• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.

Lamppuexpress.com – Kumppanisi valaistusratkaisuissa 

Lamppuexpress.com on nimensä mukaisesti erikoistunut myymään lamppuja ja valaisimia, sekä näihin liittyviä varusteita. Suuri ja monipuolinen valikoimamme on ehdottomasti osa verkkokauppamme menestystarinaa! Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivat valaistustuotteet oikeaan  hintaan laadusta tinkimättä.

Vahvaa osaamista ja luotettavaa verkkokauppaa

Lamppuexpress.com on osa Euroopan suurinta Philips valaisintuotteiden verkkokauppakonsernia Any-Lamp BV:tä. Yli 25 vuoden kokemuksella valaistuksesta, tiedämme missä valaistus menee tänä päivänä ja mistä löytää markkinoiden parhaimmisto. Palveluitamme käyttää vuosittain jopa yli 10.000 tyytyväistä asiakasta vuosittain. Asiakkainamme on niin yrityksiä, kuin myös yksityishenkilöitä, esimerkiksi toimistoja, tehtaita, jälleenmyyjiä, kouluja ja henkilöasiakkaita.

Arvomme ovat meille tärkeitä

Yritysarvojamme ovat sosiaalisen vastuun kantaminen, pyrkimys asiakkaiden vaatimusten täyttämiseen ja halu tehdä maailmasta vihreämpi paikka. Tämä ei olisi mahdollista ilman ahkeran tiimimme yhteistyötä ja sitoutumista:

 

1.       Tarjoamaan ainoastaan laadukkaita tuotemerkkejä

Laajan katalogimme kaikki tuotteet ovat luotettavilta brändeiltä, esimerkiksi Philips, Osram, GE ja Sylvania. Teemme yhteystyötä eri valmistajien kanssa ja tämän ansiosta pystymme tarjoamaan aina uusimmat tuotteet. Pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan asiakkaillemme huippulaatuisia tuotteita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Teemme tämän mahdolliseksi seuraamalla huolellisesti trendejä ja hyödyntämällä vahvaa ostopolitiikkaa. Jos löydät jostain paremman tarjouksen, voit ottaa meihin yhteyttä ja voimme selvittää mitä muita mahdollisuuksia voimme tarjota. Lue lisää tarjoamistamme eduista täältä: 'Miksi ostaa Lamppuexpressistä’

 

2.       Asiakkaidemme kuuntelemiseen

Mielestämme aika on tärkeintä maailmassa. Tämän johdosta asiakaspalvelumme on helposti tavoitettavissa puhelinsoitolla tai sähköpostilla. Ei pitkiä jonoja tai ongelmia, joihin ei saa vastausta. Olemme koonneet asiakaspalvelutiimimme huolellisesti vain parhaat ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan omistautuneet jäsenet. Me täällä    Lamppuexpressissä voimme auttaa sinua muuttamaan suunnitelmasi päätöksiksi! Ystävällinen asiakaspalvelumme kuuntelee sinua ja saa sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi!

 

3.       Vihreiden arvojen omaksumiseen omassa toiminnassamme

'Uusin teknologia' ja 'valaistus' ovat sanoja, joita ei yleensä liitetä ympäristönsuojeluun tai ekologiseen ajatteluun. Onneksi yleinen mielipide on hiljalleen omaksumassa trendikkäitä vihreitä arvoja. Meille kyse ei ole pelkästä trendikkyydestä – Vihreänä yrityksenä Lamppuexpress on omaksunut ympäristönsuojelun yrityskulttuuriinsa ja toimintatapoihinsa. Näin haluamme varmistaa, että emme vahingoita meidän kaikkien yhteistä ympäristöämme. Ajattelemme ympäristöä kaikessa toiminnassamme – kaikki se mitä teemme tänään tulee vaikuttamaan huomisen maailmaan. Otamme kaiken irti jokaisesta paperinpalasta ja jokaisesta kilowatista sähköä, jota käytämme. Tulevaisuus on meistä kiinni. Ympäristönsuojelu on organisaatiomme tärkein arvo.


Edellä mainittua konseptia seuratessamme olemme päättäneet ottaa käyttöön seuraavat uudistukset:

  • Emme lähetä enää paperilaskuja, lähetämme laskut ainoastaan sähköpostitse. Jokaisen maksun jälkeen lähetämme asiakkaalle sähköpostin, joka sisältää tilausvahvistuksen ja laskun/kuitin PDF-tiedostoina.
  • Käytämme toimistossamme ainoastaan kierrätettyä paperia. Tulostamme ainoastaan välttämättömät asiakirjat, ja pyydämme tavarantoimittajia, sekä yhteistyökumppaneita käyttämään sähköpostia perinteisen postin sijaan.
  • Pyrimme suosittelemaan asiakkaillemme sähköä säästäviä ratkaisuja aina kun se mahdollista. Esimerkiksi LED-lamput säästävät sähköä noin 80%.

 

Ennaltaehkäisy on tehokkaampaa kuin hoito. Yksinkertaisilla muutoksilla saa aikaan mahtavia tuloksia.

Muutetaan maailmaa yhdessä.