• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Kohdevalaisimet

Upotettavat LED kohdevalaisimet ovat suunniteltu korvaamaan perinteiset halogeeneilla varustetut kohdevalaisimet. Verratessa perinteisiin halogeeni-kohdevalaisimiin, LED kohdevalaisimet omaavat tarkemman valaistuskulman, luoden selkeämmän kontrastin valon ja varjojen välillä. Tästä johtuen nämä sopivat erinomaisesti valaisemaan kotia, myymälöitä sekä hotelli- ja ravintolatiloja. Valikoimastamme löytyy kohdevalaisimia niin integroidulla LED-teknologialla kuin myös kohdevalaisimia, joihin tarvitaan erillinen LED lamppu. Huomaathan lukea huolella sisältyykö LED lamppu valaisimeen vai ei. Valitse LED ja säästät jopa 90% energiankulutuksessa ja hyödyt 10 kertaa pidemmästä eliniästä perinteiseen halogeenivalaisimeen verrattuna. Sitä paitsi, jos laitat halogeenispotin päälle edes pariksi sekunniksi ja tartut siihen, poltat sormesi - tätä ei koskaan käy LED-teknologian kanssa. Turvallisempaa ja kirkkaampaa tulevaisuutta kohti, valitse LED!

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 129 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Kuinka monta upotettua valaisinta neliömetriä kohden?

Kun on kyse asennettavien upotettavien LED-spottien määrästä, sinun on aina perustettava päätöksesi tuotteiden valovoiman arvoon. Lisäksi kaikki tilat eivät vaadi samoja lumen-arvoja. Esimerkiksi keittiössä suosittelemme 300-400 lumenia neliömetriä kohti (Lux). Jos haluamiesi LED-kohdevalaisimien valovoima on 400 lumenia, sinun tulisi käyttää yhtä spottivaloa neliömetriä kohden.

 

Mikä upotettava spottivalaisin mihinkin huoneeseen?

LED-kohdevalaisimia voidaan käyttää erityisen joustavasti. Yksittäinen tuote on ihanteellinen korostusvalaistukseen, kun taas useat spottivalot voivat valaista koko huoneen. Upotettavat kohdevalaisimet voidaan asentaa lähes mihin tahansa huoneeseen kodissasi:

 

 • Keittiö: viileän valkoinen värilämpötila
 • Olohuone ja makuuhuone: himmennettävä, erittäin lämpimästä lämpimään värilämpötilaan
 • Kylpyhuone: suojausluokka IP44

 

Upotettavia LED-spottivalaisimia ei kuitenkaan voi käyttää vain kotitalouksissa - monipuoliset tuotteet ovat suosittuja myös ravintoloiden ja kauppojen valaistuksessa. Usein kulmasäädettävien tai himmennettävien valonheittimien joustavan käytön ansiosta voit varustaa koko myymälätilan yhdellä ainoalla tuotevalikoimalla, jolloin valaisinkaaos loppuu.

 • Valonheittimet kiinnittävät asiakkaiden huomion valittuihin tuotteisiin korostusvalaisimina.
 • Asianmukaisen valaistuksen käyttö lisää liikevaihtoa, ja voit säästää energiaa LED-valaisimilla.
 • Usein kääntyvien tai himmennettävien valonheittimien joustavan käytön ansiosta voit varustaa koko myymälätilan yhdellä ainoalla tuotevalikoimalla, jolloin valaisinkaaos loppuu.

Korkean tuotelaadun ansiosta suosittelemme Noxionin upotettavia LED-kohdevalaisimia sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

 

Millaisia muotoja ja värejä upotettaviin spotteihin?

neliskulmaisia ja pyöreitä LED-spottivaloja

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erivärisiä LED-spot-valaisimia. Valittavana on valkoisia, hopeanvärisiä, alumiinisia, hiilenharmaita tai mustia valaisimia. LamppuExpressissä voit valita vapaasti myös muodon. On esimerkiksi kulmikkaita LED-kohdevalaisimia sekä sellaisia, joissa on pyöreät tai neliönmuotoiset reunat. Monipuolisuutensa ansiosta tuotteet sopivat kaikkiin sisustustyyleihin.

 

Mitkä upotettavat spot-valaisimet ulkokäyttöön?

Jos haluat valaista ulkoalueesi LED-valoilla, sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota suojausluokkaan. Suosittelemme tuotteita, joilla on IP65-luokitus. Tämä suojaustaso osoittaa, että tuote on pölytiivis ja suojattu kosketukselta ja nestealtistukselta kaikista kulmista. Pakkanen ja veden tunkeutuminen eivät siis voi vahingoittaa upotettavia LED-kohdevalaisimia. Löydät ulkokäyttöön sopivat valaisimet LED-ulkovalaistusluokasta.

 

Onko olemassa himmennettäviä upotettavia kohdevalaisimia ja spottilamppuja?

Kyllä, jotkut LED-lamput ovat myös himmennettäviä. Tämä tarkoittaa, että voit säätää kirkkautta erikseen. Jos esimerkiksi asennat olohuoneeseen upotettavat kohdevalaisimet, voit himmentää valoa illan televisionkatseluun ja lisätä valoa, kun vaikka luet.

 

Oikean paikan löytäminen syvennystä varten

Voit ostaa LED-valaisimia sekä integroidulla lampulla että ilman lamppua. Jos valitset toisen vaihtoehdon, saat vain valaisinrungon. Tässä tapauksessa sinun on ostettava valonlähde erikseen. Sinun on kiinnitettävä huomiota liittimeen. LED-spottilampuissa on yleensä GU10-kanta. Myös valonlähteessä on oltava sellainen liitin, että se mahtuu runkoon ongelmitta.

Sopivan pistorasian lisäksi myös upotettavien LED-kohdevalojen sädekulmalla on tärkeä merkitys. Tämä riippuu siitä, miten sitä käytetään, joten sinun kannattaa miettiä, mihin haluat asentaa uuden spottivalosi ennen sen ostamista. Nyrkkisääntö on, että jos haluat valaista tiettyä kohdetta, kuten veistosta tai kuvaa, tarvitset pienen sädekulman. Jos kuitenkin haluat valaista koko huoneen upotetuilla LED-kohdevalaisimilla, kannattaa valita tuotteet, joissa on laaja sädekulma.

 

Miksi LED-spotit halogeeniversioiden sijaan?

Käytätkö edelleen perinteisiä halogeenilamppuja? Sitten on korkea aika vaihtaa ne nykyaikaisiin LED-lamppuihin. On monia hyviä syitä siirtyä LED-valaistukseen:

 

 • Voit hyötyä jopa 80 %:n energia- ja kustannussäästöistä. Tämä vähentää paitsi sähkökustannuksia myös CO2-kulutusta.
 • LED-spotit ovat kierrätettäviä, koska ne eivät sisällä myrkyllisiä aineita. Halogeenispotteja sen sijaan ei enää valmisteta Euroopassa vuodesta 2018 lähtien, koska niiden energiatase on erittäin huono.
 • LED-kohdelamppujen käyttöikä on jopa kolme kertaa pidempi kuin halogeeni-kohdelamppujen.
 • LED-lamppuja on saatavana useissa eri värilämpötiloissa - viihtyisästä, erittäin lämpimän valkoisesta (2700 K) neutraaliin, viileän valkoiseen (4000 K).
 • Ne eivät vaadi muuntajaa.
 • LED-lamput eivät välky koko elinkaarensa aikana, joten niiden vaihto- ja ylläpitokustannukset ovat erityisen alhaiset.

 

Upotettavien LED-valaisimien asentaminen oikealla tavalla

Upotettavien LED-kohdevalaisimien asennus

Voit asentaa valaisimet hetkessä - aiempaa kokemusta ei tarvita. Tärkeintä on, että sinulla on katto, johon kaapelit voivat kadota. Seuraa vain vaiheittaisia asennusohjeitamme. Huom! Mikäli olet epävarma, suosittelemme, että tilaat paikalle sertifioidun asentajan.

 1. Poraa kattoon reiät valaisimia varten (tätä vaihetta ei tarvita, jos korvaat perinteisen halogeenilampun LED-lampulla).
 2. Ennen vaihtamista: katkaise virta! Lisäturvallisuuden vuoksi voit ruuvata sulakkeen irti.
 3. Aseta LED-valaisin pidikkeeseen ja taita kiristysjouset ylöspäin.
 4. Työnnä valaisin kattoon sitä varten porattuun reikään.
 5. Kytke virtalähde päälle ja säästä heti energiaa ja rahaa.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.