Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Maksu 

Meiltä voit ostaa turvallisesti! lamppuexpress.com tarjoaa kaikki tutut ja turvalliset maksutavat.
 

 

Lamppuexpress.com:in maksutavat

töpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki)

 

Luottokortit. Huom! Maksaessanne American Express-kortilla, perimme tästä maksutavasta 2% lisämaksun.

PayPal tunnetaan yhtenä turvallisimmista tavoista maksaa verkossa ja siksi olemmekin mahdollistaneet tämän maksuvaihtoehdon asiakkaillemme! Valitse PayPal maksutavaksi ja jatka kirjautuaksesi PayPal tilillesi! Helppoa ja turvallista.

Klarna:lla maksaminen on sekä helppoa että turvallista. Sinun ei ikinä tarvitse antaa korttisi tietoja ja maksat vasta kun olet vastaanottanut tuotteet. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi ja saat ostoksillesi jopa 14 päivää maksuaikaa.  Klarna-laskun tarkistus onnistuu helposti osoitteessa klarna.fi.

Tilisiirto

Valitsemalla tilisiirron maksutavaksi sinut uudelleenohjataan sivulle, jossa on tarpeelliset tiedot maksun suorittamiseksi. Sähköpostiisi lähetetään myös vahvistusviesti, jossa on tilauksenne tiedot ja hintaerittely.

Tilisiirron ehdot:

  • Tilisiirtoa tehdessäsi muista asettaa tilausnumero maksun viitenumeroksi viestikenttään. Jos tämä on virheellinen Adyen palauttaa rahat automaattisesti tilillesi eikä tilausta voida käsitellä.
  • Tilisiirron käsittelyssä voi kulua jopa 3-4 työpäivää. Kun suoritus näkyy tilillämme, käsittelemme tilauksen.
  • Muista tehdessäsi tilisiirtoa ulkomaille, että valitset vain "maksa vain pankin omat kulut" -vaihtoehto tai vastaava. Nämä vaihtelevat verkkopankeittain.

 

Lasku

Voit valita maksutavaksi laskun, kun tilauksesi ylittää 50 euroa. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksellesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. Teemme luottotarkastuksen yrityksenne tietojen perusteella. Mikäli tarkistus on hyväksytty, saat laskun sähköpostiisi paketin postituksen yhteydessä. Jos tarkistusta ei hyväksytä, asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä tilanteen selvittämiseksi. Laskutuslisä laskumaksulle on 1 euro.