Edellinen

Maksu 

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Lamppuexpress.com tarjoaa kaikki tutut ja turvalliset maksutavat.
 

Lamppuexpress.com:in maksutavat

Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) on nopea ja helppo tapa maksaa tilaus. Paytrail:in avulla maksatte tilauksenne omassa verkkopankissanne (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki)

Luottokortit. Huom! Maksaessanne American Express-kortilla, perimme tästä maksutavasta 2% lisämaksun.

PayPal tunnetaan yhtenä turvallisimmista tavoista maksaa verkossa ja siksi olemmekin mahdollistaneet tämän maksuvaihtoehdon asiakkaillemme! Valitse PayPal maksutavaksi ja jatka kirjautuaksesi PayPal tilillesi! Helppoa ja turvallista.

Klarna:lla maksaminen on sekä helppoa että turvallista. Sinun ei ikinä tarvitse antaa korttisi tietoja ja maksat vasta kun olet vastaanottanut tuotteet. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi ja saat ostoksillesi jopa 14 päivää maksuaikaa.  Klarna-laskun tarkistus onnistuu helposti osoitteessa klarna.fi.

Tilisiirto

Valitsemalla tilisiirron maksutavaksi sinut uudelleenohjataan sivulle, jossa on tarpeelliset tiedot maksun suorittamiseksi. Sähköpostiisi lähetetään myös vahvistusviesti, jossa on tilauksenne tiedot ja hintaerittely.

Tilisiirron ehdot:

  • Tilisiirtoa tehdessäsi muista asettaa tilausnumero maksun viitenumeroksi viestikenttään. Jos tämä on virheellinen Adyen palauttaa rahat automaattisesti tilillesi eikä tilausta voida käsitellä.
  • Tilisiirron käsittelyssä voi kulua jopa 3-4 työpäivää. Kun suoritus näkyy tilillämme, käsittelemme tilauksen.
  • Muista tehdessäsi tilisiirtoa ulkomaille, että valitset vain "maksa vain pankin omat kulut" -vaihtoehto tai vastaava. Nämä vaihtelevat verkkopankeittain.

Lasku

Tarjoamme vakavaraisille yrityksille, yhdistyksille, kunnille ja valtiolle mahdollisuuden ostaa laskulla. Jos valitset tämän maksuvaihtoehdon, järjestelmämme tekee yrityksen vakavaraisuuden tarkistuksen, jonka jälkeen tilaus voidaan vahvistaa.  Mikäli tarkistus on hyväksytty, teille lähetetään lasku sähköpostitse. Maksuaikaa on 14 päivää. Jos tarkistusta ei hyväksytä, asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

Yritysmyynti 

loading

Ole hyvä ja odota...

Jatka ostoksia
Ostoskori & kassa