• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Pienloistelamput

LED- pistokantaloistelamput on energiatehokas ratkaisu korvaamaan vanhat perinteiset PL, Dulux ja Lynx lamput. Uudet lamput kestävät jopa yli 10 vuotta, joten säästät huomattavasti huoltokustannuksissa. LED- lamput korvaavat suoraan nykyiset pistokantaloistelamput, eikä erinäisiä korvaustöitä tarvita. Oikean LED- lampun valintaan sinun on tarkistettava tarkkaa aina, onko nykyisessä lampussasi 2 vai 4 nastaa, muuten uusi lamppu ei tule sopimaan valaisemiseesi. Myös LED-lampun korvaava teho tulee vastata nykyisen lampun tehoa estämään valotehon ja koon muuttumisen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Philips PL-C
Tuotehaku
1-24 pois 146 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Onko LED-pienloistelamppu tehokkaampi kuin tavallinen pienloistelamppu?

Ehdottomasti! LED-lamput ovat taloudellisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä tavallisten lamppujen korvaajia. Kun energiaa säästävä pienloistelamppu tuli markkinoille 1980-luvulla, se oli puolestaan taloudellisempi vaihtoehto hehkulampulle. Nykyään tämäntyyppisestä lampusta käytetään muun muassa nimityksiä pienloistelamppu, energiansäästölamppu, pienloisteputki ja CFL-lamppu. Nykyään voit säästää jopa 70 % energiakustannuksissa vieläkin enemmän energiaa säästävillä LED-lampuilla. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että LED korvaajat tarvitsevat paljon vähemmän virtaa. Vaihtamalla aloitat siis säästäminen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Huom! EU-kielto mm. vanhoille energiansäästölampuille astui voimaan 1. Syyskuuta 2021. Vaihda LED-versioon jo tänään. 

 

Mitkä ovat LED pienloistelampun edut?

Haluatko ostaa LED-versiomme energiansäästölampusta verkossa? Tärkein etu on jo mainittu energiansäästö. Lisäksi LED-lamput kestävät paljon kauemmin kuin perinteiset pienloistelamput. CFL-lamppu kestää keskimäärin noin 15 000 tuntia, kun taas LED-vaihtoehto kestää jopa 50 000 tuntia. Laske voittosi! Lisäksi LED-lamput eivät ole vaarallisia sinulle tai ympäristölle. Tämä tarkoittaa, että LED-lampun hajotessa ei vapautu myrkyllisiä elohopeahöyryjä. Näin on vanhanaikaisen lampun kohdalla. Tietenkään ei pidä unohtaa LED-valaistuksen ympäristöystävällisyyttä. Valitsemalla LED-lamput edistät puhtaampaa ilmastoa ja autat vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

 

Mihin käyttötarkoituksiin tämäntyyppinen LED-lamppu soveltuu?

LED-pienloistelamput korvaavat energiatehokkaasti perinteiset PL-, Dulux- ja Lynx-lamput, joita käytetään esimerkiksi yleisvalaistuksen alasvalaisimissa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa mitään valaisimessa, kun ostat LED-loisteputken, jossa on sama valaisin. Saat uuden LED-valaistuksen asennettua muutamassa minuutissa. Tämäntyyppistä LED-valoa voidaan käyttää monilla aloilla. Voit ajatella yleisiä tiloja, kuten käytäviä, käytäviä, portaikkoja, ruokasaleja, näyttelytiloja, kokoustiloja, varastoja ja keittiöitä. Kodeissa LED CFL lamppu löytyy useimmiten pääasiassa porrastasanteen tai käytävän valaistuksessa.

 

Mitä eroja on perinteisen pienloistelampun ja LED-pienloisteputkilampun välillä?

LED-valaistukseen siirtyminen kannattaa useista syistä. Olemme luoneet seuraavan kaavion näiden asioiden korostamiseksi.  

Perinteinen pienloistelamppu LED pienloistelamppu
Kestää keskimäärin 15 000 tuntia Kestää jopa 50 000 tuntia
Sisältää myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa / helposti särkyvä Ei myrkyllisiä aineita / ei helposti särkyvä
Kuumenee käytössä Ei kuumene käytössä
Palaa täydellä voimakkuudella vasta muutaman minuutin kuluttua Syttyy heti 100 % kirkkaudella

 

Miten voin muuntaa vanhan pienloistelampun tehon LED-version tehoksi?

Haluatko korvata vanhan pienloistelamppusi LED-lampulla, mutta et tiedä, mikä teho (W) on sopiva? Helpottaaksemme sinua, olemme listanneet jokaisen tuotteen korvatut watit tässä kategoriassa. Tämä näkyy otsikossa. Esimerkiksi: Philips CorePro PL-C LED 9W 840 | Cool White - 4-nastainen - korvaa 26W. Jos vanhan pienloistelamppusi teho on tässä tapauksessa 26 W, tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Sinun tarvitsee vain tarkistaa nykyisen pienloistelamppusi teho ja verrata sitä tällä sivulla. Vasemmalla puolella on suodatinvalikko. Siellä, otsikon "Korvaa (watt)" alla, näet myös vaihtoehdot korvaaville wateille.

 

Mitä voin valita Osram Duluxin eri LED-lampuista?

Osramin Dulux-sarja on jo jonkin aikaa ollut yksi suosituimmista tuotteista energiaa säästävien LED-lamppujen luokassa. Eikä syyttä. Voit valita useista Duluxin LED-valaisimista, joissa on erilaisia valaisimia. Duluxin LED-energiansäästölampulle on ominaista taloudellisuus ja joustavuus. On esimerkiksi erilaisia malleja, joissa on kääntyvät päätykappaleet, joiden avulla voit säätää valon suuntaa haluamallasi tavalla. Alla olevasta yleiskatsauksesta näet, mitä Duluxin LED-lamppuja on saatavilla LamppuExpressissä. Klikkaa haluamaasi otsikkoa nähdäksesi kaikki tuotteet.

Dulux LED-lamput Ominaisuudet
Dulux D LED lamput Korvaa Dulux-D-lamppujen energiansäästölamput, joissa on 2-nastainen G24d + G24Q-kanta eri tehoilla.
Dulux D/E LED lamput Korvaa Dulux-D/E energiansäästölamput, joissa on 4-nastainen G24q-kanta, eri tehoilla.
Dulux L LED lamput Korvaa Dulux-D/E CFL-lamput 4-nastaisella 2G11-kannalla eri tehoilla.
Dulux S LED lamput Korvaa Dulux-D/E CFL -lamput 2-nastaisella G23-kannalla eri tehoilla.

 

Miten eri LED PL -energiansäästölamput eroavat toisistaan?

LED PL CFL -lamput korvaavat suoraan perinteiset CFL-lamput, joiden 2-nastainen ja 4-nastainen kanta on teholtaan 10-26 wattia. Tämän luokan tunnetuin nimi on Philipsin LED PL-C -valaisin. Tämä LED-valaistus kestää jopa 15 vuotta keskimääräisellä kulutuksella. Eri tuotteiden välillä on eroja. Esimerkiksi LED PL-S CFL ei sovi samalla tavalla kuin LED PL-L CFL, joten sitä ei voi käyttää kaikissa valaisimissa. Siksi on aina viisasta tarkistaa etukäteen, minkä tyyppinen CFL on asennettu nykyiseen valaisimeen. Näin voit alkaa etsiä sopivaa LED-korvaajaa, jolla on oikea muoto.

LED PL lampputyyppi Ominaisuudet
LED PL-C -lamput Korvaa PL-C-pienloistelamput, joissa on 2-nastainen ja 4-nastainen kanta eri tehoilla.
LED PL-L -lamput Korvaa PL-L-pienloistelamput, joissa on 4-nastainen sokka ja useita tehoja.
LED PL-S -lamput Korvaa PL-S-pienloistelamput, joissa on 2-nastainen pistorasia eri tehoilla.

 

Toimivatko LED PL -lamput yhdessä CFL-lamppujen kanssa liitäntälaitteella?

Kyllä, 2-nastaisella kannalla varustetuissa pienloistelampuissa tarvitaan tavanomainen liitäntälaite. LED-loistelamput, joissa on 4-nastainen kanta, toimivat elektronisella liitäntälaitteella.

 

Tutustu lumenin ja watin väliseen eroon tällä videolla:

LED- pistokantaloistelamput on energiatehokas ratkaisu korvaamaan vanhat perinteiset PL, Dulux ja Lynx lamput. Uudet lamput kestävät jopa yli 10 vuotta, joten säästät huomattavasti huoltokustannuksissa. LED- lamput korvaavat suoraan nykyiset pistokantaloistelamput, eikä erinäisiä korvaustöitä tarvita. Oikean LED- lampun valintaan sinun on tarkistettava tarkkaa aina, onko nykyisessä lampussasi 2 vai 4 nastaa, muuten uusi lamppu ei tule sopimaan valaisemiseesi. Myös LED-lampun korvaava teho tulee vastata nykyisen lampun tehoa estämään valotehon ja koon muuttumisen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.