• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Kuinka palautan tuotteen?

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et jostain syystä tahdo pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Voit aloittaa palautusprosessin kirjautumalla asiakastilillesi.

 

Kuinka teen palautuspyynnön asiakastilini kautta

 

 1. Kirjaudu tilillesi ja klikkaa "Omat palvelupyyntöni"
 2.  

 3. Valitse palautuksen syy. Tämän jälkeen voit valinnastasi riippuen valita toisen seuraavista vaihtoehdoista: Hyvityksen tai saman tuotteen uudelleenlähetyksen
 4.  

 5. Anna palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden määrä kohdassa "Palautuksen määrä"
 6.  

 7. Valitse palautuksen / vaihdon syy
 8.  

 9. Mikäli kyseessä on viallinen tuote, ole hyvä ja lataa tuotteesta kuva

 

Kun pyyntö on lähetetty, saat sähköpostiisi viestin, jossa on lisätietoa palautuspyyntösi käsittelystä. Jos palautat tuotteita, tulosta palautuslomake ja lisää se pakettiin, jonka lähetät meille.

 

Usein kysyttyä

 

Klikkaamalla kysymystä näet vastauksen

Mitä palautusehdot ovat?

Jos olet tyytymätön tilaamiisi tuotteisiin mistä tahansa syystä, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Pyydämme sinua ottamaan huomioon seuraavat seikat:

 • Kaikkien tuotteiden pitää olla käyttämättömiä ja ehjiä.
 • Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan.
 • Kaikki palautettavat tuotteet on mainittava palautuslomakkeessa, muutoin emme voi käsitellä palautusta.
 • Kaikki tuotteet on palautettava niin, etteivät ne voi vahingoittua kuljetuksen aikana, yhdessä tarrojen ja käyttöohjeiden kanssa.

Älä palauta tuotteita, ellet ole saanut meiltä palautuslomaketta, jossa palautettavat tuotteet on mainittu.


Pitääkö minun maksaa palautuskulut?

Jos sinulle on lähetetty vääriä tai rikkinäisiä tuotteita, tai lähetyksestä puuttuu tilaamiasi tuotteita, me kustannamme uuden toimituksen. Jos haluat palauttaa tuotteita siksi, että olet itse tehnyt virheen, esimerkiksi tilaamalla vääränlaisen tuotteen, olet velvollinen kustantamaan tuotteiden lähetyksen Alankomaihin.

Tämä tieto mainitaan myös toimitusehdoissa: Any-Lamp-toimitusehdot yritysasiakkaille ja Yleiset Any-Lamp-toimitusehdot yksityisiakkaille.


Mikä palautusosoite on?

Kun palautuspyyntösi on hyväksytty, saat sähköpostiisi palautusohjeet, palautuslomakkeen ja palautusosoitteen. Emme voi käsitellä palautusta, jos tuotteita ei ole lähetetty keskusvarastolle.Miten voin tarkistaa palautusprosessin tilan?

Voit tarkistaa palautusprosessin tilan asiakastilisi kautta. Kun palautuspyyntö on hyväksytty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Milloin hyvitys maksetaan?

Maksamme hyvityksen tilauksen yhteydessä käyttämällesi tilille 14 päivän kuluessa siitä, kun palautettavat tuotteet on vastaanotettu varastolla.

Pitääkö minun maksaa rikkoutuneen tuotteen korvaamisesta aiheutuvat kulut?

Jos olet saanut rikkinäisen tuotteen, katamme sen korvaamisesta aiheutuvat kulut. Pahoittelemme aiheutunutta epämukavuutta. Sinun ei tarvitse lähettää rikkinäistä tuotetta takaisin meille. Pyydämme toimittamaan tuotteen kierrätyspisteeseen.

Miten lähetän oikean kuvan?

Kun pyydät rikkinäisen tuotteen korvaamista, lataathan kuvan, jossa voimme nähdä tuotteen vian. Jos vikaa ei ole nähtävissä, pyydämme sinua asentamaan lampun toimivien lamppujen viereen. Huomaathan myös, että tuotekoodin on oltava näkyvissä. Esimerkkejä:

broken Noxion LED tubes
En pääse asiakastililleni tekemään palautuspyyntöä. Mitä teen?

 

Jos palautuspyynnön tekeminen ei onnistu asiakastilin kautta, autamme sinua mielellämme. Pyydämme sinua lähettämään sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja antamaan viestissä seuraavat tiedot:

 • Palautuksen syy
 • Tilausnumero
 • Jos olet saanut rikkinäisiä tai viallisia tuotteita: kuva kyseisistä tuotteista

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja lisätietoa palautusprosessista.


 

En löydä vastausta kysymykseeni. Mitä teen?

 

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.