• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Loisteputkivalaisimet

LED loisteputkivalaisimet ovat oiva valinta moniin eri käyttötarkoituksiin. Ne ovat helppo asentaa, tarjoavat ennennäkemätöntä valotehokkuutta ja saatavilla monilla eri IP-suojauksilla aina vedenkestävästä pölytiiviisiin versioihin. Valikoimastamme löydät huippuenergiatehokkaat LED loisteputkivalaisimet, joissa tyylikäs muotoilu kohtaa järkevän ja kompaktin koon, tehden näistä täydellisen valinnan muun muassa autotalleihin, varastoihin ja parkkihalleihin. Integroidun LED-teknologian ansiosta muun muassa Noxion ja Philips tarjoaa perinteisille loisteputkivalaisimille 50% energiaa säästävät vaihtoehdot. Huom! Tarkistathan ennen tilausta, jos olet ostamassa valaisinta minkä mukana toimitetaan myös lamppu tai ei. Mikäli tuotteen nimessä lukee Kotelo, Housing, tai ei erikseen mainita sisältävän lamppua, ei pakkauksessa toimiteta lamppua. Käytäthän vasemmallaolevaa suodatinta löytääksesi haluamasi tuotteen.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 485 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitkä ovat LED-Loisteputkivalaisimien edut?

On monia hyviä syitä vaihtaa tavallinen kattovalaisimesi LED-tekniikkaa käyttävään malliin:

 

 • Korkeampi hyötysuhde, jopa 90 %, mikä tarkoittaa, että säästät sähköä ja siten energiakustannuksia.
 • Erittäin pitkä käyttöikä, jopa 70 000 tuntia, mikä tarkoittaa, että LED on käytännössä huoltovapaa - lisäksi hankintahinta maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.
 • Koska LED-Loisteputkissa ei käytetä elohopeaa, kyseessä on kestävä, ympäristöystävällinen ja riskitön valaistus, joka on jopa kierrätettävissä.
 • LED-tekniikka ei välky koko lamppujen käyttöiän aikana, eikä se myöskään kuumene.

 

Kurkkaa miten vaihtaa sujuvasti “LED vaihtoehtoon” lukemalla blogiamme.

 


Mihin huoneisiin LED putkivalaisimet sopivat?

LED-loisteputkivalaisimet ovat erityisen joustavia, ja niitä voidaan käyttää kodin lisäksi myös kaupallisissa ympäristöissä. Vasemmalla olevan suodattimen avulla voit päättää, mitä toimintoja haluat valaisimessa olevan.

LED-loistelamppuvalaisin pysäköintihallissa

Suojausluokitukset: Kosteutta kestäville valaisimille on ominaista korkea nestesuojaustaso, joka on vähintään IP44. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kodin kylpyhuoneessa tai pesutuvassa. Jos valaisimilla on myös korkea IK-luokitus, ne ovat myös iskunkestäviä ja sopivat erinomaisesti korjaamoihin, autotalleihin ja pysäköintialueille.

Värilämpötila: valon väristä riippuen kattovalaisimet sopivat eri huoneisiin. Erittäin lämpimän valkoiselle (2700 kelviniä) on ominaista korkea punapitoisuus. Se luo kodikkuutta, ja siksi sitä käytetään usein makuuhuoneissa ja olohuoneissa. Sen sijaan klassista lämpimän valkoista valoa (3000 kelviniä) käytetään monissa olohuoneissa ja ravintoloissa. Viileän valkoinen (4000 kelviniä) edistää keskittymistä ja näkökykyä. Siksi tämän värilämpötilan kattovalaisimia käytetään usein työpajoissa ja terveydenhuollossa, mutta niitä voi löytää myös kotikeittiöstä. Jos haluat LED-valaisimen, jonka valo muistuttaa auringon valoa, valitse malli, jonka värilämpötila on päivänvalon valkoinen (6500 kelviniä). Tämä kirkas väri on erityisen hyödyllinen, jos töitä tehdään päivällä ja yöllä.

 


Ovatko LED-loisteputkivalaisimet himmennettävissä?

Kyllä, himmennettäviä LED-loisteputkivalaisimia on saatavilla. Niiden etuna on, että voit säätää kirkkautta tarpeen mukaan. Jotkin himmennettävistä LED-loisteputkivalaisimista ovat jopa DALI-yhteensopivia, jolloin voit ohjata useita valoja samanaikaisesti.

 


LED loisteputkivalaisin: asennus kattoon

LED-kattovalaisimet

Kattovalaisimen asentaminen vie vain muutaman vaiheen, etkä tarvitse mitään ennakkotietoja.

 

 1. Katkaise virta. Lisäturvallisuuden vuoksi voit kytkeä sulakkeen pois päältä.
 2. Jos haluat vaihtaa perinteisen lampun LED-lamppuun, irrota johto ja poista edellinen lamppu.
 3. Irrota uuden LED-valaisimen suojus.
 4. Irrota alumiininen tukilevy ja LED-yksikkö varovasti painamalla kahta pidikettä yhteen ja nostamalla alumiiniliuska irti. Varo koskemasta LED-moduuleihin.
 5. Asenna PG-tiiviste. (Tiivisteyksikön tiivisteen korkki on ulospäin).
 6. Vie EU:n virtajohto PG-tiivisteen aukon läpi ja liitä liittimet.
 7. Sulje PG-kytkin kääntämällä kantta myötäpäivään.
 8. Aseta alumiininen tukilevy, jonka sisällä on LED-yksikkö, takaisin paikalleen ja varmista, että kiinnitysklipsit napsahtavat paikalleen.
 9. Aseta suojakansi LEDin päälle ja sulje kaikki 10 lukituskiinnikettä..

Aloita nyt uuden LED-loisteputkivalaisimesi kokoaminen:

 

 1. Asenna metallikannattimet kattoon.
 2. Kiinnitä valaisin metallikannattimiin.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.