• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED-Loisteputket

Tiesitkö, että vaihtamalla LED-putkeen voit säästää jopa 70% energiankulutuksessa? LED-Loisteputket Lamppuexpress.comista vähentävät energiankulutusta ja auttavat sinua säästämään rahaa. Vaihto LED loisteputkiin on helppoa, ja asennuksen jälkeen nämä kestävät jopa 50.000 tuntia! Loisteputken pituus ja Wattimäärä liittyvät toisiinsa. Varmista että valitset oikean mittaisen tuotteen kun vaihdat putken.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 608 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi kannattaa vaihtaa loisteputkista LED-putkiin?

LED vs. tavallinen loisteputki

LED-putkilla on seuraavat edut verrattuna perinteisiin loisteputkiin:

 • Alhainen energiankulutus - säästät sähkökustannuksissa
 • Korkea kytkentälujuus/kuormituskapasiteetti
 • Särkymätön polykarbonaattikotelon ansiosta
 • Pitkä käyttöikä, mikä tarkoittaa, että hankintahinta kuoletetaan nopeasti.
 • Erinomainen värintoisto, vähintään 80-89 Ra.
 • Täysi kirkkaus käyttöiän loppuun asti
 • Välkkymätön koko eliniän ajan
 • Ei sisällä myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa

 

 

Miten vaihtaa LED-loisteputkiin? LED loisteputkien kytkentä:

Haluatko korvata tavallisen loisteputkesi nykyaikaisella LED-putkella? Olemme iloisia kuullessamme sen! Vaihtaminen LED-valoputkiin ei ole vaikeaa, sinun on vain otettava huomioon muutama asia ennen uuden tuotteen ostamista: uudessa LED-valoputkessa on oltava sama kanta (G13, G5, G10q, ...) sekä sama pituus, värilämpötila ja kirkkaus (lumen-luku). Jos kaikki nämä tekijät vastaavat toisiaan, mikään ei estä sinua vaihtamasta sitä ja asentamasta uutta, tehokasta LED-putkea. Ensin sinun on kuitenkin noudatettava seuraavia ohjeita vanhan putken poistamiseksi:

 

 1. Katkaise virta ja poista sulake 
 2. Poista loisteputken kansi, kunnes putken koskettimet tulevat näkyviin.
 3. äännä vanhaa putkea eteenpäin noin 90 astetta. Ole varovainen tätä tehdessäsi ja käytä käsineitä, sillä lasinsirut voivat satuttaa sinua, jos putki rikkoutuu.
 4. Vedä putki alaspäin ulos pidikkeestä.

Nyt olet valmis asentamaan LED-putken. 

 

 

 

LED-putken liittäminen

Jos et halua korvata perinteistä putkea LED-valolla, voit aloittaa asennuksen katkaisemalla virran. Jos käynnistysmoottoria tarvitaan, vanha käynnistysmoottori on ensin vaihdettava LED-versioon. Toimi sitten seuraavasti:  

 

 1. Poista suojakorkit (jos sellaisia on) LED-putkesta.  
 2. Työnnä putki pistorasiaan molemmin käsin.
 3. Kierrä putkea hieman lukitaksesi sen paikalleen.
 4. Kytke sulake päälle ja testaa lamppu

Huomaa: Jos olet vaihtanut tavallisen loisteputken LED-versioon, älä hävitä vanhaa putkea tavallisena jätteenä. Tavanomaiset loisteputket sisältävät myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa, ja ne on siksi hävitettävä erikseen.  

 

 

Tarvitsevatko LED loisteputket sytyttimen?  

Toisin kuin perinteiset loisteputket, LED-putket eivät tarvitse hehkusytytintä, vaan LED Sytyttimen. Se liitetään tavanomaisille liitäntälaitteille (CCG) sopivaan LED-putkeen. Monissa LEDeissä on jo hehkulamppu. Voit tarkistaa, onko näin, tuotekuvauksesta. Elektronisella liitäntälaitteella (EB) varustetut LED-putket eivät tarvitse hehkulamppua.  

 

 

Minkä pituisia LED-putkia on saatavilla?  

LED-putkia on saatavana monissa eri pituuksissa. Suosituimpia ovat 600 mm, 1200 mm LED-putket ja 1500 mm LED-putket. akaamme, että saat juuri sen pituuden, jota etsit. Voit käyttää suodatustoimintoa näyttääksesi sopivat tuotteet.   

 

Lisäksi LED-putket voidaan lajitella halkaisijan ja tappivälien mukaan. Tässä yhteydessä on olemassa kolme eri vaihtoehtoa:    

 

T5 LED-loisteputkissa on G5-liitin, jonka nastojen väli on 5 mm. Niiden putken halkaisija on 16 mm. 

 

T8 LED- loisteputkissa on G13-liitin, joissa on 13 mm:n nastaväli. Niiden putken halkaisija on 26 mm.   

 

T9 LED-loisteputkissa on G10q-kanta, ja niille on ominaista niiden pyöreä muoto. 

 

Ovatko LED-putket himmennettävissä?

Kaikki LED-putket eivät ole himmennettävissä. Joissakin tuotesarjoissa on kuitenkin tämä ominaisuus. Tällaisia ovat esimerkiksi Osram SubstiTUBE Connected LED-putket. Näitä voidaan himmentää erikseen saatavalla tunnistimella, joten voit säätää kirkkautta tarpeen mukaan.  

 

Huomaa: Jos vaihdat vanhan loisteputken LED-putkeen, sinun on vaihdettava myös himmennin. Kokonaiswattimäärä on usein pienempi kuin himmennin, kun se vaihdetaan. LED-putkea on siksi vaikeampi himmentää ja se välkkyy. Näiden sivuvaikutusten välttämiseksi sinun on siksi vaihdettava myös himmennin LED-malliin, kun vaihdat putken. Löydät ne täältä: “LED-Himmennin”. 

 

 

Mitkä LED-putket ulkokäyttöön?  

Jos etsit ulkokäyttöön tarkoitettua LED-putkea, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat: tuotteella on ehdottomasti oltava riittävä teollis- ja tekijänoikeussuoja. Suosittelemme IP-luokitusta vähintään 44, mieluummin vähintään 65. Suojausluokka voi vaihdella sijainnin mukaan. Jos esimerkiksi asennat LED-valoputken katoksen tai autokatoksen alle, IP-luokitus 44 riittää. Jos putki on kuitenkin täysin suojaamaton sateelta, lumelta ja muulta vastaavalta, suojaustason on oltava korkeampi. Löydä meiltä ulkokäyttöön sopiva LED loisteputkivalaisin tai seikkaile vaikka kategoriassamme: “LED-Ulkovalaistus”.

 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.