Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

paras hinta

Aina alhaisin hinta taattu


Kun ostat LamppuExpressiltä tuotteen, joka on erityisesti merkitty 'PARAS HINTA'-tuotteeksi, saat taatusti halvimman hinnan! Sinun ei siis tarvitse vertailla muiden toimittajien hintoja verkossa, sillä LamppuExpress takaa sinulle halvimman hinnan. Tavoitteenamme on tarjota jatkossakin edullisia LED lamput ja LED valaisimet huippumerkeiltä, kuten Noxionilta, Philipsiltä ja Osramilta. Yhdessä teemme maailmasta puhtaamman ja säästämme energiakustannuksissa. Tiesitkö muuten, että LED-valaistuksen takaisinmaksuaika on kaikista kestävän kehityksen toimenpiteistä nopein?


Miten se toimii LamppuExpressin näkökulmasta?

Alhaiset hintamme ovat kaikille! Siksi tarkistamme päivittäin kaikkien kilpailijoidemme hinnat. Jos löydämme muualta halvemman hinnan, muutamme automaattisesti verkkokauppamme hintaa vastaavasti. Näin voimme aina tarjota sinulle parhaat hinnat reilussa kilpailussa.


Mitä minun on tarkalleen ottaen tehtävä?

Jos löydät kilpailijan sivustolta samanlaisen tuotteen, joka on halvempi kuin LamppuExpress-sivustolla, palkitsemme sinut! Saat tuotteen samaan hintaan kuin kilpailijamme. Lisäksi saat 10% alennuksen, koska haluamme kiittää sinua siitä, että suosittelit meitä! Hintaero palautetaan sinulle mahdollisimman pian. Käytä alla olevia kolmea vaihetta saadaksesi alhaisimman hintatakuun LamppuExpressissä:

Vaihe 1 - Tarkista käyttöehdot ja ilmoita meille, mitä tuotetta käytät. Käytä siihen hintatakuulomakettamme..

Vaihe 2 - Tarkistamme hinnan sinulle mahdollisimman pian!

Vaihe 3 - Jos kaikki on kunnossa, hintaero toiseen toimittajaan verrattuna palautetaan tilillesi mahdollisimman pian. Tämä tapahtuu samalla maksutavalla, jolla maksoit tilauksesi.

 

Alhaisimman hinnan takuun ehdot ja edellytykset

Saadaksesi LamppuExpressiltä halvimman hinnan takuun sinun on osoitettava, että kyseisen tuotteen hinta on todellisuudessa alhaisempi kilpailijallamme. Voit esimerkiksi ottaa kuvakaappauksen tai tulostaa kuvan tuotteesta verkkokaupassa ja/tai kaupassa, jossa näit sen. Lupauksemme tarjota päivittäin alhaisimman hinnan takuu edellyttää myös useita ehtoja ja ohjeita. Seuraavassa kerrotaan, mitä ne ovat ja mitä ne sisältävät.

1. Alhaisimman hinnan takuu koskee myös kilpailijoiden tarjouksia ja alennuksia.

Kilpailijamme tarjoavat säännöllisesti tuotteitaan alennettuun hintaan tai käyttävät erityisiä tarjoushintoja. Jos tällaisissa tapauksissa halvin hintamme on korkeampi, halvimman hinnan takuu on edelleen voimassa. 


2. Alhaisimman hinnan takuu koskee kilpailijoiden hintoja.

Alhaisimman hinnan takuu koskee myös sellaisten kilpailijoiden hintoja, joiden (verkko)myymälät sijaitsevat myös Suomessa ja jotka toimivat Suomessa voimassa olevien lakien ja verojen mukaisesti. Kyseisen liikkeen on myös aina oltava käytettävissä takuu- ja huoltotoimenpiteitä varten. Tätä edellytystä ei siis sovelleta, jos riippumattomat kauppiaat, ulkomaiset kaupat ja/tai yksityishenkilöt myyvät tuotetta halvemmalla.


3. Alhaisimman hinnan takuu koskee Internet-toimittajien hintoja.

Totta kai! Sovelletaan samoja ehtoja kuin edellä. Tässä tapauksessa myös kilpailevan Internet-palveluntarjoajan on sijaittava Alankomaissa. Myymälän on myös toimittava Suomessa sovellettavien lakien ja verojen mukaisesti. Lisäksi ISP:n on oltava aina saatavilla takuun ja huollon osalta.


4. Alhaisimman hinnan takuu koskee samoja tuotteita.

LamppuExpressille tämä tarkoittaa, että useiden tuotteeseen liittyvien asioiden, kuten valmistajan, nimityksen ja (teknisten) eritelmien, on oltava samat. Toinen tärkeä edellytys on, että pakkauksen ja/tai pakkausyksikön on oltava sama.


5. Alhaisimman hinnan takuu koskee hintoja, jotka ovat ja/tai olivat voimassa samaan aikaan.

Jos vertaat tuotteen hintaa verkkosivuillamme kilpailijan hintaan, molempien hintojen on oltava voimassa samaan aikaan ja kilpailijan hinnan on oltava voimassa vähintään yhden päivän ajan.


6. Alhaisimman hinnan takuu on voimassa, jos tuote on saatavilla kilpailijalta.

Hintatakuuta sovelletaan silloin, kun voit ostaa tuotteen kilpailijalta. Jos tuotetta ei ole mahdollista ostaa kilpailijalta, vastaava hinta ei ole voimassa. Alhaisimman hinnan takuu ei ole voimassa tällä hetkellä.


7. Alhaisimman hinnan takuu on voimassa 14 päivää ostopäivästä.

LamppuExpressissä sinulla on oikeus tehdä reklamaatio alhaisimman hintatakuun mukaisesti 14 päivän ajan tuotteen ostamisesta.


8. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig voor concurrenten en wederverkopers.

Jos on kilpailijoita, jotka eivät myy ostamiaan tuotteita, alhaisimman hinnan takuu ei ole voimassa. Tällöin on mahdollista, että kilpailija yrittää ostaa suuren määrän alhaisimman hinnan takuun piiriin kuuluvia tuotteita edullisin ehdoin ja myydä ne sitten edelleen. Tämä olisi puolestaan haitaksi asiakkaillemme, ja haluamme välttää sitä.


9. Alhaisimman hinnan takuu ei koske loppuunmyyntiä.

Erikoismyynnissä, kausimyynnissä tai muussa tietyn tuotteen myynnissä sovellettavia alennettuja hintoja ei sovelleta vähimmäishintatakuun mukaisesti.


10. Alhaisimman hinnan takuu ei koske huutokauppoja.

Huutokaupassa ja/tai nettihuutokaupassa asetettua tuotteen hintaa ei voi verrata kaikkien LamppuExpressin huippumyyjien hintoihin.


11. Alhaisimman hinnan takuu ei koske hintoja, jotka ovat voimassa vain rajoitetun asiakaskunnan sisällä.

Alhaisimman hinnan takuu on voimassa vain silloin, kun kilpailijan hinta on todella tarjolla kaikille asiakkaille. Samaa sääntöä sovelletaan, jos hinta on selvästi ilmoitettu kyseisessä tuotteessa tai hyllyssä, jossa tuote sijaitsee. Hinnan on myös oltava voimassa vähintään yhden päivän ajan. Tuotteidemme hinnat ovat luonnollisesti voimassa kaikille päivittäin. Jos kilpailija päättää soveltaa tuotteen hintaa vain tiettyyn asiakasryhmään, me emme osallistu siihen. Näkemyksemme on että henkilökohtaiset tarjoukset ovat suhteettomia halvimman hinnan takuuseemme nähden. LamppuExpress tarjoaa tämän takuun kaikille asiakkaillemme!


12. Alhaisimman hinnan takuu ei koske kilpailijoiden tarjoamia hintatakuita.

Alhaisimman hintatakuun tärkein näkökohta on tietenkin tarjoamiemme, erityisesti valittujen PARAS HINTA -tuotteiden hinta. Jos tietty hinta on syntynyt, koska kilpailija on tarjonnut tuotteelle myös hintatakuun, LamppuExpress ei voi soveltaa tätä ehtoa.


13. Alhaisimman hinnan takuu ei koske muita etuja ja/tai bonuksia.

LamppuExpressissä noudatamme periaatetta: "Aina PARAS HINTA". Kilpailijamme tarjoavat asiakkailleen säännöllisesti bonuksia tai vastaavia etuja, jotka perustuvat esimerkiksi tietyn liikevaihdon suuruuteen. Tätä periaatetta ei voida soveltaa tiettyihin tuotteisiin, eikä se näin ollen koske alhaisimman hinnan takuuta.


14. Alhaisimman hinnan takuu ei koske sitä, että ostohinta alitetaan kokonaan ja järjestelmällisesti tästä syystä.