• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Alasvalot

LED alasvalot tarjoavat kustannustehokkaan keinon korvata perinteiset CFL- ja PL-C- alasvalaisimet integroidulla LED-tekniikalla. 10.000 tuntia kestävän PL-C lampun keskimääräiseen käyttöikään verrattuna LED-alasvalot kestävät jopa 50.000 tuntia säästäen samalla jopa 50% energiankulutuksessa, mikä puolestaan takaa huomattavat säästöt sekä huollossa että lamppujen korvaamisessa. LED alasvalot tarjoavat laajemman valaistuskulman kuin LED spottivalot, mikä puolestaan luo luonnollisen ja mukavan valon muun muassa käytäviin, vastaanottoalueisiin ja portaikkoihin. Valikoimamme alasvalaisimet ovat LED-integroituja, modernilla muotoilulla ja helpolla asennuksella varustettuja. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 458 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Voinko säästää paljon rahaa ostamalla LED-alasvalon?

Ehdottomasti! Perinteiseen valaistukseen verrattuna säästät keskimäärin 70 % energiakustannuksissa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että LED-alasvalon teho (wattimäärä) on paljon pienempi. Toisin sanoen saman valotehon saavuttamiseksi tarvitaan paljon vähemmän energiaa. Säästät myös huolto- ja vaihtokustannuksissa tämän LED-valaistuksen ansiosta. Tämä puolestaan johtuu pidemmästä käyttöiästä, mikä tarkoittaa, että valaisimet on vaihdettava harvemmin. Alhaisen energiankulutuksen ansiosta LED-alasvalon hankintahinta maksaa itsensä takaisin puolentoista vuoden kuluessa. Näiden LED-valaisimien valitseminen on siis erinomainen investointi!

 

Kuinka kauan LED alasvalot kestävät?

Näiden kestävien LED-valaisimien käyttöikä on jopa 70 000 tuntia! Jos taas vertaamme perinteisiin alasvaloihin, myös käyttötuntien määrä on LEDeissä huomattavasti suurempi. Jos tämä muunnetaan vuosien pituiseksi eliniäksi, esimerkkinä voidaan ottaa toimistorakennus, jossa valaistus on päällä keskimäärin 60 tuntia viikossa. Tässä tilanteessa LED alasvalon käyttöikä on 15-25 vuotta, riippuen sen polttotuntien määrästä. LamppuExpressissä voit valita laajasta valikoimasta laadukkaita tuotteita kansainvälisiltä huippumerkeiltä kuten Noxion, Philips ja Ledvance. Tarjoamme myös kilpailukykyiset hinnat ja pitkän takuuaikamme.

 

Mikä on sopivin teho alasvalo LED valaisimelle?

Wattien määrä osoitti ennen, kuinka paljon valoa valaisin tai lamppu tuottaa. LED-valaistuksessa tämä ilmaistaan lumenien määränä. Vähintään 2000 lumenin LED-alasvalaisimet tuottavat jo melko kirkkaan ja voimakkaan valon, joten niillä voidaan valaista laajempi alue esimerkiksi käytävällä, eteisessä, sisäänkäynnillä tai toimistossa. Jos haluat sijoittaa LED-alasvalon pienempään tai kapeampaan tilaan, pienempi lumenimäärä riittää halutun vaikutuksen ja/tai tarkoituksen saavuttamiseen. Etsitkö LED-alasvaloa myymälään tai näyttelytilaan? Valitse sitten tuote, jonka värintoisto on erittäin korkea, 90-99Ra. Näin jokainen tuote tai esine erottuu luonnollisilla väreillään.

 

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon ostaessani LED alasvaloa?

Ensinnäkin valaisimen valokulma on hyvä pistää merkille. Vaihtoehtoja on useita, nimittäin keskipitkän sädekulman (25D - 40D), laajan sädekulman (41D - 90D) tai erittäin laajan sädekulman (>91D) välillä. Valaistuksen oikean sädekulman määrittämiseksi on aina tärkeää tarkastella kriittisesti huoneen kokoa ja katon korkeutta. Lopuksi voit valita LED alasvalollesi useita valon värejä/värilämpötiloja. Alla olevassa taulukossa on lueteltu kaikki vaihtoehdot.

Värilämpötila Ominaisuudet/sovellus
2700 Kelvin - erittäin lämmin valkoinen Parantaa tunnelmaa - ravintoloissa, olohuoneissa, hotelleissa ja teattereissa.
3000 Kelvin - lämmin valkoinen Pehmeä ja neutraali valo - aulat, käytävät, vastaanotot ja ruokasalit.
4000 Kelvin - kylmä valkoinen Raikas ja luonnollinen valo - koulut, toimistot, näyttelytilat, kauneushoitolat, kauneushoitolat.
6000-6500 Kelvin - päivänvalonvalkoinen Vastaa luonnonvaloa - työpajat, terveydenhuolto ja laboratoriot.

 

Mitkä LED-alasvalaisimet soveltuvat ulkokäyttöön?

Tähän luokkaan kuuluu erilaisia LED-valaisimia, jotka soveltuvat myös ulkokäyttöön. On tärkeää ottaa huomioon IP-luokitus. Tämä kertoo jotain siitä, kuinka pölyn- ja vedenkestävä valaisin on. Haluatko sijoittaa LED-alasvalon ulkotiloihin? Silloin sillä on oltava vähintään IP44-arvo (= roiskesuojaus). Ota huomioon, että kun IP44 valaisin altistuu rankkasateelle, valaisimeen voi päästä vettä. Valikoimassamme on myös useita pölyn- ja vedenpitäviä LED-alasvaloja. Näillä on IP65-luokitus, ja vaikka ne on asennettu kattoon, ne kestävät suurempia määriä vettä/sadetta.

 

Mitkä LED-valot sopivat kylpyhuoneeseen?

Etsitkö erityisesti LED-valaisinta kylpyhuoneeseesi? Silloin nämä LED-valaisimet sopivat täydellisesti. Osittain siksi, että LED alasvalo on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, kuten pyöreinä ja neliön muotoisina. Näin voit käyttää tätä LED-valaisinta täydellisesti kylpyhuoneen koristevalaistuksena. Haluatko sijoittaa LED-alasvalon peilin yläpuolelle? Valitse sitten värilämpötila 4000 Kelvin, toisin sanoen, kylmä valkoinen. Tämä antaa kirkkaan valon, joka on hyödyllinen muun muassa meikkauksessa, parranajossa ja nyppimisessä.

 

Onko LED-alasvalo himmennettävissä?

Kyllä, saatavilla on monia himmennettäviä LED-alasvaloja. Tiesitkö, että sen avulla voit säästää vielä enemmän energiaa? Tämä johtuu siitä, että valaisimen valo ei loista täydellä voimakkuudella, kun sitä himmennetään. Voit myös valita himmennettävän DALI-tuotteen. Mikä on DALI? Tämä on kansainvälinen standardi valaistuksen ohjainten ja lamppujen väliselle viestinnälle, jonka avulla voit hallita koko valaistusjärjestelmääsi.

 

Voinko asentaa LED-alasvalon helposti itse?

Kyllä, näiden valaisimien asennus onnistuu helposti itse, kun käytät oikeita ohjeita. Tarkista etukäteen, että katossa oleva aukon koko vastaa valaisimesi rungon kokoa. Jos tuote on tarkoitus liittää ulkoiseen ohjaimeen, kytke se siihen ja sitten verkkovirtaan. Useimmissa upotettavissa valaisimissa on kaksi tukevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua kiinnikettä, jotka pitävät valaisimen paikallaan. Onko sinulla katto, johon ei voi asentaa alasvaloa? Sitten meillä on myös erilaisia pinta-asennettavina valaisimia tai pinta-asennettavia alasvaloja. HUOM: Oletko epävarma asennuksesta tai etkö osaa ratkaista sitä? Kutsu aina pätevä henkilö, kuten sähköasentaja.

 

LED alasvalot tarjoavat kustannustehokkaan keinon korvata perinteiset CFL- ja PL-C- alasvalaisimet integroidulla LED-tekniikalla. 10.000 tuntia kestävän PL-C lampun keskimääräiseen käyttöikään verrattuna LED-alasvalot kestävät jopa 50.000 tuntia säästäen samalla jopa 50% energiankulutuksessa, mikä puolestaan takaa huomattavat säästöt sekä huollossa että lamppujen korvaamisessa. LED alasvalot tarjoavat laajemman valaistuskulman kuin LED spottivalot, mikä puolestaan luo luonnollisen ja mukavan valon muun muassa käytäviin, vastaanottoalueisiin ja portaikkoihin. Valikoimamme alasvalaisimet ovat LED-integroituja, modernilla muotoilulla ja helpolla asennuksella varustettuja. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.