Menu
Asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Yleiset Any-Lamp-toimitusehdot yksityisiakkaille

Artikla 1 - Soveltaminen

1.1 ‘Any Lamp’:lla tarkoitetaan näissä ehdoissa ja sivustolla:

yksityinen yhtiö rajoitetulla vastuulla Any Lamp B.V.

Rekisteröintipaikka Eindhoven, Alankomaat.

Toimiston osoite:

Lamppuexpress.com

Regus Vallila

Kumpulantie 3, 3.krs

00520 Helsinki

Suomi Finland
Puhelinnumero ;09-4259 9591
Sähköpostiosoite ;[email protected].
Yritysnumero ;2667862-9;
ALV-numero ;FI26678629

 

1.2 Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan:

 1. Mihin tahansa syntyneeseen etämyyntisopimukseen - esimerkiksi sivustollamme lamppuexpress.com tekemääsi tilaukseen - ja toimitukseen Any Lampin (jatkossa Any Lamp tai me) ja sinun välilläsi.
 2. kaikkiin tarjouksiin tai sopimuksiin sinun ja meidän välillämme.

1.3 Tekemällä tilauksen hyväksyt, että nämä käyttöohjeet sitovat sinua, ja vakuutat, että olet lukenut ja ymmärtänyt ne.

1.4 Yleiset käyttöehdot voidaan lähettää sinulle pyynnöstä, voit esittää käyttöehtoihin liittyviä kysymyksiä milloin tahansa yllä mainitulla sivustolla.

1.5 Tarjouksen tai sopimuksen ehdot ovat voimassa, vaikka ne olisivat ristiriidassa yleisten käyttöehtojen kanssa.

1.6 Näissä käyttöehdoissa mainittu ‘kirjallisena’ tarkoittaa myös sähköpostin välityksellä.

Artikla 2 - Tarjoukset

2.1 Kaikki tarjouksemme ovat sitoumuksetta, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Tämä koskee myös toimitettavuutta, toimitusaikaa, hinnoitusta ja toimitusta. Jokainen tarjous sisältää sellaista tietoa, että sinulle on selvää, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia tarjouksen hyväksymiseen liittyy.

2.2 Jokainen tarjous perustuu sillä hetkellä käytössä olevaan hinnoitteluun. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, mikäli tämän jälkeen tapahtuu muutoksia. Muutosten syyt voivat sisältää, mutta eivät välttämättä rajoitu, valuuttakurssien muutoksia tai toimittajan hintojen muuttumisen.

2.3 Tarjous on kertaluontoinen. Sama sopimus ei välttämättä ole voimassa tulevissa sopimuksissa.

2.4 Voimme korjata virheitä. Virheiden korjaaminen ei anna sinulle oikeuksia.

2.5 Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Artikla 3 - Sopimuksen syntyminen ja päättyminen

3.1 Sopimus syntyy, kun vastaanotamme kirjallisen vahvistuksesi siitä, että teet tilauksen meiltä ja vastaavat ehdot täytetään.

3.2 Vahvistamme sinulle välittömästi, kun olet kirjallisesti vahvistanut meille hyväksyväsi tarjouksemme. Ennen tämän vahvistuksen vastaanottamista voit perua sopimuksen.

3.3 Voimme selvittää, pystytkö suoriutumaan maksuvelvoitteistasi, sekä kaikki muut sopimuksen muodostamiseen vaikuttavat tosiasiat ja tekijät. Mikäli emme hyvistä syistä johtuen pääse sopimukseen, voimme kieltäytyä pyynnöstä tai tilauksesta tai liittää siihen erikoisehtoja.

3.4 Antaessasi tietoja (nimi, osoite, kaupunki) sopimukseen liittyen takaat, että tiedot ovat oikein, annettu kokonaisuudessaan ja ajantasaisina. Velvollisuutesi on raportoida meille epätarkkuuksista antamissamme tai ilmoittamissamme maksutiedoissa välittömästi.

3.5 Sopimus asetetaan odotustilaan, jos tuotteiden saatavuudesta on epävarmuutta.

3.6 Voimme keskeyttää sopimuksen noudattamisen välittömästi tai purkaa sen kokonaisuudessaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta, mikäli:

 • Et täytä (ajoissa) sopimuksen mukaisia velvoitteitasi;
 • Tapahtuu jokin seuraavista: konkurssi, (ehdollinen) maksujen keskeyttäminen, muodostetaan konkurssipesä, lainojen uudelleenjärjestely tai lakkauttaminen, selvitystila tai täysi tai osittainen liiketoimintasi siirto.

Meidän ei tarvitse maksaa sinulle korvauksia ja meillä on oikeus vaatia korvausta vahingoista ja/tai maksua.

Artikla 4 - Peruminen

4.1 Voit irtisanoa tuotteen ostoa koskevan sopimuksen 14 päivän harkinta-ajan aikana syytä ilmoittamatta. Voimme kysyä sinulta syytä peruutukselle, mutta sinun ei tarvitse ilmoittaa syytäsi/syitäsi.

4.2 Kohdassa 1 mainittu harkinta-aika alkaa seuraavana päivänä siitä, kun sinä tai etukäteen nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, on vastaanottanut tuotteen, tai:

 1. jos olet tilannut samassa tilauksessa useita tuotteita: sinä päivänä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli vastaanottaa viimeisen tuotteen. Voit kieltää useiden tuotteiden tilauksen toimittamisen useassa toimituksessa ilmoittamalla tästä selvästi meille ennen tilausprosessia;
 2. jos tuotteen toimitus koostuu useista toimituksista tai osista: sinä päivänä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli vastaanottaa viimeisen toimituksen tai osan;
 3. sopimuksissa, joissa tuotteita toimitetaan säännöllisesti tietyin väliajoin: sinä päivänä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli vastaanottaa ensimmäisen tuotteen.

Artikla 5 - Velvollisuutesi harkinta-aikana

5.1 Harkinta-ajan aikana sinun on käsiteltävä tuotetta ja tuotepakkausta varoen. Voit avata paketin tai käyttää tuotetta vain välttämättömissä määrin, jotta voit saada selville tuotteen luonteen, ominaisuudet ja käyttötavan. Perusperiaatteena on, että voit käsitellä ja tarkastaa tuotteen, kuten voisit tehdä kaupassa.

5.2 Vastaat tuotteen arvonalennuksesta vain, kun se aiheutuu kohdan 1 kuvauksen ylittävästä tuotteen käsittelystä.

Artikla 6 - Oikeutesi perua kauppa ja siitä aiheutuvat kustannukset

6.1 Jos käytät oikeuttasi perua kauppa, on sinun ilmoitettava siitä meille harkinta-ajan sisällä käytäntöjemme mukaisella peruutuslomakkeella tai yksiselitteisellä tavalla.

6.2 Palautat tuotteen tai luovutat sen meille (valtuutetun edustajan välityksellä) niin pian kuin mahdollista, kuitenkin 14 päivän kuluessa kohdassa 1 mainitun ilmoituksen tekemistä seuraavasta päivästä lukien. Jos olemme tarjoutuneet noutamaan tuotteen itse, tämä ei ole tarpeellista. Kussakin tapauksessa huomioit palautusajan, mikäli palautat tuotteen ennen harkinta-ajan päättymistä.

6.3 Palautat tuotteen yhdessä kaikkien toimitettujen lisävarusteiden kanssa, mikäli mahdollista alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa, ja antamiemme kohtuullisten ja selkeiden ohjeiden mukaisesti.

6.4 On sinun vastuullasi kantaa riskit ja osoittaa, että peruutusoikeutta on käytetty oikein ja ehtojen mukaisen ajan kuluessa.

6.5 Sinä vastaat tuotteen palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

6.6 Jos käytät peruutusoikeuttasi, kaikki lisäsopimukset raukeavat lain mukaisesti.

Artikla 7 - Meidän velvollisuutemme kaupan perumistilanteessa

7.1 Mikäli saamme tiedon tekemästäsi peruutuksesta sähköisesti, lähetämme vastaanottokuittauksen välittömästi ilmoituksen saatuamme.

7.2 Hyvitämme kaikki tekemäsi maksut, mukaan lukien veloittamamme toimituskustannukset, palautettua tuotetta koskien välittömästi, kuitenkin 14 päivän sisällä alkaen siitä päivästä, jolloin olet ilmoittanut meille peruutuksesta. Hyvitysmaksu suoritetaan, kun tuotteet on otettu vastaan varastollamme. Ellemme tarjoudu noutamaan tuotetta itse, on mahdollista, että hyvityksen maksu viivästyy, kunnes tuotteet on otettu vastaan. Vaihtoehtoisesti, voit todistaa palauttaneesi tuotteet takaisin esittämällä palautustodisteen.

7.3 Käytämme maksujen hyvittämisessä samaa maksutapaa, jota käytit tilauksessa, ellet hyväksy toista maksutapaa. Hyvityksestä ei aiheudu sinulle kustannuksia.

7.4 Jos olet valinnut edullisinta standarditoimitustapaa kalliimman toimitustavan, meidän ei tarvitse hyvittää kalliimmasta toimitustavasta aiheutuvia ylimääräisiä kustannuksia.

Artikla 8 - Peruutusoikeuden poissulkeminen

8.1 Voimme poissulkea peruutusoikeuden seuraavien tuotteiden osalta:

 1. Tuotteet tai palvelut, joiden hinta riippuu rahoitusmarkkinoiden vaihtelusta, johon me emme voi vaikuttaa ja joka voi tapahtua harkinta-ajan aikana.
 2. Sinulle valmistetut tuotteet, jotka eivät ole etukäteen valmistettuja ja jotka on valmistettu tekemäsi yksilöllisen valinnan tai päätöksen mukaisesti tai jotka ovat selvästi tarkoitettu tietylle henkilölle;

Artikla 9 - Hinnat ja maksaminen

9.1 Mainitut hinnat (ellei toisin mainittu) sisältävät arvonlisäveron ja ovat euroissa.

9.2 Hinnoissa voi olla tulostuksesta tai kirjoitusvirheistä aiheutuvia virheitä.

9.3 Hinnat eivät sisällä toimituskustannuksia, joista kerrotaan erikseen.

9.4 Emme korota kohdassa 9.1 mainittuja hintoja sopimuksen solmimisen jälkeen, ellei se ole lainmukaisten syiden vuoksi välttämätöntä tai toimittajamme korota hintoja tällä välin. Tällaisessa tilanteessa voit purkaa sopimuksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Any Lampille.

9.5 Maksu voidaan suorittaa sivustolla ilmoitettuja maksuvaihtoehtoja käyttäen ja ilmoitettujen ehtojen mukaisesti.

9.6 Meillä on oikeus hylätä tilaus tai pyyntö tai liittää sen toteuttamiseen erityisehtoja, kuten etukäteismaksu. Tässä tapauksessa toimitusaika alkaa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet maksun.

9.7 Jos maksu suoritetaan pankkisiirtona, sovelletaan 14 päivän maksuehtoa, ellei toisin sovittu kirjallisesti. Maksu on suoritettava ilmoittamallemme pankkitilille.

9.8 Mikäli maksuaika ylittyy, olet laiminlyönyt maksun suorittamisen, ja saatuasi ilmoituksemme maksun myöhästymisestä saat uuden 14 päivän maksuajan. Mikäli et edelleenkään maksa maksua, laskun loppusummaan lisätään lakisääteiset korot, ja lisäksi voimme veloittaa sinulta aiheutuneet (ylimääräiset) juridiset kustannukset.

9.9 Mikäli maksu maksetaan myöhässä, meillä on oikeus keskeyttää toimitukset, eikä meillä ole toimitusvelvollisuutta, ennen kuin olemme vastaanottaneet myöhästyneet maksut.

9.10 Sinulla ei ole oikeutta sovitteluun summasta, jonka olet meille velkaa.

9.11Hyvissä ajoin tehty valitus ei keskeytä maksuvelvoitetta. Tässä tapauksessa sinun on edelleen ostettava ja maksettava muut tilatut tuotteet.

9.12 Myöskään laskun summaan liittyvät korjausvaatimukset eivät keskeytä maksuvelvoitetta. Mikäli maksutiedoissa on epätarkkuuksia, on sinun raportoitava tästä meille välittömästi.

Artikla 10 - Kuvat ja tekniset tiedot

10.1 Kaikki tuotekuvat ja tuotteiden tekniset tiedot, koot ja sivustolla 'lamppuexpress.com' esitetyt tiedot ovat vain arvioita. Toimitettu tuote voi poiketa jonkin verran kuvista ja tuotetiedoista väriltään, kooltaan jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuote ei vastaisi sovittua.

10.2 Ilmiselvät virheet liittyen tämän artiklan kohtaan 1 eivät sido meitä.

Artikla 11 - Toimitus

11.1 Toimimme mahdollisimman huolellisesti vastaanottaessamme ja toteuttaessamme tilauksia. Tarjouksissa ja sivustollamme mainitut toimitusajat ovat viitteellisiä. Mahdolliset poikkeamat eivät anna sinulle oikeuksia eivätkä ehdot ole lopullisia.

11.2 Toimituspaikkana käytetään meille antamaasi osoitetta. Osoitetiedot voidaan antaa sivustomme välityksellä tai tilauspyynnössä.

11.3 Toimitukset toimitetaan tilauksentekomaassa. Jos haluat toimituksen toiseen maahan, on meillä oikeus veloittaa ylimääräisiä toimituskuluja.

11.4 Voimme toimittaa tilauksen osissa (osittainen toimitus), jotka voidaan laskuttaa erikseen.

11.5 Käsittelemme hyväksytyt tilaukset asianmukaista kiireellisyyttä noudattaen sopimuksen syntymisen jälkeen, kuitenkin 30 päivän sisällä. Mikäli toimitus viivästyy tätä 30 päivää myöhäisempään ajankohtaan, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme huomanneet asian. Ilmoitamme kohtuullisesta toimitusajasta, ja on meidän vikamme, jos emme pysty sitä noudattamaan. On myös mahdollista sopia poikkeavasta toimitusajasta tai toisen tuotteen toimittamisesta.

11.6 Tilanteessa, jossa tilausta tai sen osaa ei voida täyttää, saat ilmoituksen asiasta niin pian, kun me tiedämme viivästyksestä. Sinulla on oikeus päättää sopimus kustannuksitta.

11.7 Mikäli sopimus päätetään kohdan 6 mukaisesti, maksamme välittömästi takaisin mahdollisesti vastaanottamamme summan. Sinulla ei ole oikeutta vahingonkorvauksiin.

11.8 Tuotteisiin liittyvät riskit ovat meidän vastuullamme siihen saakka, kunnes toimitus on toimitettu sinulle, ellei erityisesti ole sovittu toisin.

11.9 Mikäli kieltäydyt vastaanottamasta tuotteita tai palveluita tai et noudata toimitussopimustasi, on meillä oikeus päättää sopimus välittömästi tai hävittää tuotteet. Voimme periä sinulta korvausta vahingoista ja/tai toteutuneet kulut (esim. kuljetuskustannukset).

Artikla 12 - Tuotteiden omistusoikeudet

12.1 Kaikki toimitetut tuotteet säilyvät meidän omistuksessamme siihen saakka, kunnes kaikki avoinna olevat saatavat, korot ja aiheutuneet kustannukset on maksettu.

12.2 Et saa myydä tuotteita edelleen, käyttää niitä maksuna, pantata niitä tai muutoin asettaa niihin rasituksia.

12.3 Sinun odotetaan kaikin mahdollisin tavoin suojaavan omistusoikeuttamme.

12.4 Mikäli meillä on saatavia useammasta kuin yhdestä sopimuksesta ja/tai toimituksesta, näiden katsotaan muodostavan kokonaisuuden, ja voimme soveltaa oikeuksiamme kaikkiin toimitettuihin tuotteisiin, kunnes olet huolehtinut kaikista velvoitteistasi.

12.5 Meillä on oikeus ottaa takaisin toimitetut tuotteet, jotka ovat säilyneet meidän omistuksessamme edellisten kohtien nojalla, jolloin takaisinoton myötä sopimus raukeaa muuttamatta oikeuttamme vaatia sinulta korvauksia maksun laiminlyönnin johdosta kärsityistä ja kärsittävistä vahingoista.

12.6 Mikäli kolmannet osapuolet ottavat tuotteet haltuunsa omistusoikeuksien perusteella tai haluavat perustaa tai vaatia oikeuksia niihin, on sinun ilmoitettava asiasta meille välittömästi.

Artikla 13 - Takuu ja vaatimustenmukaisuus

13.1 Takaamme, että toimittamamme tuotteet noudattavat lakisääteisiä käytettävyys-, luotettavuus- ja elinkaarivaatimuksia sopimusosapuolien kohtuullisesti tarkoittamalla tavalla.

13.2 Sikäli kuin mahdollista, on velvollisuutesi tarkistaa toimitettu tuote (tuotteet) välittömästi niiden vastaanottamisen jälkeen. Mikäli vaikuttaa siltä, että yksi tai useampi toimitettu tuote on virheellinen, riittämätön tai keskeneräinen, on sinun raportoitava näistä vioista kirjallisesti (ennen palautustoimien aloittamista) 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta (verkkosivujen kautta tai tarjouksessa tai laskussa mainittuun osoitteeseen).

13.3 Tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan (mukaan lukien lisävarusteet ja mukana tuleva dokumentaatio), ja samassa kunnossa, kuin tuote oli vastaanottaessasi sen.

13.4 Mikäli toimitettu tuote (tuotteet) ei vastaa sopimusta, vaihdamme tai korjaamme nämä tuotteet tai hyvitämme maksetun summan. Työstä aiheutuvia kustannuksia ei hyvitetä.

13.5 Mikäli valituksesi osoittautuu aiheettomaksi, vastaat kaikista tutkinnasta aiheutuneista kustannuksista.

13.6 Jos takuuaika on umpeutunut, vastaat kaikista korjauksesta tai korvauksesta aiheutuvista kustannuksista.

13.7 Et voi vedota kohdassa 1 mainittuun takuuseen, jos

 • Toimitettuja tuotteita on altistettu epänormaaleille olosuhteille;
 • Vika johtuu normaalista käytöstä ja kulumisesta;
 • Et ole huolehtinut tuotteesta asianmukaisesti ja huolellisesti;
 • Toimitettuja tuotteita on käsitelty ohjeidemme ja/tai opastuksemme vastaisesti;
 • Olet korjannut ja/tai muokannut tuotetta itse tai korjauttanut ja/tai muokkauttanut sitä kolmannella osapuolella;
 • asiaan liittyy muita seikkoja, joihin me emme voi vaikuttaa (kuten sääolosuhteet tai vauriot, jotka ovat aiheutuneet, kun olet kuljettanut tuotetta).

Artikla 14 - Vastuu

14.1 Lakisääteisiä vastuitamme lukuunottamatta emme vastaa vahingoista, paitsi vahingoista, jotka ovat aiheutuneet meidän puoleltamme tapahtuvasta tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

14.2 Vastuumme ei koskaan ole suurempi, kuin tilatun tuotteen laskutusarvo.

14.3 Vastuumme ei ole koskaan suurempi, kuin vakuuttajan kyseisessä tapauksessa maksama summa.

14.4 Mikäli vastuu on jo olemassa, voidaan sitä soveltaa vain välittömiin vahinkoihin.

14.5 Emme koskaan vastaa välillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, välillisesti aiheutuvat vahingot, menetetyt voitot tai vahingon suuruuden määrittelystä aiheutuvat kustannukset.

14.6 Jos olet antanut meille virheellistä ja/tai puutteellista tietoa, meitä ei voi pitää vastuullisina, mikäli siitä aiheutuu vahinkoa. Tässä tapauksessa emme myöskään ole velvoitettuja toimittamaan (osittain) uutta tai korvaavaa tuotetta tai palauttaa rahoja.

14.7 Sivustolla oleva tieto on meidän kokoamaamme ja ylläpitämäämme, ja teemme näin jatkuvasti. Virheitä ei kuitenkaan aina voi estää. Tämän vuoksi internet-sivustolla esiintyvistä tiedoista ei voi aiheutua oikeuksia. Emme vastaa sivuston käytöstä millään tavalla aiheutuneista tai tietojen vajaavuudesta ja/tai epätarkkuudesta aiheutuvista vahingoista, ja/tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että internet-sivusto on (väliaikaisesti) poissa käytöstä

14.8 Emme vastaa sivustolla esiintyvistä kolmannen osapuolen julkaisemista valokuvista, kuvauksista tai muusta materiaalista.

14.9 Kaikki vastuumme raukeaa, mikäli et vetoa puutteeseen yhden vuoden sisällä toimituksesta etkä ilmoita meille (mahdollisen) puutteen havaitsemisesta kirjallisesti yhden kuukauden sisällä sen havaitsemisajankohdasta.

Artikla 15 - Teollis- ja tekijänoikeudet

15.1 Et saa julkaista tai kopioida työtämme ilman meiltä saamaasi kirjallista lupaa.

15.2 Meille tutustuttavaksi antamiesi asiakirjojen omistusoikeus säilyy sinulla.

15.3 Kaikki teollis- ja tekijänoikeudet, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja oikeudet tietokantoihin, tietoon, teksteihin, kuviin, logoihin, valokuviin ja kuvituksiin sivustolla sekä sivuston ulkoasuun ja suunnitteluun kuuluvat meille/lisenssinantajillemme. Et saa rikkoa näitä oikeuksia, mukaan lukien internet-sivuston kopiointi muutoin kuin sivuston käytön kannalta edellytettävien teknisten kopioiden tekemiseksi.

Artikla 16 - Luottamukselliset tiedot ja henkilötiedot

16.1 Osapuolten on pidettävä salassa kaikki luottamuksellinen tieto, jonka he vastaanottavat toisen osapuolen yrityksestä. Tämä koskee myös kolmansia osapuolia.

16.2 Tieto on luottamuksellista, mikäli jokin osapuolista on nimennyt sen luottamukselliseksi.

16.3 Mikäli me toimimme EU:n tietosuoja-asetuksen (jäljempänä: GDPR) tarkoittamana rekisterinpitäjänä, ovat seuraavat ehdot voimassa:

 1. Olemme vastuussa henkilötietojen suojaamisesta. Henkilötietojen käyttö on meille välttämätöntä, jotta voimme laatia ja toteuttaa sopimuksia.
 2. Kun käsittelemme henkilötietoja, teemme niin äärimmäisen täsmällisesti ja huolellisesti ja GDPR:a noudattaen.
 3. Käytämme henkilötietoja vain siinä määrin, kuin se on välttämätöntä sinua palvellaksemme. Henkilötietoja ei säilytetä pidempään, kuin laki sallii tai se on meille välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi.
 4. Käytämme teknisiä ja organisatorisia menetelmiä varmistaaksemme henkilötietojen riittävän suojauksen huomioiden viimeisimmän teknologian ja käsittelyn luonteen.
 5. Mikäli haluat vedota GDPR:n perusteella sinulla oleviin oikeuksiin, voit lähettää pyyntösi kirjallisesti osoitteeseen: [email protected]. Käsittelemme pyynnön lainmukaisessa aikataulussa.

Artikla 17 - Force majeure

17.1 Meistä johtumattomat puutteet vapauttavat meidät sovittujen toimitusaikojen ja/tai toimitusvelvoitteiden noudattamisesta. Sinulla ei ole oikeuksia (vahingon-) korvauksiin, korkoihin tai muihin kustannuksiin.

17.2 Mikäli tämä jakso kestää pidempään kuin kaksi kuukautta, voi kukin osapuoli purkaa sopimuksen ilman velvoitetta maksaa vahingonkorvauksia toiselle osapuolelle.

17.3 Joka tapauksessa force majeure on voimassa seuraavissa tilanteissa: sota, liikekannallepano, mellakat, tulvat, toimittajien myöhästynyt tai virheellinen toimitus, tulipalo, onnettomuus, vienti- ja/tai tuontirajoitukset, liiketoiminnan epäonnistuminen, sähkökatkot, lakko tai henkilöstön sairastuminen.

17.4 Ilmoitamme sinulle force majeure -tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Sinulla on oikeus kirjallisesti perua se tilauksen osa, jota ei ole toimitettu / ei toimiteta 14 päivän kuluessa tämän ilmoituksen vastaanottamisesta. Tällä ei ole vaikutusta maksuvelvoitteisiin, vaan sinun on edelleen maksettava toimitettu osuus.

Artikla 18 - Valitusmenettely

18.1 Sopimuksen toteutumiseen liittyvät valitukset on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kokonaisuudessaan ja selkeästi käyttäen osoitetta [email protected], puhelinta tai live chat -toimintoa, sen jälkeen, kun olet havainnut puutteet.

18.2 Valitukset käsitellään 14 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta. Mikäli valituksen käsittelyn odotetaan kestävän pidempään, saat ilmoituksen, jossa vahvistamme valituksen vastaanottamisen ja kerromme viitteellisen aikataulun, jolloin voit odottaa yksityiskohtaisempaa vastausta.

Artikla 19 - Muut ehdot

19.1 Mikäli mikä tahansa näistä ehdoista todetaan pätemättömäksi tai mitättömäksi, ovat muut käyttöehtojen ehdot edelleen täysin voimassa, ja vaihtoehtoisesta, aiempaa mitätöntä ehtoa muistuttavasta ehdosta sovitaan yhdessä.

19.2 Alankomaiden laki koskee kaikkia sopimuksia, joita nämä ehdot ja edellytykset koskevat. Tämä ei rajoita suojaa, joka sinulla on pakollisen lain nojalla asuinpaikassasi.

19.3 Kaikki riitatilanteet käsitellään Oost-Brabantin käräjäoikeudessa, Alankomaissa, ellemme päätä lähettää riitatilanteita pätevän oikeuden käsiteltäväksi ostajan kotipaikassa.

Artikla 20 - Muutokset näihin ehtoihin

20.1 Voimme aina muuttaa käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

20.2 Voimme julkaista näiden ehtojen muutokset ilmoittamalla siitä sivustollamme tai viestimällä niistä muulla tavoin. On suositeltavaa katsoa käyttöehtoja silloin tällöin. Muutokset ovat voimassa myös olemassa olevissa sopimuksissa.

Liite 1: Peruslomake sopimuksen peruuttamiseen

(Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa tehdyn sopimuksen) 

Peruslomake sopimuksen peruuttamiseen