• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Syväsäteilijät

LED syväsäteilijät tai LED "High Bayt" ovat raskaansarjan valaisimia etenkin vaativiin tiloihin korvaamaan vanhat perinteiset 250W ja 400W HID ja HPI monimetallilampuilla varustetut valaisimet. Verrattuna perinteiseen HID syväsäteilijään, LED syväsäteilijällä säästät energiankulutuksessa jopa 69% kuitenkaan valonlaadusta tinkimättä. LED-teknologian ansiosta ostat laatua, kirkasta ja välkkymätöntä valoa ilman häikäisyvaaraa, sekä ennennäkemätöntä elinikää, jopa 50.000 tuntia. Tarjolla on eri suojakerroksisia valaisimia: IP65, IP66, ja IK07-IK10 –suojauksen ansiosta valaisimet kestävät kosteutta, pölyä, korroosiota ja jopa ammoniakki roiskeita, mikä tekee näistä mainion valinnan varasto-ja teollisuustiloihin. Syväsäteilijät ovat helppo asentaa, eikä asennuksen jälkeen tarvitse murehtia turhista huolto- ja korvauskustannuksista

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 121 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi korkeat High Bay-valaisimet sopivat varastojen ja tehtaiden valaistukseen?

 

Highbay Noxion

Työskentelytilojen on oltava hyvin valaistuja, jotta voidaan luoda täydelliset työskentelyolosuhteet ja varmistaa työntekijöiden turvallisuus. Täydellisellä suurin salien valaistuksella on siis oltava erityisominaisuudet.

Kattokorkeus on usein korkeampi kuin tavallisissa huoneissa. Lampuissa on siis oltava paljon suurempi valovirta (lumen). Näin voit valaista ympäristön optimaalisesti. Useimmat tuotteet eivät sovellu tähän, koska ne yksinkertaisesti tuottavat liian vähän valoa. Keskimääräisen LED-putken valovoima on esimerkiksi 820 lm.

High Bays -valaisimien valovirta on erittäin suuri (esim. 30 000 lm), joten ne voivat tarjota riittävästi valoa työympäristössäsi. Suosittelemme LED-valaistuksen käyttöä. Tällaiset tuotteet ovat paljon tehokkaampia kuin perinteiset teollisuusvalaisimet. Voit säästää jopa 70 % energiakustannuksistasi. Lisäksi LED-lampuilla on paljon pidempi käyttöikä, mikä vähentää merkittävästi huolto- ja vaihtokustannuksia ja suojelee samalla ympäristöä.

 

Mikä on tärkeää täydellisen teollisuusvalaistuksen kannalta?

 

Kuten edellä on jo kuvattu, on erityisen tärkeää, että tehdas- sekä varastohalleissa on riittävästi valoa, jotta työntekijät voivat työskennellä mahdollisimman tehokkaasti ja jotta onnettomuusriski on mahdollisimman pieni. SFS-EN 12464-1 ("Työkohteiden valaistus") on hyvä opas. Tässä standardissa varastojen valovirraksi määrätään 200 lumenia neliömetriä kohti (tunnetaan myös nimellä Lux). Halleissa, joissa tehdään karkeaa työtä, kuten teollisuushalleissa, vaaditaan vähintään 300 lm/m². Työn tarkkuudesta riippuen voidaan tarvita myös 500 lm/m². Löydät lisää valaisimia kategorioista “Varastovalaistus” ja “Teollisuusvalaistus”.

 

LED Syväsäteilijät kosteissa ympäristössä

Suojaustasolla on tärkeä merkitys myös hallivalaistuksessa: jos esimerkiksi halutaan valaista hallia, jossa vallitsee kostea ilmasto tai jos valaisin joutuu säännöllisesti kosketuksiin veden kanssa, on syytä harkita IP65-suojausluokkaa. Tämä tarkoittaa, että valaisimesi ovat myös suojassa kaikista suunnista tulevilta vesisuihkuilta. IP66-suojauksen ansiosta voit altistaa lamput jopa voimakkaille vesisuihkuille. Tämäntyyppiset LED valaisimet soveltuvat hyvin esimerkiksi talleille, joissa valaistus on puhdistettava usein.

 

Miten valita oikea värilämpötila?

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kannattaa ottaa huomioon sisätilojen LED-valaisimien värilämpötila. Työympäristöissä kannattaa yleensä käyttää viileän valkoista (4000 K) tai päivänvalon valkoista (6500 K) valaistusta. Tämä johtuu siitä, että näiden kirkkaiden värien korkea sinipitoisuus auttaa työntekijöitäsi keskittymään ja kiinnittämään huomiota. Lämmin valkoinen (3 000 K) tai erittäin lämmin valkoinen (2 700 K) valaistus voi näyttää houkuttelevammalta, mutta se vaikuttaa liian rentouttavasti ja väsyttää kehoa. Löydät lisätietoja tästä blogikirjoituksesta: Kuinka valitsen värilämpötilan?

 

Yleiskatsaus

 

  • Varastot tarvitsevat vähintään 200 lm/m².
  • Saleissa, joissa tehdään karkeaa työtä, tarvitaan vähintään 300 lm/m².
  • Hienotyösaleja varten on 500 lm/m².
  • Hallissa, jossa on kostea ilmasto, suojausluokka IP65 on sopiva.
  • Jos valaisimia puhdistetaan säännöllisesti vesisuihkuilla, niiden on oltava vähintään IP66-luokituksen mukaisia.
  • Kylmänvalkoinen (4000 K) ja päivänvalonvalkoinen (6500 K) edistävät keskittymistä ja tekevät yksityiskohdat näkyviksi.

 

Mitä ovat High Bayt, tai Syväsäteilijät?

 

LED-High Bay

Termi "highbay" voidaan kääntää "korkea aula". Nämä ovat valaisimia, joiden valovoima on erityisen suuri, jotta niillä voidaan valaista suuria halleja, kuten tehtaita ja varastoja, mutta myös tavarataloja. Niitä on yleensä saatavana viileän valkoisina (4000 K) ja päivänvalon valkoisina (6500 K), mikä lisää työntekijöiden tuottavuutta ja luo ammattimaisen työympäristön. Lämpimän valkoisen valon (3000 K) avulla esimerkiksi tietyt yksityiskohdat, jotka ovat tärkeitä tietyissä tehtävissä, eivät näkyisi selvästi.

 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.