• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.Sovellusalueet

 

Toimistovalaistus

Toimistovalaistus

Varasto Valaistus

Varasto Valaistus

Myymälät & Tavaratalot

Myymälät & Tavaratalot

Parkkihallivalaistus

Parkkihallivalaistus

Galleriat ja portaikot Valaistus

Galleriat ja portaikot Valaistus

Koulut & Sairaalat Valaistus

Koulut & Sairaalat Valaistus

Teollisuusvalaistus

Teollisuusvalaistus

Asuinalue Valaistus

Asuinalue Valaistus

Hotel & Ristorante valaistus

Hotellien ja Ravintoloiden valaistus

 

LamppuExpress tarjoaa laajan valikoiman energiaasäästäviä LED-valaisimia LED-paneeleista, alasvaloista ja kiskojärjestelmistä vedenpitäviin valaisimiin, seinävalaisimiin ja valonheittimiin. LED-valaisimien valinnalla on monia etuja! Säästät jopa 70 % energiakustannuksissa, ja se kestää huomattavasti pidempään, mikä tarkoittaa, että säästät myös huoltokustannuksissa! LED-valaisimet on helppo asentaa, eikä sinun tarvitse vaihtaa irrallisia osia. Lisäksi LED-valaisimet syttyvät välittömästi, kun ne kytketään päälle, ne eivät välky, eivätkä ne sisällä elohopeaa. LamppuExpressistä löydät LED-valaisimet kaikkiin sovelluksiin. Meillä on myös valaisimia, jotka on erityisesti sovitettu tiettyihin tiloihin, kuten LED-paneelit, joiden UGR <19 soveltuvat toimistoihin ja kouluihin. LED syväsäteilijät, jotka on suunniteltu tiloihin, joissa on erityisen korkeat katot (vähintään 4 m) ja paljon muuta. Tarjoamme myös himmennettäviä valaisimia, hätävalaistuksella varustettuja valaisimia ja erilaisia anturivaihtoehtoja. LamppuExpressin LED-valaisimilla on jopa 5 vuoden takuu, ja lisäksi kaikki valonlähteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset ja määräykset, ja niillä on kaikki asianmukaiset sertifikaatit.