• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED-Loisteputket

Tiesitkö, että vaihtamalla LED-putkeen voit säästää jopa 70% energiankulutuksessa? LED-Loisteputket Lamppuexpress.comista vähentävät energiankulutusta ja auttavat sinua säästämään rahaa. Vaihto LED loisteputkiin on helppoa, ja asennuksen jälkeen nämä kestävät jopa 50.000 tuntia! Loisteputken pituus ja Wattimäärä liittyvät toisiinsa. Varmista että valitset oikean mittaisen tuotteen kun vaihdat putken. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 605 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi kannattaa vaihtaa loisteputkista LED-putkiin?

Aiotko sanoa hyvästit vanhalle loisteputkivalaisimellesi ja vaihtaa LED-valaisimiin? Se on erinomainen valinta, joka hyödyttää sinua monin tavoin. Alla on lueteltu useita LED-putkien etuja:

 • Alhainen energiankulutus: säästät jopa 70%
 • Korkea kytkentävastus/kuormituskapasiteetti
 • Särkymätön polykarbonaattikotelon ansiosta
 • Pitkä käyttöikä yli 70 000 tuntia
 • Nopea takaisinmaksuaika
 • Erinomainen värintoisto, vähintään 80-89 Ra.
 • Täysi kirkkaus käyttöiän loppuun asti
 • Välkkymätön
 • Ei sisällä myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa

 

Miten siirtyä LED loisteputkiin?

Jos olet vaihtamassa LEDiin, on sinun hankittava LED loisteputki sytytin. Vaihda siis ensin vanha sytytin LED-versioon. Kun ostat LED loisteputket LamppuExpressistä, useimmiten sytytin kuuluu pakettiin jo valmiiksi. Seuraavaksi kerromme askel askeleelta miten LED loisteputkiin vaihto sekä niiden asennus onnistuu. Huom! Mikäli epäröit asennusta, ota yhteys sähköasentajaan.

 1. Katkaise virta ja poista sulake. 
 2. Poista loisteputken kansi.
 3. Käännä vanhaa putkea eteenpäin noin 90 astetta. Ole varovainen ja käytä käsineitä, kun teet tätä, koska rikkoutuessa lasi voi vahingoittaa sinua.
 4. Vedä putki alaspäin ulos pidikkeestä.
 5. Hävitä vanhat loisteputkivalaisimesi kierrätyskeskukseen tai keräyspisteeseen lähelläsi.
 6. Poista (tarvittaessa) vanha sytytin valaisimen päästä ja aseta LED-sytytin samaan paikkaan.
 7. Työnnä LED-putki molemmin käsin valaisimen kiinnikkeeseen ja käännä putkea neljänneskierroksen verran sen kiinnittämiseksi. Kytke liittimellä varustettu puoli virtalähteellä varustettuun puoleen.
 8. Kytke virta takaisin päälle ja testaa, toimiiko uusi LED-valoputkesi oikein. 

 

Mitkä liitäntälaitteet soveltuvat LED-loistelampuille?

Tässä voimme toimia kahdella eri tavalla. Tavallinen (EM) on yleisin. LED sytyttimellä varmistetaan aina, että loisteputki syttyy. Tämä sytytin sijoitetaan loisteputken pään ja valaisimen väliin.  Toisaalta on olemassa elektronisia liitäntälaitteita (HF). Siinä ei käytetä sytytintä, mikä tarkoittaa, että mitään valaisimessa ei tarvitse säätää eikä LED-sytytintä tarvita.

 

Mikä on universaali LED-putki (UN)?

UN tarkoittaa, että LED-loisteputkilamppu sopii sekä elektronisiin liitäntälaitteisiin (ilman sytytintä) että perinteisiin liitäntälaitteisiin (sytyttimen kanssa). Kun ostat universaalin LED-putken, sinun ei tarvitse tarkistaa, mikä liitäntälaite valaisimessa on, vaan voit asentaa saman putken mihin tahansa valaisimeen. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Universal LED-valoputket.

 

Minkä pituisia LED-putkia on saatavilla?

LED-putkia on saatavana monissa eri pituuksissa. Suosituimpia ovat 60 cm, 120 cm LED-putket ja 150 cm LED-putket. Valikoimastamme voit valita useita laadukkaita LED-putkia huippumerkeiltä, kuten Noxion, Philips, Osram ja Sylvania, eri pituuksina. Sivun vasemmassa reunassa olevan suodatinvalikon avulla näet kaikki sopivat tuotteet haluamasi pituuden mukaan.

Lisäksi LED-putket voidaan lajitella halkaisijan ja asennuksen mukaan. Tässä on 3 eri vaihtoehtoa:

LED loisteputki Ominaisuudet
LED T5 loisteputket G5-kanta, jonka nastojen väli on 5 mm. Niiden putken halkaisija on 16 mm. Tämä koko on pienempi kuin tavallinen loisteputki.
LED T8 loisteputket G13-kanta, joissa on 13 mm:n nastaväli. Niiden putken halkaisija on 26 mm. Tämä on loisteputken vakiokoko.
LED T9 loisteputket G10q-kanta, ja niille on ominaista niiden pyöreä muoto. Nämä LED-putket soveltuvat erityisesti kattovalaisimiin.

 

Ovatko LED-putket himmennettävissä?

Useimmat LED-putket eivät ole himmennettävissä. On kuitenkin joitakin tuoteryhmiä, joissa on tämä ominaisuus. Näihin kuuluvat Philips LEDtube Sensor -putket. Huomaa! Jos vaihdat vanhan himmennettävän loisteputken himmennettävään LED-loisteputkeen, sinun on vaihdettava myös himmennin. Klikkaa tätä linkkiä löytääksesi itsellesi LED himmennin.

 

Oletko jo kuullut Noxion T8 Avant LED-loisteputkesta?

Tiesitkö, että vaihtamalla LED-putkeen voit säästää jopa 70% energiankulutuksessa? LED-Loisteputket Lamppuexpress.comista vähentävät energiankulutusta ja auttavat sinua säästämään rahaa. Vaihto LED loisteputkiin on helppoa, ja asennuksen jälkeen nämä kestävät jopa 50.000 tuntia! Loisteputken pituus ja Wattimäärä liittyvät toisiinsa. Varmista että valitset oikean mittaisen tuotteen kun vaihdat putken. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.