• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Älyvalaistus

Tutustu korkealaatuisiin tuotemerkkeihimme älyvalaistuksessa, kuten Philips, Ledvance ja Calex. Ohjaa valaistustasi älylaitteellasi ja luo helposti mukautettava valaistusympäristö joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Erittäin suosittuja ovat esimerkiksi Calexin Smart Home -sarjan tuotteet! Tämä tuotesarja toimii Tuya WiFi -järjestelmän avulla ja on kokonaisvaltaisesti LED-teknologialla varustettua valaistusta. LED-valaistuksen käyttö voi vähentää jopa 70% energiankulutuksestasi. Älykäs valaistus on siis myös älykäs sijoitus! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 143 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi käyttää älyvalaistusta (smart lighting)?

Älykäs valaistus on paljon muutakin kuin vain kaunis sisustusominaisuus. Siksi älykkään kodin valaistusratkaisuista on tullut erittäin suosittuja, ja uusia tuotemerkkejä ja tuotteita tulee koko ajan lisää. Älykäs valaistus on avannut mahdollisuuksia, joita olemme odottaneet sekä kuluttajien että yritysten näkökulmasta. Yksityishenkilöt iloitsevat muun muassa valaistuksen ohjauksesta, joka onnistuu nyt helposti matkapuhelimella ilman, että tarvitsee nousta sohvalta ja mennä valokatkaisijan luo. Yritykset hyötyvät automaattisista valaistustoiminnoista, suurten tilojen valaistuksen värin tai värilämpötilan helpoista muutoksista, paljon alhaisemmista energiankulutuskustannuksista ja monista muista eduista. Älyvalaistus tuo monia parannuksia kuluttajien ja yritysten arkeen.  

 

Mitkä ovat älylamppujen edut?

  • Helppokäyttöisyys. Voit käyttää älyvalaistusta langattomasti. Tämä takaa optimaalisen helppokäyttöisyyden.
  • Monet variaatiot ovat mahdollisia. Käyttämäsi älyvalaistuksen tyypistä riippuen voit muuttaa valon väriä, värilämpötilaa tai kirkkautta. Jotkin älyvalot ovat myös himmennettävissä. Voit helposti ohjata älyvalojen himmennystä itse oman älypuhelimesi tai tablettisi avulla.
  • Energiatehokas. LED älylamput kuluttavat erittäin vähän energiaa, mutta tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja ovat erittäin tehokkaita energiankulutuksen kannalta. Säästät jopa 90 % energiaa perinteiseen valaistukseen verrattuna, ja älykäs LED-lamppu kestää useita vuosia!
  • Hyvä ympäristölle. LED älyvalaistus on kestävä. On myös yleisesti tiedossa, että LEDit edistävät puhtaampaa maailmaa! Kestävien, LED älyvalojen avulla vähennät myös hiilidioksidipäästöjä!
  • + Ihmiskeskeinen valaistus. Älyvalaistus edistää myönteisesti ihmiskeskeistä valaistusta (HCL), mikä tarkoittaa periaatteessa sitä, että valaistus mukautuu meihin koko päivän ajan. On luonnollista, että haluat himmentää valoja, kun ulkona tulee pimeää tai kun menet nukkumaan, ja älykkäiden valonlähteiden avulla voit tehdä sen itse. HCL:stä keskustellaan yhä useammin valaistusalalla, ja se on yhä tärkeämpi huomioida yrityksissä ja julkisissa tiloissa. HCL on valaistussuunnittelua, jolla on vaikutusta esimerkiksi työntekijöiden ja opiskelijoiden suorituskykyyn.

 

Mikä älyvalaistus sopii minulle?

Älykkäitä valaistusjärjestelmiä on erilaisia: Tuya WiFi tai ZigBee ovat kaksi LamppuExpressin valikoimassa olevaa vaihtoehtoa. Nämä kaksi järjestelmää määrittelevät, mitkä eri merkkien älyvalot voit liittää toisiinsa ja hallita yhdellä sovelluksella. Calex Smart Home tuotteet toimivat Tuya WiFi:n kanssa, ja niitä voidaan ohjata Calex-sovelluksella, jonka asentaminen on täysin ilmaista. Esimerkiksi LEDvance Smart+ tuotteet toimivat ZigBee-järjestelmän kanssa. Molemmilla tuotemerkeillä on oma älyvalaistussovelluksensa, mutta Philips Hue vaatii vielä yhden lisäosan nimeltä Bridge. Periaatteessa Bridgeä tarvitaan, jotta sovelluksen ja lampun välille voidaan muodostaa yhteys.  

 

Onko olemassa älykästä ulkovalaistusta?

Kyllä on. LEDvance Smart+ Outdoor -sarja koostuu kestävistä ja tyylikkäistä smart lights valaisimista, jotka on suunniteltu ulkokäyttöön. Lisäksi ne ovat vedenkestäviä vähintään IP44-luokituksen mukaisesti ja toimivat ZigBee-verkon kanssa. LEDvance Smart+ -valaisinta voidaan himmentää ja ohjata Bluetoothilla, LEDvance Smart+ -älyvalaistussovelluksella, Google Homella ja/tai Amazon Echolla tuotteesta riippuen. Joissakin LEDvance Smart+ -tuotteissa voit jopa säätää valon väriä. Ylellistä! Lue aina tuotetiedot huolellisesti, ennen kuin päätät valita tuotteen, eikä kannata epäröidä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

 

Onko vinkkejä älykkääseen valaistukseen?

Spottivaloja käytetään usein keittiössä, erityisesti siellä, missä yleisvalaistus ei ulotu yhtä hyvin tai missä tarvitaan enemmän valoa, kuten keittiötasojen yläpuolella. LamppuExpressillä on valikoima Calexin älykkäitä GU10-lamppuja (älykkäitä spotlight-lamppuja). Näiden älykkäiden spottien värilämpötilaa voidaan säätää ja himmentää erittäin lämpimästä valkoisesta (2200K) viileään valkoiseen (4000K). Joissakin näissä älykkäissä GU10 LED-vvaloissa on myös Colour Ambiance -toiminto, jonka avulla valon väriä voi myös säätää.

Huom! Vaikka saattaa kuulostaa houkuttelevalta käyttää samoja älykkäitä spotteja kylpyhuoneessa, ota aina ensin huomioon IP-luokitus (veden- ja pölynkestävyys), kun kyseessä on kylpyhuoneen kaltainen kostea ympäristö.

Kaksi muuta suosittua ja erinomaista lampun kantaa kodin sisävalaistukseen ovat E27 ja E14, joita LamppuExpress tarjoaa myös suurimman valikoiman. Molempiin pistorasioihin on mahdollista valita esimerkiksi joko yleisvalaistus älykkäiden LED-valaisimien muodossa tai koristeelliset ratkaisut, joissa on monia erilaisia muotoja, toimintoja ja ulkonäköä. Yhä suositumpia Globe LED-lamppuja on saatavana myös E27-älylamppuina, ja sama koskee LED-kynttilöitä, jotka voidaan nyt korvata E14-älylampuilla. Tiesitkö, että retrolamppuja, hienoja Vintage- tai Rustic LED-lamppuja, on nyt saatavilla myös älykkäinä versioina? Katso täältä kaikki älykkäät retrolamppumme.

 

Mitä lisävarusteita älykkääseen valaistukseen on saatavilla?

LamppuExpress tarjoaa erilaisia lisävarusteita älykkääseen valaistukseen. Voit esimerkiksi käyttää kaukosäädintä eri älyvaloille. Muita tarjoamiamme älykkäitä lisävarusteita ovat älykkäät liiketunnistimet ja USB-liitännällä varustetut älypistorasiat, joihin voit liittää useita kodinkoneita. Tee kodistasi, työtilastasi tai toimistostasi entistäkin älykkäämpi älykkäällä valaistuksellamme ja lisävarusteillamme!

 

Oletko uusi LED-teknologian käyttäjä? Katso lyhyt videomme lLumenien ja Wattien välisestä erosta:

Tutustu korkealaatuisiin tuotemerkkeihimme älyvalaistuksessa, kuten Philips, Ledvance ja Calex. Ohjaa valaistustasi älylaitteellasi ja luo helposti mukautettava valaistusympäristö joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Erittäin suosittuja ovat esimerkiksi Calexin Smart Home -sarjan tuotteet! Tämä tuotesarja toimii Tuya WiFi -järjestelmän avulla ja on kokonaisvaltaisesti LED-teknologialla varustettua valaistusta. LED-valaistuksen käyttö voi vähentää jopa 70% energiankulutuksestasi. Älykäs valaistus on siis myös älykäs sijoitus! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.