Menu
Asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Yleiset Any-Lamp-toimitusehdot yritysasiakkaille

Artikla 1 - Soveltaminen

1.1 ‘Any Lamp’:lla tarkoitetaan näissä ehdoissa ja sivustolla:

yksityinen yhtiö rajoitetulla vastuulla Any Lamp B.V.

Rekisteröintipaikka Eindhoven, Alankomaat.

Toimiston osoite:

Lamppuexpress.com

Regus Vallila

Kumpulantie 3, 3.krs
00520 Helsinki

Suomi Finland
Puhelinnumero ;09-4259 9591
Sähköpostiosoite ;[email protected].
Yritysnumero ;2667862-9;
ALV-numero ;FI26678629

 

1.2 Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan:

 1. Mihin tahansa syntyneeseen etämyyntisopimukseen - esimerkiksi sivustollamme lamppuexpress.com tekemääsi tilaukseen - ja toimitukseen Any Lampin (jatkossa Any Lamp tai me) ja sinun välilläsi.
 2. kaikkiin tarjouksiin tai sopimuksiin sinun ja meidän välillämme.

1.3 Tekemäsi viittaukset omiin yleisiin ostoissa tai toimituksissa soveltamiisi ehtoihin ja niiden soveltaminen hylätään. Sinun ehtosi eivät ole voimassa.

1.4 Tekemällä tilauksen hyväksyt, että nämä käyttöohjeet sitovat sinua, ja vakuutat, että olet lukenut ja ymmärtänyt ne.

1.5 Yleiset käyttöehdot voidaan lähettää sinulle pyynnöstä, voit esittää käyttöehtoihin liittyviä kysymyksiä milloin tahansa yllä mainitulla sivustolla.

1.6 Tarjouksen tai sopimuksen ehdot ovat voimassa, vaikka ne olisivat ristiriidassa yleisten käyttöehtojen kanssa.

1.7 Näissä käyttöehdoissa mainittu ‘kirjallisena’ tarkoittaa myös sähköpostin välityksellä.

Artikla 2 - Tarjoukset

2.1 Kaikki tarjouksemme ovat sitoumuksetta, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Tämä koskee myös toimitettavuutta, toimitusaikaa, hinnoitusta ja toimitusta.

2.2 Jokainen tarjous perustuu sillä hetkellä käytössä olevaan hinnoitteluun. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, mikäli tämän jälkeen tapahtuu muutoksia. Muutosten syyt voivat sisältää, mutta eivät välttämättä rajoitu, valuuttakurssien muutoksia tai toimittajan hintojen muuttumisen.

2.3 Tarjous on kertaluontoinen. Sama sopimus ei välttämättä ole voimassa tulevissa sopimuksissa.

2.4 Voimme korjata virheitä. Virheiden korjaaminen ei anna sinulle oikeuksia.

2.5 Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa.

2.6 Tarjouksemme on voimassa 14 kalenteripäivää tarjouksen päivämäärästä, ellei kirjallisesti toisin sovita.

Artikla 3 - Sopimuksen syntyminen ja päättyminen

3.1 Sopimus syntyy, kun vastaanotamme kirjallisen vahvistuksesi siitä, että teet tilauksen.

3.2 Vahvistamme sinulle välittömästi, kun olet kirjallisesti vahvistanut meille hyväksyväsi tarjouksemme. Ennen tämän vahvistuksen vastaanottamista voit perua sopimuksen.

3.3 Pidätämme oikeuden hylätä tilauksia syytä ilmoittamatta.

3.4 Antaessasi tietoja (nimi, osoite, kaupunki) sopimukseen liittyen takaat, että tiedot ovat oikein, annettu kokonaisuudessaan ja ajantasaisina. Velvollisuutesi on raportoida meille epätarkkuuksista antamissamme tai ilmoittamissamme maksutiedoissa välittömästi.

3.5 Sopimus asetetaan odotustilaan, jos tuotteiden saatavuudesta on epävarmuutta.

3.6 Voimme keskeyttää sopimuksen noudattamisen välittömästi tai purkaa sen kokonaisuudessaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta, mikäli:

 • Et täytä (ajoissa) sopimuksen mukaisia velvoitteitasi;
 • Tapahtuu jokin seuraavista: konkurssi, (ehdollinen) maksujen keskeyttäminen, muodostetaan konkurssipesä, lainojen uudelleenjärjestely tai lakkauttaminen, selvitystila tai täysi tai osittainen liiketoimintasi siirto.

Meidän ei tarvitse maksaa sinulle korvauksia ja meillä on oikeus vaatia korvausta vahingoista ja/tai maksua.

Artikla 4 - Peruminen

4.1 Et voi yksipuolisesti päättää sopimuksen irtisanomisesta tai jättää noudattamatta sitä ilman kirjallista suostumustamme.

4.2 Kaikissa tapauksissa olemme oikeutettuja vähintään 10 % korvaukseen laskun summasta sekä korvauksiin meille aiheutuneista kustannuksista, vähintään 15 € tilausriviä kohti.

Artikla 5 - Hinnat ja maksaminen

5.1 Mainitut hinnat (ellei toisin mainittu) eivät sisällä arvonlisäveroa ja ovat euroissa.

5.2 Hinnoissa voi olla tulostuksesta tai kirjoitusvirheistä aiheutuvia virheitä.

5.3 Hinnat eivät sisällä toimituskustannuksia, vaan niistä kerrotaan erikseen.

5.4 Maksu on suoritettava 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilmoittamallemme pankkitilille.

5.5 Emme korota kohdassa 5.1 mainittuja hintoja sopimuksen solmimisen jälkeen, ellei se ole lainmukaisten syiden vuoksi välttämätöntä tai toimittajamme korota hintoja tällä välin. Tällaisessa tilanteessa voit purkaa sopimuksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Any Lampille.

5.6 Maksu voidaan suorittaa sivustolla ilmoitettuja maksuvaihtoehtoja käyttäen ja ilmoitettujen ehtojen mukaisesti.

5.7 Voimme selvittää, pystytkö suoriutumaan maksuvelvoitteistasi, sekä kaikki muut sopimuksen muodostamiseen vaikuttavat tosiasiat ja tekijät. Mikäli tämän selvityksen pohjalta meillä on perusteita olla tekemättä sopimusta, meillä on oikeus hylätä tilaus tai pyyntö tai liittää sen toteuttamiseen erityisehtoja, kuten etukäteismaksu. Tässä tapauksessa toimitusaika alkaa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet maksun.

5.8 Jos maksu suoritetaan pankkitilille, sovelletaan 14 päivän maksuehtoa, ellei toisin sovittu kirjallisesti. Maksu on suoritettava ilmoittamallemme pankkitilille.

5.9 Mikäli maksuaika ylittyy, laskun loppusummaan lisätään 1 % kuukausittainen korko eräpäivästä lukien paitsi, jos lakisääteinen korko on korkeampi. Korko lasketaan maksamatta olevasta laskun summasta. Kuukauden osa huomioidaan täytenä kuukautena. Tämä ei edellytä erillistä ilmoitusta.

5.10 Vastaat kaikista aiheutuneista (ylimääräisistä) juridisista kustannuksista. Juridiset kustannukset ovat vähintään 15 % vaadittavasta summasta, kuitenkin vähintään 125 €, ja lankeavat maksettaviksi siitä hetkestä, kun vaatimus on annettu perintään. Tämä ei vaikuta oikeuteemme veloittaa sinulta lisäkustannuksia.

5.11 Mikäli maksu maksetaan myöhässä, meillä on oikeus keskeyttää toimitukset, eikä meillä ole toimitusvelvollisuutta, ennen kuin olemme vastaanottaneet myöhästyneet maksut.

5.12 Sinulla ei ole oikeutta sovitteluun summasta, jonka olet meille velkaa.

5.13Mikäli teet valituksen ajoissa, se ei keskeytä maksuvelvoitettasi. Tässä tapauksessa sinun on edelleen ostettava ja maksettava muut tilatut tuotteet.

5.14 Myöskään laskun summaan liittyvät korjausvaatimukset eivät keskeytä maksuvelvoitetta. Mikäli maksutiedoissa on epätarkkuuksia, on sinun raportoitava tästä meille välittömästi.

Artikla 6 - Kuvat ja tekniset tiedot

6.1 Kaikki tuotteiden kuvat sekä tekniset tiedot, koot ja sivustolla 'lamppuexpress.com,' näytetyt tiedot ovat vain arvioita. Lopullinen toimitettu tuote voi poiketa jonkin verran kuvista tai tuotetiedoista väriltään, kooltaan jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuote ei vastaisi sovittua.

6.2 Ilmiselvät virheet liittyen tämän artiklan kohtaan 1 eivät sido meitä.

Artikla 7 - Toimitus

7.1 Toimimme mahdollisimman huolellisesti vastaanottaessamme ja toteuttaessamme tilauksia. Tarjouksissa ja sivustollamme mainitut toimitusajat ovat viitteellisiä. Mahdolliset poikkeamat eivät anna sinulle oikeuksia eivätkä ehdot ole lopullisia.

7.2 Toimituspaikkana käytetään meille antamaasi osoitetta. Osoitetiedot voidaan antaa sivustollamme, tarjouksessa tai tilauspyynnössä.

7.3 Toimitukset toimitetaan tilauksentekomaassa. Jos haluat toimituksen toiseen maahan, on meillä oikeus veloittaa ylimääräisiä toimituskuluja.

7.4 Voimme toimittaa tilauksen osissa (osittainen toimitus), jotka voidaan laskuttaa erikseen.

7.5 Käsittelemme hyväksytyt tilaukset asianmukaista kiireellisyyttä noudattaen sopimuksen syntymisen jälkeen, kuitenkin 30 päivän sisällä. Mikäli toimitus viivästyy tätä 30 päivää myöhäisempään ajankohtaan, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme huomanneet asian. Ilmoitamme kohtuullisesta toimitusajasta, ja on meidän vastuullamme, jos emme pysty sitä noudattamaan. Jos näin käy, sinulla on oikeus päättää sopimus kustannuksitta. On myös mahdollista sopia poikkeavasta toimitusajasta tai toisen tuotteen toimittamisesta.

7.6 Tilanteessa, jossa tilausta tai sen osaa ei voida täyttää, saat ilmoituksen asiasta niin pian, kuin me tiedämme viivästyksestä. Sinulla on oikeus päättää sopimus kustannuksitta.

7.7 Mikäli sopimus puretaan kohtien 5 ja 6 mukaisesti, hyvitämme välittömästi mahdollisesti maksamasi summan. Sinulla ei ole oikeutta korvauksiin.

7.8 Mikäli laskuja ei ole maksettu, meillä on oikeus lähettää tuotteet maksu toimitettaessa -periaatteella huomioimatta muita ehtoja.

7.9 Tuotteisiin liittyvät riskit säilyvät meidän vastuullamme siihen saakka, kunnes toimitus on toimitettu sinulle, ellei nimenomaan ole sovittu toisin.

7.10 Mikäli kieltäydyt vastaanottamasta tuotteita tai palveluita tai et noudata toimitussopimustasi, on meillä oikeus päättää sopimus välittömästi tai hävittää tuotteet. Voimme periä sinulta korvausta vahingoista ja/tai toteutuneet kulut (esim. kuljetuskustannukset).

Artikla 8 - Palautukset

8.1 Tuotepalautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

8.2 Mikäli et ole tarkastanut toimitettuja tuotteita 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, sinun katsotaan hyväksyvän toimituksen.

8.3 Et voi esittää meille vaatimuksia sen jälkeen, kun olet ottanut toimitetut tuotteet käyttöön tai myynyt ne edelleen.

8.4. Viat osassa toimitettuja tuotteita eivät anna oikeutta hylätä ja/tai jättää maksamatta toimitettuja tuotteita.

8.5 Et voi palauttaa seuraavia tuotteita:

 • Tuotteita, jotka olemme valmistaneet sinun määrittelyidesi mukaisesti;
 • Tuotteita, jotka ovat luonteeltaan selvästi henkilökohtaisia;
 • Tuotteita, joita ei luonteensa vuoksi voi palauttaa;
 • Tuotteita, jotka on erityisesti tehty tai tilattu sinulle;
 • Tuotteita, joiden pakkaus on selvästi vahingoittunut tai jotka eivät enää ole alkuperäisissä pakkauksissaan.

8.6 Tuotteet (mukaan lukien lisävarusteet ja mukana tuleva dokumentaatio) on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan alkuperäisessä tai vastaavassa pakkausmateriaalissa ja siinä kunnossa, kuin vastaanotit ne, toisin sanoen, vahingoittumattomina. Sinä vastaat palautuksesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.

8.7 Harkinta-ajan aikana sinun on käsiteltävä tuotetta ja tuotepakkausta varoen. Voit avata paketin tai käyttää tuotetta välttämättömissä määrin, jotta voit arvioida, haluatko pitää tuotteen,

8.8 Kuluttajia koskevaa palautusoikeutta ei sellaisenaan sovelleta sinuun yritysasiakkaana.

Artikla 9 - Tuotteiden omistusoikeudet

9.1 Kaikki toimitetut tuotteet säilyvät meidän omistuksessamme siihen saakka, kunnes kaikki avoinna olevat saatavat, korot ja aiheutuneet kustannukset on maksettu.

9.2 Et saa myydä tuotteita edelleen, käyttää niitä maksuna, pantata niitä tai muutoin asettaa niihin rasitteita.

9.3 Sinun odotetaan kaikin mahdollisin tavoin suojaavan omistusoikeuttamme.

9.4 Mikäli meillä on saatavia useammasta kuin yhdestä sopimuksesta ja/tai toimituksesta, näiden katsotaan muodostavan kokonaisuuden, ja voimme soveltaa oikeuksiamme kaikkiin toimitettuihin tuotteisiin, kunnes olet huolehtinut kaikista velvoitteistasi.

9.5 Meillä on oikeus ottaa takaisin toimitetut tuotteet, jotka ovat säilyneet meidän omistuksessamme edellisten kohtien nojalla. Takaisinoton myötä sopimus raukeaa muuttamatta oikeuttamme vaatia sinulta korvauksia maksun laiminlyönnin johdosta kärsityistä ja kärsittävistä vahingoista.

9.6 Mikäli kolmannet osapuolet ottavat tuotteet haltuunsa omistusoikeuksien perusteella tai haluavat perustaa tai vaatia oikeuksia niihin, on sinun ilmoitettava asiasta meille välittömästi.

Artikla 10 - Takuu ja vaatimustenmukaisuus

10.1 Takaamme, että toimittamamme tuotteet noudattavat lakisääteisiä käytettävyys-, luotettavuus- ja elinkaarivaatimuksia sopimusosapuolien kohtuullisesti tarkoittamalla tavalla.

10.2 Sikäli kuin mahdollista, on velvollisuutesi tarkistaa toimitettu tuote (tuotteet) välittömästi niiden vastaanottamisen jälkeen. Mikäli yksi tai useampi toimitettu tuote on virheellinen, riittämätön tai keskeneräinen, on sinun raportoitava näistä vioista kirjallisesti (ennen palautustoimien aloittamista) 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta (verkkosivujen kautta tai tarjouksessa tai laskussa mainittuun osoitteeseen).

10.3 Tuotteet (mukaan lukien lisävarusteet ja mukana tuleva dokumentaatio) on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan, ja samassa kunnossa, kuin tuote oli vastaanottaessasi sen.

10.4 Mikäli toimitettu tuote (tuotteet) ei vastaa sovittua, vaihdamme tai korjaamme sen tai hyvitämme maksetun summan. Työstä aiheutuvia kustannuksia ei hyvitetä.

10.5 Mikäli valituksesi osoittautuu aiheettomaksi, vastaat kaikista tutkinnasta aiheutuneista kustannuksista.

10.6 Jos takuuaika on umpeutunut, vastaat kaikista korjauksesta tai korvauksesta aiheutuvista kustannuksista.

10.7 Et voi vedota kohdassa 1 mainittuun takuuseen, jos

 • Toimitettuja tuotteita on altistettu epänormaaleille olosuhteille;
 • Vika johtuu normaalista käytöstä ja kulumisesta;
 • Et ole huolehtinut tuotteesta asianmukaisesti ja huolellisesti;
 • Toimitettuja tuotteita on käsitelty ohjeidemme ja/tai opastuksemme vastaisesti;
 • Olet korjannut ja/tai muokannut tuotetta itse tai korjauttanut ja/tai muokkauttanut sitä kolmannella osapuolella;
 • asiaan liittyy muita seikkoja, joihin me emme voi vaikuttaa (kuten sääolosuhteet tai vauriot, jotka ovat aiheutuneet, kun sinä olet kuljettanut tuotetta).

Artikla 11 - Vastuu

11.1 Lakisääteisiä vastuitamme lukuunottamatta emme vastaa vahingoista, paitsi vahingoista, jotka ovat aiheutuneet meidän puoleltamme tapahtuvasta tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

11.2 Vastuumme ei koskaan ole suurempi, kuin tilatun tuotteen laskutusarvo.

11.3 Vastuumme ei koskaan ole suurempi, kuin vakuuttajan kyseisessä tapauksessa maksama summa.

11.4 Mikäli vastuu on jo muodostunut, voidaan sitä soveltaa vain välittömiin vahinkoihin. Emme koskaan vastaa välillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, välillisesti aiheutuvat vahingot, menetetyt voitot tai vahingon suuruuden määrittämisestä aiheutuvat kustannukset.

11.5 Jos olet antanut meille virheellistä ja/tai puutteellista tietoa, meitä ei voi pitää vastuullisina, mikäli siitä aiheutuu vahinkoa. Tässä tapauksessa meillä ei myöskään ole velvoitetta toimittaa (osittain) uutta tai korvaavaa tuotetta tai palauttaa rahoja.

11.6 Sivustolla oleva tieto on meidän kokoamaamme ja ylläpitämäämme, ja teemme näin jatkuvasti. Virheitä ei kuitenkaan aina voi estää. Tämän vuoksi internet-sivustolla esiintyvistä tiedoista ei voi aiheutua oikeuksia. Emme vastaa sivuston käytöstä millään tavalla aiheutuneista tai tietojen vajaavuudesta ja/tai epätarkkuudesta aiheutuvista vahingoista, ja/tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että internet-sivusto on (väliaikaisesti) poissa käytöstä.

11.7 Emme vastaa sivustolla esiintyvistä kolmannen osapuolen julkaisemista valokuvista, kuvauksista tai muusta materiaalista.

11.8 Kaikki vastuumme raukeaa, mikäli puutteeseen ei vedota yhden vuoden sisällä toimituksesta eikä (mahdollisen) puutteen havaitsemisesta ilmoiteta meille kirjallisesti yhden kuukauden sisällä puutteen havaitsemisajankohdasta.

Artikla 12 - Teollis- ja tekijänoikeudet

12.1 Et saa julkaista tai kopioida työtämme ilman meiltä saamaasi kirjallista lupaa.

12.2 Meille tutustuttavaksi antamiesi asiakirjojen omistusoikeus säilyy sinulla.

12.3 Kaikki teollis- ja tekijänoikeudet, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja oikeudet tietokantoihin, tietoon, teksteihin, kuviin, logoihin, valokuviin ja kuvituksiin sivustolla sekä sivuston ulkoasuun ja suunnitteluun kuuluvat meille/lisenssinantajillemme. Et saa rikkoa näitä oikeuksia, mukaan lukien internet-sivuston kopiointi muutoin kuin sivuston käytön kannalta edellytettävien teknisten kopioiden tekemiseksi.

Artikla 13 - Luottamukselliset tiedot ja henkilötiedot

13.1 Osapuolten on pidettävä salassa kaikki luottamuksellinen tieto, jonka he vastaanottavat toisen osapuolen yrityksestä. Tämä koskee myös kolmansia osapuolia.

13.2 Tieto on luottamuksellista, mikäli jokin osapuolista on nimennyt sen luottamukselliseksi.

13.3 Mikäli me toimimme EU:n tietosuoja-asetuksen (jäljempänä: GDPR) tarkoittamana rekisterinpitäjänä, ovat seuraavat ehdot voimassa:

  • Olemme vastuussa henkilötietojen suojaamisesta. Henkilötietojen käyttö on meille välttämätöntä, jotta voimme laatia ja toteuttaa sopimuksia.
  • Kun käsittelemme henkilötietoja, teemme niin äärimmäisen täsmällisesti ja huolellisesti ja GDPR:a noudattaen.
  • Käytämme henkilötietoja vain siinä määrin, kuin se on välttämätöntä sinua palvellaksemme. Henkilötietoja ei säilytetä pidempään, kuin laki sallii tai se on meille välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi.
  • Käytämme teknisiä ja organisatorisia menetelmiä varmistaaksemme henkilötietojen riittävän suojauksen huomioiden viimeisimmän teknologian ja käsittelyn luonteen.

13.4 Mikäli haluat vedota GDPR:n perusteella sinulla oleviin oikeuksiin, voit lähettää pyyntösi kirjallisesti osoitteeseen: [email protected]. Käsittelemme pyynnön lainmukaisessa aikataulussa.

Artikla 14 - Force majeure

14.1 Meistä johtumattomat puutteet vapauttavat meidät sovittujen toimitusaikojen ja/tai toimitusvelvoitteiden noudattamisesta. Sinulla ei ole oikeuksia (vahingon-) korvauksiin, korkoihin tai muihin kustannuksiin.

14.2 Mikäli tämä jakso kestää pidempään kuin kaksi kuukautta, voi kukin osapuoli purkaa sopimuksen ilman velvoitetta maksaa vahingonkorvauksia toiselle osapuolelle.

14.3 Joka tapauksessa force majeure on voimassa seuraavissa tilanteissa: sota, liikekannallepano, mellakat, tulvat, toimittajien myöhästynyt tai virheellinen toimitus, tulipalo, onnettomuus, vienti- ja/tai tuontirajoitukset, liiketoiminnan epäonnistuminen, sähkökatkot, lakko tai henkilöstön sairastuminen.

14.4 Ilmoitamme sinulle force majeure -tilanteesta niin pian kuin mahdollista. Sinulla on oikeus kirjallisesti perua se tilauksen osa, jota ei ole toimitettu / ei toimiteta 14 päivän kuluessa tämän ilmoituksen vastaanottamisesta. Tällä ei ole vaikutusta maksuvelvoitteisiin, vaan sinun on edelleen maksettava toimitettu osuus.

Artikla 15 - Riitatilanteet

15.1 Alankomaiden laki koskee kaikkia sopimuksia, joita nämä ehdot ja edellytykset koskevat, lukuun ottamatta Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimusta kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista.

15.2 Kaikki näistä ehdoista seuraavat tai niihin liittyvät riitatilanteet ja osapuolten väliset oikeudelliset suhteet käsitellään ensisijaisesti Den Boschin pätevässä oikeudessa lain sallimissa rajoissa.

15.3 Näiden käyttöehtojen yhden tai useamman ehdon julistaminen pätemättömäksi oikeudessa ei vaikuta muihin ehtoihin.

Artikla 16 - Muutokset näihin ehtoihin

16.1 Voimme aina muuttaa käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

16.2 Voimme julkaista näiden ehtojen muutokset ilmoittamalla siitä sivustollamme tai viestimällä niistä muulla tavoin. On suositeltavaa katsoa käyttöehtoja silloin tällöin. Muutokset ovat voimassa myös olemassa olevissa sopimuksissa.

Liite 1: Peruslomake sopimuksen peruuttamiseen

(Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa tehdyn sopimuksen) 

Peruslomake sopimuksen peruuttamiseen