• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Ulkovalot

Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia, moderneja ulkovalaisimia esimerkiksi Noxionilta, Steinelilta tai Ledvancelta. Ulkovalaistuksella on kaksi päätehtävää: ensinnäkin alueen tai rakennuksen esteettinen valaiseminen sekä toiseksi turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisääminen asuinalueella. Valitse julkisivuvalaistuksesta, pihavalaistuksesta, aurinkokennovalaistuksesta, valonheittimistä, ja muista. Nykymaailmassa on mahdollista olla luova valaistuksen kanssa ja luoda valaistu alue, joka kuvastaa sinun tai yrityksesi persoonallisuutta, sillä tarjolla on monenlaisia valaistusratkaisuja. Ympäristövaikutusten ja energiakustannusten vähentämiseksi suosittelemme LED-valaisimia, joissa on tunnistimet tai hämärä- ja pimeäreleet. Käytä vasemmalla olevaa hakusuodatinta löytääksesi sinulle sopivan tuotteen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Ledvance outdoor
Tuotehaku
1-24 pois 800 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi valita LED ulkovalot?

LED-tekniikka on nykypäivän valaistusteknologia. LED tarjoaa huikeita etuja minkä vuoksi se on markkinoiden järkevin valinta ulkovalaistukseen:

 • Ledien korkean hyötysuhteen ansiosta voit säästää jopa 90 % sähköstä ja siten energiakustannuksista.
 • LED ulkovalaistuksen käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 70 000 tuntia. Tämä on paljon pidempi kuin perinteisen ulkovalaistuksen.
 • LED valaistus on käytännössä huoltovapaa.
 • LED maksaa ostohintansa takaisin useimmiten jo 1 vuoden kuluessa.
 • LED valot ovat ympäristöystävällisiä: ne eivät sisällä ympäristölle haitallisia aineita.
 • LED-valaistus on kestävä ja tehokas.
 • Yrityksenä voit olla oikeutettu valtion tukeen, kun vaihdat seuraavaan LED-valaistukseen.

 

Minkä IP-luokituksen LED ulkovalaisimet tarvitsevat?

LED-ulkovalaistuksen on pystyttävä ennen kaikkea yhteen asiaan: sen on oltava säänkestävä. Sade, lumi, raekuurot tai myrskyt eivät saa vahingoittaa valaisinta. Suosittelemme vähintään IP44-luokituksella (roiskevesisuojaus) varustettuja LED-ulkovalaisimia, jos ne asennetaan katon tai autokatoksen alle. Toinen vaihtoehto on valita vedenpitäviä LED-ulkovalaisimia, joiden IP-luokitus on vähintään IP65, esimerkiksi katottomalle auton parkkeerausalueelle tai pihatien valaistukseen. Tässä ero on IP-kirjainten jälkeen näkyvässä numerossa, joka ilmaisee suojausasteen vettä vastaan. Valinta voi riippua keskimääräisistä sääolosuhteista ja ulkoisista olosuhteista, kuten valaisimen asennuspaikasta.

 

Mikä ulkovalaisin sopii terassilleni tai parvekkeelleni?

Terassin tai parvekkeen valon kuuluisi sekä valaista aluetta että myös luoda viihtyisän tunnelman. Siksi on otettava huomioon ulkovalaisimesi muoto, värilämpötila, mihin valaistus asennetaan sekä sitä mukaa myös sen sopivin vedenpitävyys-luokitus. Listaamme seuraavaksi muutamia ulkovalaisimia jotka sopivat tähän tarkoitukseen:

Ulkoalue, missä on katto (suojausluokitus IP44 on riittävä):

 • LED spotti on erinomainen vaihtoehto terasseille ja parvekkeille, missä on mahdollisuus asennuttaa upotettava kattovalo.
 • Ulkovalo seinään on hieno valinta eritoten silloin, kun valaistusta käytetään myös koristeelliseen tarkoitukseen. Esimerkiksi Paulmann ja Steinel ulkovalaisimet (seinä) tarjoavat modernin lisäyksen tilaan kuin tilaan.
 • LED alasvalot ovat loistava, samantapainen valaistusmenetelmä kuin spotti, paitsi leveämmällä sädekulmalla.
 • LED loisteputkivalaisimet ovat mainioita ulkovalaisimia monipuolisuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Kyseisiä loisteputkivalaisimia löytyy myös vedenpitävissä vaihtoehdoissa.

Etsitkö jouluvaloja? Valikoimastamme löytyy myös LED jouluvaloja joiden IP-suojausluokitus on 44, eli sääolosuhteilta suurimmaksi osaksi suojattuun tilaan soveltuva valaistus.

Ulkoalue, missä ei ole kattoa (suojausluokitus vähintään IP65):

Kiinnostaako aurinkokennovalaisin? Vieraile "aurinkokennovalot" -kategoriassamme ja löydä kaikki LamppuExpressin aurinkoenergiaa käyttävät ulkovalot. Siellä voit suodattaa näkyvät tuotteet tarpeidesi mukaan. Muistathan, että riippuen valaisimen paikasta, on myös otettava huomioon sen tarpeellinen IP-luokitus.

 

Mikä sädekulma ulkovalaistukseen?

Ulkovalaistuksessa sädekulma riippuu käyttötarkoituksesta. Seuraavan yleiskatsauksen avulla voit selvittää, mikä sädekulma sopii tarkoitukseesi. Klikkaa alla olevaa valokulmaa nähdäksesi kaikki LED-tuotteet.

Kapea <24D: Pieni tai kapea, enintään 24°:n sädekulma soveltuu erityisesti yksittäisten elementtien korostusvalaistukseen. Tämä voi olla esimerkiksi postilaatikko tai talon numerokilpi.
Medium 25D - 40D: Ulkona käytettäviä LED-valaisimia, joiden sädekulma on keskisuuri, käytetään pääasiassa puutarhoissa / pihavalaistuksessa. Korostusvalaisimina ne tuovat valitut esineet tai kasvit näyttävään valoon.
Leveä 41D - 90D: Valitse laaja, jopa 90°:n valokeilakulma, jos haluat valaista esimerkiksi sisäänkäynnin tai kulkuväylän.
Erittäin laaja >91D: Jos haluat nähdä suuren osan ulkoalueesta myös pimeässä, suosittelemme LED-valaisimia, joissa on erittäin laaja sädekulma. Näin et valaise vain tietä taloon, vaan myös sitä ympäröivät kasvit. Tällainen valokulma sopii myös suuremmille alueille, kuten terassille.

 

Mikä värilämpötila sopii LED-ulkovalaistukseen?

Nykyaikaisen LED-tekniikan ansiosta voit ostaa ulkovalaisimia kaikissa mahdollisissa värilämpötiloissa. Seuraavassa esitellään eri valovärien väliset erot ja niiden paras käyttötapa.

2300-2700K - erittäin lämmin valkoinen: erittäin lämpimän valkoisella värilämpötilalla varustetut LED ulkovalaisimet luovat erityisen viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Siksi suosittelemme tuotteita, joiden lämpötila on 2300-2700K, esimerkiksi oleskelu- ja rentoutustiloihin.
3000K - lämmin valkoinen: Lämmin valkoinen valo luo myös kutsuvan tunnelman. Tämä väri sopii kuitenkin jo paremmin jokapäiväiseen käyttöön sen astetta kirkkaamman olemuksensa vuoksi, ja se on erityisen suosittu terassille tai parvekkeelle.
4000-5700K - viileän valkoinen: Viileän valkoista värilämpötilaa käytetään pääasiassa ulkotilojen LED valaistuksessa, jota käytetään kulkuväylien tai sisäänkäyntien valaisemiseen. Neutraali, kirkas väri auttaa sinua löytämään tiesi ja näyttää, minne mennä.
6500K - päivänvalonvalkoinen: Värilämpötila 6500 kelviniä on hyvin lähellä luonnollista päivänvaloa. Siksi tätä valonväriä käytetään usein murtosuojavalaistuksessa. Kirkas valo karkottaa kutsumattomat vieraat, olivatpa ne sitten ihmisiä tai eläimiä. Sitä paitsi esimerkiksi rakennustyömaa on usein tärkeää valaista erityisen kirkkaasti, jolloin on tärkeää valita 6500K värilämpötila.

 

Onko saatavilla himmennettäviä LED-ulkovalaisimia?

Himmennettäviä LED-valoja käytetään yleisimmin sisätiloissa. Näissä tuotteissa on mahdollista säätää kirkkautta erikseen ja jopa muuttaa värilämpötilaa mallista riippuen. Samaan aikaan on olemassa myös erilaisia himmennettäviä LED-ulkovalaisimia, jotka soveltuvat ulkokäyttöön ja joilla on asianmukaiset IP- ja IK-suojaluokat. Voit käyttää sivun vasemmallaolevaa suodatinta löytääksesi sinulle sopivimmat himmennettävät tuotteet.

 

Onko LED-ulkovalaisimia saatavana liiketunnistimella tai -anturilla varustettuna?

Haluatko asentaa ulkovalaisimen paikkoihin, jotka eivät ole jatkuvassa käytössä? Silloin LED-ulkovalaistus, jossa on liiketunnistin, on täydellinen. Valo havaitsee liikkeen anturin avulla ja lähettää valoa välittömästi. Näin voit säästää ylimääräisiä energiakustannuksia, koska valo ei ole päällä koko ajan. Haluatko ostaa LED-ulkovalaistuksen anturilla? Löydät sopivat tuotteet LED-anturivalaisimet -kategoriastamme. 

 

Katso tämä lyhyt video IP66-luokituksen omaavasta Noxion LED Poseidon Pro loisteputkivalaisimesta:

Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia, moderneja ulkovalaisimia esimerkiksi Noxionilta, Steinelilta tai Ledvancelta. Ulkovalaistuksella on kaksi päätehtävää: ensinnäkin alueen tai rakennuksen esteettinen valaiseminen sekä toiseksi turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisääminen asuinalueella. Valitse julkisivuvalaistuksesta, pihavalaistuksesta, aurinkokennovalaistuksesta, valonheittimistä, ja muista. Nykymaailmassa on mahdollista olla luova valaistuksen kanssa ja luoda valaistu alue, joka kuvastaa sinun tai yrityksesi persoonallisuutta, sillä tarjolla on monenlaisia valaistusratkaisuja. Ympäristövaikutusten ja energiakustannusten vähentämiseksi suosittelemme LED-valaisimia, joissa on tunnistimet tai hämärä- ja pimeäreleet. Käytä vasemmalla olevaa hakusuodatinta löytääksesi sinulle sopivan tuotteen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.