Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion Logo

 

Noxion, Best in class lighting

Kestävä, tehokas ja luotettava valaistus on paras tapa kuvata Noxionia, joka on yksi Euroopan johtavista valaistusmerkeistä. Nämä kolme ominaisuutta löytyvät kaikista Noxionin tuotteista. Materiaalit on valittu huolellisesti ja yhdistetty uusimpaan LED-teknologiaan. Noxionin tavoitteena on tarjota kaikille kohtuuhintaisia ja korkealaatuisia LED-valaisimia, joiden käyttöikä on niin pitkä kuin on mahdollista. Noxionin LED-valaistuksella voit myös säästää jopa 90 % sähkökustannuksissa verrattuna perinteisiin valaistusmenetelmiin. Valaistusvaihtoehto löytyy kaikkiin tiloihin ja ympäristöihin. Hyvästä syystä on että Noxionista on tullut yksi Euroopan nopeimmin kasvavista valaistusbrändeistä. Tutustu koko valikoimaan täällä ja vaihda Noxioniin tänään!
 

Noxion logoKoulu

Monikäyttöistä LED valaistusta

Noxion tarjoaa valaistusratkaisuja kaikkiin sovelluksiin, moniin eri ympäristöihin. Jokaisella valaisimella on asianmukaiset CE-, EMC-, RoH-, ENEC-, TUV- ja GS-sertifikaatit. Valitset aina oikein kun valitset Noxionin. Lisäksi kaikilla Noxionin tuotteilla on pitkä takuu, joka on 3,5 tai 7 vuotta. Koska Noxionin tuotteet on tehty kestämään mahdollisimman pitkään, sinun ei tarvitse miettiä huoltokustannuksia useisiin vuosiin valaisimien yksinkertaisen asennuksen jälkeen. Noxionin valinnan etuna on myös se, että energiakustannukset pienenevät ja valaisimet kestävät jopa 30 vuotta keskimääräisessä ympäristössä (60 tuntia viikossa)! Sen lisäksi, että suunnittelijamme pyrkivät jatkuvasti parantamaan jokaista tuotesarjaa, he pyrkivät tarjoamaan kullekin tuotteelle laajemman valikoiman eritelmiä kuluttajien erityistarpeiden täyttämiseksi. Esimerkiksi useiden eri värilämpötilojen valinta samassa LED-valaisimessa ja kouluihin ja työpaikoille soveltuvia LED-paneeleja UGR-arvolla: <19. Noxionin LED Syväsäteilijät jotka tuottavat maksimaalisen valotehon suurissa varastotiloissa jopa erittäin korkeilta paikoilta. Noxion tarjoaa laajan valikoiman lamppuja ja valaisimia, jotka sopivat kaikkialle!

LED Paneelit

 

Noxionin kestävän kehityksen missio

Sen lisäksi, että Noxion pyrkii toimittamaan markkinoiden parasta LED-valaistusta, se painottaa myös ilmastoälykkäiden päätösten tekemistä, jotka edistävät vihreämpää maapalloa. Kestävä kehitys on erittäin tärkeää kaikkien Noxion-tuotteiden valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa. Energiatehokkaiden LED-valaistusmenetelmien kehittämisessä ja tuottamisessa ei ole kyse vain nykyisin voimassa olevien EU:n lakien ja ohjeiden noudattamisesta, vaan myös siitä, että on oltava askeleen edellä ja ajateltava tulevaisuutta. Tällä tavoin Noxion vähentää osaltaan maailmanlaajuisia hiilidioksidipäästöjä. LED-valaistukseen siirtyminen on helppo tapa lisätä kestävyyttä ja vähentää merkittävästi energiankulutusta. Valitsemalla edullisen LED-valaistuksen Noxionilta osallistut aktiivisesti ja tavoittelet vihreämpää planeettaa yhdessä meidän kanssamme. Ilmastoltaan älykkääseen planeettaan ei ole oikotietä, ja juuri siksi Noxion työskentelee kestävän kehityksen parissa joka päivä. Ajattele tulevaisuutta ja seuraavia sukupolvia! Sinä voit vaikuttaa!


 

 

Noxion: Best in class lighting