• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Vintage Lamput | LED filamenttilamput

Tältä sivulta löydät kaikki LED vintage lamppumme sisustuksellisten kohteiden käyttöön. Näissä lampuissa on hyvin vahva hehkulanka, joka kestää sekä iskuja sekä tärähtelyitä. LED filamenttilamppuja löytyy monessa eri muodossa, aina perinteisestä päärynämallista trendikkääseen Globe-malliin. Vaikka ne voivat näyttää retroilta, ne ovat täynnä modernia, tehokasta LED-teknologiaa. Nämä koristelamput auttavat sinua säästämään rahaa pitkän elinikänsä ja energiatehokkuutensa ansiosta, sekä piristävät ympäristöä tyylikkäästi. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
lampunpaiva
Tuotehaku
1-24 pois 149 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mikä on LED filamenttilamppu?

LED filamenttilamput tunnetaan myös nimillä LED hehkulankalamput, LED retrolamput ja LED vintagelamput. Voimme parhaiten kuvata tätä koristeellista valaistustyyppiä LED lampuiksi, joissa on kirkas lasi, niin että hehkulanka on selvästi näkyvissä. Tosin hehkulangan näkyvyys lampussa voi vaihdella. Hieman pienemmissä LED filamenttilampuissa tämä on usein suorakulmainen/varren muotoinen hehkulanka, kun taas suuremmissa LED-hehkulampuissa (esimerkiksi Globe-malleissa) voi olla myös spiraalin muotoinen hehkulanka. 

 

Miksi valita filamentti / vintage lamppu?

Me kaikki tunnemme klassisen hehkulankalampun, jossa on kirkas lasi. LED filamenttilamppu on taloudellinen, kestävä ja ympäristöystävällinen perinteisen hehkulankalampun korvaaja. Suurin etu on, että voit säästää jopa 90 % energiakustannuksissa ostamalla LED-valon! Yksinkertainen esimerkki: 7 watin LED-lamppu korvaa tavallisen 50 watin lampun. Tämä on erittäin suuri ero, mikä tarkoittaa, että virtaa kuluu paljon vähemmän. Lisäksi nämä vintage LED-lamput ovat paljon parempia ympäristölle, koska niissä ei käytetä myrkyllisiä aineita eikä lamput kuumene. LamppuExpressistä voit myös ostaa LED hehkulankalamppuja eri muodoissa, valonväreissä ja ulkomuodoissa. Valikoima on siis laaja!

 

Mitä minun pitäisi huomioida, kun haluan ostaa LED filamenttilampun verkosta?

Tiedätkö jo, mihin haluat käyttää LED-lamppuasi? Toisin sanoen, missä huoneessa kyseinen valaistus sijaitsee? Tämä on tärkeintä, kun haluat ostaa LED-koristelamppuja. Tässä yhteydessä myös lampun koolla on merkitystä. Kaikki koot eivät sovi tiettyyn kiinnikkeeseen. Tämä koskee myös muotoa. Esimerkiksi kynttilänmuotoinen LED-lamppu sopii joissakin tapauksissa paremmin kuin pallomainen LED Globe lamppu, jonka halkaisija on suurempi/leveämpi. Kun olet valinnut haluamasi muodon, on hyvä tarkastella valon väriä. Lähes kaikissa valikoimassamme olevissa LED retrolampuissa on erittäin lämmin valkoinen värilämpötila (1800 Kelvinistä 2700 Kelviniin). Tämä osoittaa heti, että valo on hyvin lämmin ja luo rennon ilmapiirin.

 

Mitä värilämpötiloja retro- tai vintage LED lamppuihin on saatavilla?

Valon värin osalta voit valita eri vaihtoehdoista kategoriassa "erittäin lämmin valkoinen". Saatat olla taipuvainen ajattelemaan, että valon värisävyssä ei ole juurikaan eroa, koska se on aina erittäin lämmintä valkoista valoa, mutta näin ei kuitenkaan ole. 1800 kelvinin LED-lamppu muistuttaa enemmän kynttilänvaloa, kun taas 2700 Kelvinin tuotteen sävy on edelleen lämmin ja viihtyisä, mutta sen valo on hieman kirkkaampi. Muista, että mitä alhaisempi Kelvin, sitä lämpimämpi valo. Tämä näkyy joskus myös LED koristelampun lasin värissä. Voit auttaa sinua valitsemalla haluamasi värilämpötilan alla olevasta taulukosta.

Värilämpötila Sovellusalueet
1800 Kelvin Erittäin miellyttävä ja lämmin valo, joka vastaa kynttilänvaloa.
2000 - 2200 Kelvin Erittäin tunnelmallinen valo, jossa on pehmeä luonne.
2400 - 2700 Kelvin Rentouttava valo. Hieman kirkkaampi/vahvempi kirkkaus.
4000 Kelvin Kylmänvalkoinen. Sopii muun muassa lukemiseen/opiskeluun.

 

Onko saatavilla myös himmennettäviä LED filamenttilamppuja?

Kyllä, valikoimassamme on erilaisia himmennettäviä LED-retrolamppuja. Himmennettävän vaihtoehdon etuna on, että säästät ylimääräistä energiankulutuksessa. Tämä johtuu siitä, että lampun ei tarvitse olla täydellä kirkkaudella, kun sitä himmennetään. Toisin sanoen kaikkea tehoa ei tarvita. Himmennettävissä LED vintage lampuissa on myös useita vaihtoehtoja lampun muodon ja värilämpötilan suhteen. Oletko utelias kaikista himmennettävistä Filament LED-lampuista? Klikkaa tästä, niin näet heti kaikki saatavilla olevat tuotteet. Oletko jo tutustunut LED "Dim to Warm" lamppuihin? Tämän LED-valaistuksen ainutlaatuisuus on se, että värilämpötila muuttuu samaan aikaan, kun valoa himmennetään. Huom: Haluatko himmentää LED vintage lampun? Silloin tarvitset aina LED-himmennintimen.

 

Mikä LED vintage lamppu sopii parhaiten olohuoneeseeni?

Olohuone on paikka, jossa erityisesti iltaisin ihmiset harrastavat rentoutumiseen liittyviä toimintoja. Ajattele esimerkiksi sarjan tai elokuvan katsomista televisiosta, illallista ystävien kanssa tai peli-iltaa. Tältä osin on mukavaa, jos valaistus antaa lisäpotkua viihtyisään ilmapiiriin, joka siellä vallitsee. Voit myös varmistaa, että ruokapöydän yläpuolella tai television lähellä olevat valaisimet erottuvat hienolla muotoilullaan. LED-koristevalojen eri muotojen yhdistäminen on myös yleistä. Se luo leikkisän vaikutelman. Se on siis täysin sinusta kiinni! Mieti myös tarkkaan, pitäisikö valojen olla himmennettävissä vai ei. Muita paikkoja kodissa, joissa LED filamenttilamppu on omiaan, ovat makuuhuone, sisäterassit ja keittiö.

 

Soveltuvatko LED vintage valaistus ravintoloiden, hotellien ja kahviloiden tunnelmavalaistukseen?

Ehdottomasti! LED-vintage-valaistus on itse asiassa hyvin yleinen ravintoloissa, pubeissa, hotelleissa, teattereissa ja muissa samantyyppisissä paikoissa. Jos annat asiakkaillesi tai vierailijoillesi tervetulleen tunteen, kun he tulevat sisään, olet jo saavuttanut tärkeän tavoitteen. Oikealla valaistuksella on tässä ratkaiseva merkitys. Ravintolat, joissa on viileämpi valo, eivät ole kovin houkuttelevia ihmisille, jotka etsivät viihtyisää ruokapaikkaa. Ravintolat, joissa on lämmin ja ystävällinen ilmapiiri, ovat paljon houkuttelevampia. LED filamenttilamput soveltuvat siksi hyvin myös koristevalaistukseen, sillä ne voivat antaa huoneelle lisää säihkettä, varsinkin kun ulkona on pimeää.

 

Minkämuotoisia filamenttilamppuja on saatavilla LED-versioina?

Etsitkö tietyn muotoista koristelamppua? LamppuExpressin valikoima on laaja. Kiinnostaako Edison-malli? Vai pikemminkin kynttilän, pallon tai Edisonin muotoinen? Saatavilla on myös useita erikoismuotoja, kuten timantti-, sydän- tai sienimuotoja. Tämän sivun vasemmalla puolella olevassa suodatinvalikossa, kohdassa "Muoto", näet kaikki vaihtoehdot, joista voit valita. Voit myös napsauttaa sinulle kiinnostavinta vaihtoehtoa alla.

 

Onko olemassa LED vintage älylamppuja?

Haluaisitko LED-retrolampun, mutta mieluiten älykkäällä tekniikalla varustettuna? LamppuExpress tarjoaa useita vaihtoehtoja, joita voidaan ohjata älykkään valaistussovelluksen avulla missä tahansa oletkin. Lisäksi voit valita kirkkaan tai kullanvärisen lasin, jossa on näkyvä hehkulanka. Olemme listanneet joitakin vaihtoehtoja alla:

 

Oletko kenties uusi vielä LED-tekniikalle? Tutustu nopeasti lumenien ja wattien väliseen eroon:

Tältä sivulta löydät kaikki LED vintage lamppumme sisustuksellisten kohteiden käyttöön. Näissä lampuissa on hyvin vahva hehkulanka, joka kestää sekä iskuja sekä tärähtelyitä. LED filamenttilamppuja löytyy monessa eri muodossa, aina perinteisestä päärynämallista trendikkääseen Globe-malliin. Vaikka ne voivat näyttää retroilta, ne ovat täynnä modernia, tehokasta LED-teknologiaa. Nämä koristelamput auttavat sinua säästämään rahaa pitkän elinikänsä ja energiatehokkuutensa ansiosta, sekä piristävät ympäristöä tyylikkäästi. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.