• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED-Lamput

Täältä löydät laajan valikoiman LED-lamppuja. Yhä useammat lamput kuten hehkulamput ja halogeenilamput, poistuvat käytöstä, vaikka LED-valaistuksesta tulee yhä suositumpi päivä päivältä. Valitse täältä lamput, spottivalot, pienloistelamput, loisteputket ja paljon muuta. LED-valojen avulla vähennät energiankulutusta, nautit pitkäkestoisesta laadusta sekä täysin välkkymättömästä ja kuumumattomasta valaistuksesta. Vasemmalla olevassa kentässä voit tarkentaa hakutuloksia ja etsiä etsimääsi tuotetta. Ennen kuin vaihdat LED lamppuun, tarkista mikä on vanhan lamppusi pistorasia. Lisäksi on tärkeää tietää vanhan lamppusi valovoima (lumen), sillä LED-valonlähteiden valoteho on suurempi. Täältä löydät yleisimmät lamput, kuten E27 (iso Edison-kierre), E14 (pieni Edison-kierre) ja GU10-spottivalot. Haluatko vaihtaa perinteiset loisteputkilamput LED versioihin? Löydä LED loisteputkemme täältä.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 2652 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Miksi sinunkin pitäisi siirtyä LED-lamppuihin?

 

On monia syitä, siirtyminen LED valaistukseen on kannattavaa, muun muassa:

 

  • Säästä energia- /sähkökustannuksissa
  • Pienemmät huolto- ja lampunvaihtokustannukset
  • Tehokasta valaistusta
  • Ei myrkyllisiä aineita
  • Ympäristöystävällisiä, sillä ne voidaan kierrättää

 

Yksi syy, joka tulee heti mieleen, on LED-lampun pienempi teho. Tämä on jopa 90 % alhaisempi kuin tavanomaisilla valonlähteillä. Tämä johtuu siitä, että LEDit muuttavat suuren osan niihin syötetystä energiasta valoksi. Hehkulampussa tämä on vain noin 5 % - loput muutetaan lämmöksi. Siksi lasirunko kuumenee nopeasti. LED-lampuihin voi yleensä koskea ongelmitta jopa monen käyttötunnin jälkeen.

LED lamput kestäviä ja tehokkaita

Kaikista säästöistä huolimatta LED-lamput tarjoavat edelleen saman valotehon ja värintoiston. LED-lamput, joissa on tylsää, kylmää valoa, ovat ohi: nykyään LEDit pystyvät toistamaan kaikki valon värit, joten ne eivät ole yhtään huonompia kuin perinteiset valonlähteet - säästät myös paljon energialaskussa!

Lisäksi LED-valojen käyttöikä on paljon pidempi. Yli 70 000 tunnin käyttöikä on jo pitkään ollut harvinaista. Kun käyttöaika on 60 tuntia viikossa, kokonaiskäyttöaika on 22 vuotta! Tämä vähentää huolto- ja vaihtokustannuksia minimiin.

Haluatko sen fiksusti? Ei ongelmaa LEDin kanssa! LED-teknologian ansiosta älykkäitä valaistustuotteita on saatavilla monissa eri muodoissa ja lajikkeissa. Tämän avulla voit ohjata valaistusta älypuhelimen tai tabletin kautta, luoda aikatauluja valaistusajoille ja paljon muuta. Löydät kaikki Smart LED -valaisimet Älyvalaistus -kategoriastamme.  

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on useita ympäristönäkökohtia, jotka tekevät vaihtamisesta houkuttelevaa: LED-lamput eivät sisällä myrkyllisiä aineita, kuten esimerkiksi loisteputket tai energiansäästölamput. Siksi ne ovat paljon ympäristöystävällisempiä. Ne voidaan jopa kierrättää, minkä vuoksi niitä ei pidä koskaan heittää kotitalousjätteeseen!

 

Minkä värisiä LED-lamppuja on saatavilla?

 

LED-valaistuksessa on kaikki samat valon värit kuin perinteisissä lampuissa. Seuraavassa taulukossa esitetään, mitä nämä ovat ja mikä niiden tarkoitus on:

Värilämpötila Kelvin Käyttö
Erittäin lämmin valkoinen <2.700K Erittäin lämmin valkoinen on tunnelmavalo, joka muistuttaa kynttilänvaloa. Tätä kirkasta väriä käytetäänkin pääasiassa olohuoneissa ja makuuhuoneissa.
Lämmin valkoinen 2.700 - 3.300K Lämmin valkoinen suositellaan, jos haluat luoda viihtyisän ja rennon tunnelman. Tämä kirkas väri sopii siis erinomaisesti ravintoloihin ja hotelleihin.
Viileän valkoinen 3.300 - 5.300K Kylmä valkoinen lisää keskittymistä ja parantaa visuaalista suorituskykyä. Tämä kirkas väri sopii siis erinomaisesti toimistoihin ja muihin työympäristöihin.
Päivänvalon valkoinen >5.300K Päivänvalon valkoinen lisää myös keskittymiskykyä ja parantaa visuaalista suorituskykyä. Tämä värilämpötila tarjoaa myös parhaan mahdollisen kontrastin kaikkien värien välillä, jolloin pienimmätkin yksityiskohdat erottuvat. Siksi se soveltuu parhaiten ympäristöihin, joissa tehdään yksityiskohtaista työtä.

 

Yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä värilämpötila oikeastaan on ja mitä värilämpötilaa sinun tulisi käyttää projektissasi, löydät blogikirjoituksesta: Kuinka valitsen värilämpötilan?

 

Millaisissa lampunkannoissa LED-lamput ovat saatavilla?

 

LED-valaistusta voidaan käyttää lähes kaikissa tavallisten lamppujen pistorasioissa. Yleisimpiä ovat:

Jos haluat lajitella tämän luokan tuotteet tietyn pistorasian mukaan, klikkaa sitä vasemmalla olevan "Kanta"-suodattimen alla.

 

Kuinka kauan LED-lamput kestävät?

 

Kysymykseen siitä, kuinka kauan LED-lamput kestävät, ei ole yleistä vastausta, sillä eri LED-tuotteiden käyttöikä vaihtelee. Tavanomaisiin lamppuihin verrattuna ne kuitenkin säteilevät valoa paljon pidempään.

Tämä on hyvä pitää mielessä: LEDit kestävät 15 000-100 000 tuntia. Parhaat energiansäästölamput taas kestävät vain noin 10 000 tuntia, halogeenilamput enintään 4 000 tuntia ja hehkulamput palavat yleensä loppuun jo 1 000 tunnin jälkeen.

 

Mikä LED-lamppu vastaa 100 watin hehkulamppua?

 

Aikaisemmin suuri teho yhdistettiin suureen kirkkauteen. Koska LED-lamput ovat kuitenkin paljon tehokkaampia kuin hehkulamput, niitä on vaikea verrata tässä suhteessa. Tärkeä arvo on "lumen". Se osoittaa, kuinka paljon valoa lamppu tuottaa.

Esimerkiksi 100 watin hehkulampun valovoima on noin 1300 lm. Jos tiedät tämän arvon, voit etsiä sinulle sopivia LED-lamppuja. Voit tehdä tämän käyttämällä vasemmalla olevaa suodatintoimintoa. Kohdassa "Valovirta" voit sitten suodattaa valovirran arvon, jonka haluat saavuttaa LED-lampulla.

Lisäksi tuotteidemme nimissä on usein merkintä "Korvaa 40W". Voit käyttää tätä myös ohjeena, jos tiedät vain lampun tehon etkä sen kirkkautta.

Alta löydät eri tehoilla varustettujen lamppujen lumen-arvot:

 

Hehkulamppu: Watt Lumen
25 W 200 lm
40 W 400 lm
60 W 700 lm
100 W 1.300 lm

 

Kuinka paljon sähköä LED-lamput säästävät?

 

LED-lamput ovat monta kertaa tehokkaampia kuin perinteiset valonlähteet, koska ne muuttavat suuren osan energiasta valoksi. Siksi niiden avulla voit säästää paljon sähköä. Riippuen siitä, kuinka tehokas kukin LED-lamppu on, tämä voi olla jopa 90 %.

 

Ovatko LED-lamput himmennettävissä?

 

Suuri osa valikoimassamme olevista LED-lampuista on himmennettävissä - mutta eivät kaikki. Voit aina selvittää, onko lamppu himmennettävissä vai ei, tarkastelemalla tuotenimeä ja/tai tuotetiedoissa olevia teknisiä tietoja. Löydät ne myös klikkaamalla: Himmennettävät LED lamput -linkkiä. Huomaa, että tarvitset erityisen LED-Himmenninlaitteen himmennettävien LED-lamppujen himmentämiseen. Tämä ei toimi perinteisten himmentimien kanssa.

 

Joissakin LED-lampuissa voit himmentää kirkkauden lisäksi myös värilämpötilaa. Nämä on merkitty termillä "Dim to Warm". Ne sopivat erinomaisesti erilaisiin sovelluksiin, joissa halutaan luoda lämpimän valkoista yleisvaloa, mutta myös ylimääräistä lämpimän valkoista tunnelmavalaistusta - esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön tai oleskelutilaan. Löydät tällaisia tuotteita suodattimen avulla vasemmalta, tai klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Dim to Warm LED-Lamput.

 

LED Lamput & kierrätys: Miten LED lamput kierrätetään?

 

LED-lamput eivät sisällä myrkyllisiä aineita tai materiaaleja. Niitä ei kuitenkaan kannata heittää kotitalousjätteen joukkoon. Syy: ne sisältävät monia arvokkaita komponentteja ja materiaaleja, jotka voidaan kierrättää. Vinkkimme: Vie led-lamput kierrätyskeskukseen tai vaarallisen jätteen keräyspisteeseen. Jos olet kaupallinen suurkuluttaja, voit myös viedä vanhat LEDit keräyspisteeseen.

 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.