Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Sisäänkäynti LamppuExpress


Historia LamppuExpress Noxion

Tietoa LamppuExpressistä

LamppuExpress on toimittanut energiatehokkaita LED-valaisimia ja perinteisiä valaisimia yrityksille ja yksityishenkilöille jo yli 10 vuoden ajan.

Autamme asiakkaitamme myös oikean valaistuksen valinnassa. Voit ottaa yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme tai käyttää kätevää tuotehakemistoamme ja/tai blogiamme ja tietosivujamme.

Yritysasiakkaille tarjoamme lisäetuja, jotka auttavat oikean valaistussuunnitelman toteuttamisessa. Loppujen lopuksi jokaiseen huoneeseen ja/tai rakennukseen on olemassa täydellinen valaistusratkaisu.

Tuotevalikoimamme

LamppuExpressissä tarjoamme laadukkaita LED-valaisimia monilta huippumerkeiltä, kuten Noxion, Philips, LEDvance, Osram, Steinel ja Sylvania. Näin voimme taata asiakkaillemme tehokkaan, kestävän ja turvallisen valaistuksen. LED-valoja on saatavana erityyppisinä lamppuina ja valaisimina, jotka voivat valaista minkä tahansa huoneen tai rakennuksen optimaalisesti erilaisten valonvärien ansiosta. Tarjolla on myös erilaisia älykkäitä vaihtoehtoja, kuten dim-to-warm lamppuja, älylamppuja, DALI- ja anturivaloja. Jos valitset LED-valon, teet kestävän valinnan, joka kestää monta vuotta!


Noxion
Philips
LEDvance
Osram
Steinel
Sylvania


Ympäristöystävällistä LED-valaistusa Noxionilta

Missiomme ja visiomme

Tavoitteenamme on tiedottaa asiakkaille LED-valaistuksen myönteisistä ympäristövaikutuksista. Vaikka LED-valaistuksen alkuperäiset hankintakustannukset ovat korkeammat kuin tavanomaisen valaistuksen, valaistus kestää jopa 20 kertaa pidempään. Tämä vähentää yritysten ja kotitalouksien energiakustannuksia keskimäärin 70 prosenttia! Investointi LED-valaistukseen maksaa itsensä takaisin hetkessä. LED-valot eivät myöskään sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa, jotka päätyvät ympäristöön. Kaikki materiaalit ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä! Tarjoamalla asiakkaillemme korkealaatuista LED-valaistusta vähennämme hiilidioksidipäästöjä merkittävästi joka vuosi. Tavoitteenamme on kasvattaa tätä määrää entisestään, minkä voimme saavuttaa vain yhdessä!Työskentely LamppuExpressissä

Vuosien varrella olemme kasvaneet paikallisesta yrityksestä maailmanlaajuiseksi toimijaksi valaistusmarkkinoilla. Kun vierailet luonamme, koet heti innostuneen ja dynaamisen työilmapiirin. Intohimomme ja kunnianhimomme on johtanut valtavaan kasvuun, mutta etsimme jatkuvasti uusia kykyjä, jotka vievät meitä vielä pidemmälle. Oletko sinä etsimämme uusi kollega?LamppuExpress sisällä

Missä me olemme?

Toimistomme sijaitsee Eindhovenin lähellä. Tämä on valaistuksen kaupunki, jossa toimivat johtavat yritykset, kuten Noxion ja Philips: valaistusvalmistaja, joka teki Eindhovenista tunnetun. Muutamassa vuodessa olemme kasvaneet 25 työntekijästä yli 200 työntekijään, ja meillä on toimistot Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa ja Taiwanissa.Olemme osa World Wide Lighting yhtiötä...

LamppuExpress on yksi yrityksistä, jotka ovat osa World Wide Lightingia. Oletko utelias tietämään, mitä muuta holding-yhtiömme voi tehdä puolestasi valaistuksen osalta?