• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Aurinkokennovalot

Täältä löydät LamppuExpressin ympäristöystävällisten aurinkokennolamppujen valikoiman. Aurinkokennovalaisimia on erikokoisia ja -värisiä ja niissä on erilaisia anturivaihtoehtoja. On olemassa valaisimia, joissa on joko liikkeen tunnistava liiketunnistin, tai hämärätunnistimet, jotka kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun ulkona tulee pimeää. Valaisimet ovat värilämpötilaltaan lämpimän valkoisia tai erittäin lämpimän valkoisia. On olemassa maahan asennettavia ja seinäasennusta vaativia valaisimia. Jos etsit ulkovalaistusta, olet tullut oikeaan paikkaan: ympäristöystävällisin tapa on ottaa käyttöön aurinkokennovalaistus.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 37 tuloksia löytyi
Suodata
JärjestäMitkä ovat aurinkokennolamppujen edut?

 

Aurinkokennolamppujen edut liittyvät pääasiassa valaistuksen lyömättömään tehokkuuteen ja kestävyyteen. Ne toimivat täysin aurinkoenergialla, joten hankintakustannusten lisäksi sinulla ei ole enää käyttökustannuksia, mikä tarkoittaa 100 prosentin energiansäästöä.

Voit myös hyötyä ledien käyttöiästä: LED-aurinkovalaisimien käyttöikä on usein 30 000 tuntia. Tämä tarkoittaa, että lamppuja tarvitsee vaihtaa hyvin harvoin, mikä säästää tehokkaasti huoltokustannuksia.

 

Millaisia aurinkoenergialla toimivia lamppuja on olemassa?

 

Paulmannin aurinkolamput

LamppuExpress tarjoaa erilaisia aurinkoenergialla toimivia lamppuja. Niitä ovat seinävalaisimet, tolppa-valaisimet ja maataso-valaisimet, joita voit helposti käyttää ulkotiloissa.

Useimpien solar lamppujemme valon väri on lämmin valkoinen (3000 K). Tämä sopii täydellisesti viihtyisän ilmapiirin luomiseen ja rentoutumiseen. Voit siis käyttää niitä hyvin pihalla, puutarhassa tai terassilla.

Joidenkin aurinkokennolamppujemme värilämpötila on kuitenkin myös viileän valkoinen (4000 K). Nämä sopivat paremmin julkisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin tai vaikka kerrostalorakennuksiin, sillä valo edistää tarkkaavaisuutta ja pitää kehon hereillä.

Monissa aurinkokennolampuissamme on myös liike- tai hämäräkytkin. Voit lukea tästä lisää seuraavassa luvussa.

 

Onko olemassa aurinkokennolamppuja, joissa on liiketunnistimet?

 

Kyllä, monissa lampuissa on liiketunnistimet! Siksi ne syttyvät vain silloin, kun jokin liikkuu ympäristössä, ja antavat valoa vain tietyn ajan. Tämä on erityisen käytännöllistä ympäristöissä, joissa valaistusta tarvitaan vain tiettyinä aikoina.

Eikä siinä vielä kaikki: on olemassa myös aurinkovoimalla toimivia lamppuja, joissa on päivänvaloanturi. Ne mittaavat jatkuvasti kirkkautta ympärillään. Jos valon voimakkuus laskee milloin tahansa alle tietyn arvon, ne kytkeytyvät päälle. Tällaiset aurinkolamput antavat siis valoa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan. Näin voit säästää kaikenlaisia sähkökustannuksia - aivan kuten liiketunnistimella.

Olemme koonneet kategoriaamme "LED Tunnistinvalaisimet" kaikki lamput, joissa on liike- ja valoanturit.

 

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon aurinkokennovaloja ostaessa?

 

Aurinkokennolamppuja käytetään yleensä ulkona. Siksi sinun on varmistettava, että ne on suojattu asianmukaisesti paikan sääolosuhteilta.

Monilla valikoimassamme olevilla aurinkolampuilla on korkea suojausluokitus: jos esimerkiksi haluat asentaa puutarhaan aurinkokennovalon, joka ei ole suojattu sateelta, sinun kannattaa etsiä vähintään IP65-suojausluokitusta. Jos lamppu on maavalaisin, kannattaa valita IP67, jotta vesi voi seistä talon päällä vuotamatta siihen. Jos taas aurinkolamppusi sijoitetaan pienen ulkoneman alle talon seinälle, se tarvitsee vain IP44-suojauksen.

 

Mille alueille aurinkokennovalot sopivat?

 

Puutarha valaistuksella

Aurinkokennovalaisimet soveltuvat erityisesti ulkotiloihin, joita auringonvalo valaisee. Tällainen sijainti varmistaa, että aurinkokennot voivat ladata lampun akut ja että lamppu toimii siten kunnolla.

Voit esimerkiksi käyttää kyseisiä "solar led" lamppuja puutarhan koristevalaistukseen. Tähän tarkoitukseen suositellaan erityisesti niin sanottuja paaluvalaisimia. Mutta voit myös käyttää aurinkosähkölamppuja polkujen tai ajoteiden valaisemiseen hyvällä tavalla. Tätä tarkoitusta varten valikoimassamme on seinävalaisimien lisäksi myös maahan upotettavia valonheittimiä.

Toinen käyttökohde ovat esimerkiksi ulko-ovet: koska monissa aurinkokennovalaisimissa on hämäräkytkin, ne syttyvät vain, kun ulkona on pimeää. Joissakin niistä on jopa talon numerokilpi, jonka voit kiinnittää valaisimen alle. Siksi ne ovat myös ulkovalaisimia.

 

Miten aurinkokennolamput toimivat?

 

Aurinkokennolamppuja ei yleensä liitetä sähköverkkoon: ne saavat kaiken tarvitsemansa energian auringon säteistä. Integroidut aurinkokennot keräävät tämän energian, muuttavat sen sähköksi ja varastoivat sen akkuihin. Valo voi sitten käyttää sitä, kun se on päällä. Tämä tapahtuu joko manuaalisesti tai anturin avulla.

Muuten: aurinkokennovalaisimet toimivat myös talvella! Aurinkoenergia riittää yleensä lataamaan LED-valojen akut täyteen myös kylmänä vuodenaikana. Sinun on kuitenkin varmistettava, että aurinkokennot ja - jos niitä on - anturit ovat aina peittämättömät, jotta ne voivat toimia kunnolla. Mikäli kuitenkin sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme - neuvomme aina mielellään!

 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.