• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Bulkhead valaisimet

LED bulkhead valikoimamme tuo turvallisuutta ja valoa sekä ulko- että sisäkäyttöön. Näillä valaisimilla korvaat helposti vanhat kovasti sähköä kuluttavat CFL-valaisimet. Kestävät, modernit ja yksinkertaistetut LED bulkhead valaisimet integroidulla LED teknologialla sopivat käytävien ja portaikkojen, parkkihallien ja kävelyteiden valaisuun, kuten myös turvallisuusvalaistukseen. Löydät valikoimastamme näitä valaisimia liiketunnistimella ja ilman. Premium-laatuiset 13W Noxion LED Bulkhead valaisimet tuottavat saman kirkkauden kuin valaisimet, joissa on kaksi perinteistä CFL 18W lamppua. Jopa 35.000 tunnin käyttöiällä ja alhaisella virrankulutuksella kokonaiskulutuksesi pienenee huomattavasti. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 88 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitkä ovat LED "bulkhead" katto- ja seinävalaisimien edut?

 • Ensinnäkin LED-lamput säästävät paljon energiaa. Ne muuttavat kaiken energian valoksi ilman, että se haihtuu lämmöksi, ja siksi niiden kulutus on pienempi. Voit säästää jopa 70 % sähkölaskustasi!
 • LED bulkheadit säteilevät kirkasta ja voimakasta valoa, joka syttyy välittömästi eikä välky;
 • Näillä valaisimilla on paljon pidempi elinkaari kuin perinteisillä lampuilla, ja ne voivat kestää jopa 70 000 tuntia. Jos sinulla on esimerkiksi LED-seinävalaisin, jonka keskimääräinen käyttöikä on noin 50 000 tuntia, ja jätät sen päälle kahdeksaksi tunniksi päivässä, se kestää jopa 17 vuotta. Tämä vähentää merkittävästi huolto- ja vaihtokustannuksia;
 • Ne eivät myöskään sisällä myrkyllisiä aineita, ja niiden komponentit voidaan kierrättää, mikä tekee LED-valaisimista kestävimmän valaistusvaihtoehdon;

 

Ovatko LED-kattovalaisimet ja LED-seinävalaisimet himmennettävissä?

LED bulkhead valaisimia on myös himmennettävissä, mikä tarkoittaa, että niiden valon voimakkuutta voidaan säätää. Toisin sanoen voit vaihtaa kirkkaammasta valosta vähemmän kirkkaaseen valoon hetkessä, tarvitset vain LED-himmentimen.

LamppuExpressistä löydät himmennettävät LED-katto- ja seinävalaisimet sekä "Dim to Warm" versiot, joiden avulla voit säätää ja muuttaa sekä värilämpötilaa että valon voimakkuutta.

 

Mitä on otettava huomioon asennettaessa LED-seinä- ja kattovalaisimia?

Näitä valaisimia voidaan helposti käyttää monissa eri ympäristöissä. Ensimmäinen suuri ero on sisä- ja ulkovalojen välillä.

Sisätilavalaisimet: Ne soveltuvat hyvin yleisvalaistukseen ajattoman muotoilunsa ja erittäin pitkäikäisen, luotettavan laatunsa ansiosta. Olipa kyseessä sitten LED, moderni, vintage, maalaismainen tai design-valaisin, nämä seinävalaisimet täyttävät kaikki makusi! Seinä- ja kattovalaisimet tarjoavat monenlaisia valaistusmahdollisuuksia.

Ulkovalaisimet: Ennen kuin ostat ulkokäyttöön tarkoitetun LED seinä- tai kattovalaisimen, varmista, että se on asianmukaisesti suojattu vedeltä ja pölyltä. Parvekkeelle tai vastaavaan paikkaan, jossa ne eivät ole suoraan alttiina vaihteleville sääolosuhteille, asennettujen valaisimien suojausluokka voi olla vähintään IP44. Vesitiiviitä valaisimia varten kannattaa etsiä vaihtoehtoja, joiden suojausluokitus on IP65 tai IP66. Jos uusi LED-valaisimesi on vaarassa joutua ilkivallan kohteeksi tai jos se voi muuten saada kovia iskuja ympäristössään, kiinnitä huomiota IK-luokitukseen. Se vaihtelee 00:sta 10:een ja ilmaisee iskuilta suojauksen asteen.  

Klikkaa tästä, niin pääset kaikkiin ulkokäyttöön tarkoitettuihin LED-katto- ja seinävalaisimiin.

Suosittelemme joka tapauksessa, että sijoitat laipion sellaiselle korkeudelle, ettei se sokaise sinua, kun se on päällä. Valaisin on siis kiinnitettävä korkeammalle kuin silmäsi, joten suosittelemme, että se sijoitetaan vähintään 170 cm:n korkeudelle maasta.

 

Miten valita oikea LED-valaisin seinään tai kattoon?

Valaisimen valinta riippuu paljon siitä, mihin huoneeseen se sijoitetaan. Esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen kannattaa valita sellainen, joka antaa melko lämpimän valon, joka on tunnetusti kodikas ja rentouttava. Näissä tiloissa värilämpötila 3000K (lämmin valkoinen) on siis ihanteellinen. Kylpyhuoneiden ja keittiöiden kaltaisiin tiloihin, joissa on nähtävä enemmän yksityiskohtia, suosittelemme 4000K (viileän valkoinen) LED-valaistusta.

LamppuExpressillä voit valita A-merkkien, kuten Philipsin ja Noxionin, LED-valaisimet, jotka takaavat laadukkaan valaistuksen minimalistisella muotoilulla ja nykyaikaisella LED-tekniikalla.

 

Onko liiketunnistimilla varustettuja LED-ulkovalaisimia saatavilla?

Kyllä, on olemassa myös LED bulkhead valaisimia, joissa on tunnistimet! Ne ovat erittäin älykkäitä ratkaisuja, joilla voidaan säästää vielä enemmän energiaa. LamppuExpress tarjoaa katto- ja seinävalaisimiin kaksi erilaista tunnistinvaihtoehtoa: liiketunnistin ja hämäräräkytkin. LED-valaisimet, joissa on liiketunnistin, kytkeytyvät päälle vain silloin, kun ne havaitsevat liikettä. Tämäntyyppinen valaistusratkaisu soveltuu hyvin alueille, joissa valoa ei tarvita ympäri vuorokauden, kuten parkkihalleihin, porrashuoneisiin, käytäviin, sisäänkäynteihin ja muihin vastaaviin paikkoihin. Liiketunnistimet säästävät rahaa, koska valaistus on päällä vain silloin, kun sitä todella tarvitaan. Se on myös ympäristöystävällinen! Hämäräkytkimet ovat toisenlainen anturitekniikka, joka mittaa valoa ja kun päivänvalo alkaa hiipua, valo kytkeytyy automaattisesti päälle ja valaisee alueen sen mukaan, kuinka paljon luonnonvaloa on. Nämä valaisimet ovat erityisen hyviä ratkaisuja ulkotiloissa. Varmista, että IP-luokitus on yli 65, jos aiot asentaa tällaisen lampun ulkotiloihin. Jos haluat nähdä LED bulkheadit, jotka ovat vedenkestäviä ja joissa on hämärärärele, klikkaa tästä.

 

Miten asennan LED-valaisimen kattoon tai seinään?

Seinä- tai kattovalaisimen asentaminen ei ole vaikeaa, ja pienellä huolellisuudella se onnistuu, vaikka sinulla ei olisi kokemusta. Näin se tehdään:

 • Ensin sinun on päätettävä, mihin haluat asentaa sen, ja merkittävä seinään tarkat kohdat, joihin sitten porataan ja joihin valaisimen jalusta kiinnitetään ruuveilla tai tapilla;  
 • Sitten sinun on kytkettävä sähköjärjestelmä. Tämä vaihe on kaikkein herkin, ja se on tehtävä turvallisesti: katkaise virta ja pue sähköasentajan hanskat käteesi ennen kuin jatkat. 
 • Varmista, että seinästä tai putkesta tulevat sähkökaapelit ovat riittävän pitkiä työskentelyyn ja että kumivaippa on poistettu muutama senttimetri kaikista päistä;  
 • Nyt sinun tarvitsee vain yhdistää lampun kolme sähköjohtoa;  
 • Kun tämä on tehty, voit koota loput valaisimesta ja tarvittaessa asentaa lampun;  
 • Kytke sitten virta takaisin ja käynnistä lamppu!

Seinävalaisin on mahdollista asentaa myös, jos seinällä ei ole valaisinta, johon haluat sen sijoittaa. Valitse näissä tapauksissa seinävalaisin, jossa on johto ja pistoke, jonka voit kytkeä lähimpään pistorasiaan, ja kiinnitä valaisin helposti seinään yksinkertaisilla ruuveilla. Huom! Jos et ole varma, miten tämä tehdään, suosittelemme, ettet ota riskejä ja kutsut sen sijaan asiantuntevan ammattilaisen, kuten sähköasentajan tai sertifioidun asentajan, paikalle tilanteestasi riippuen.

 

Katso lyhyt video Noxionin LED bulkhead valaisimesta:

LED bulkhead valikoimamme tuo turvallisuutta ja valoa sekä ulko- että sisäkäyttöön. Näillä valaisimilla korvaat helposti vanhat kovasti sähköä kuluttavat CFL-valaisimet. Kestävät, modernit ja yksinkertaistetut LED bulkhead valaisimet integroidulla LED teknologialla sopivat käytävien ja portaikkojen, parkkihallien ja kävelyteiden valaisuun, kuten myös turvallisuusvalaistukseen. Löydät valikoimastamme näitä valaisimia liiketunnistimella ja ilman. Premium-laatuiset 13W Noxion LED Bulkhead valaisimet tuottavat saman kirkkauden kuin valaisimet, joissa on kaksi perinteistä CFL 18W lamppua. Jopa 35.000 tunnin käyttöiällä ja alhaisella virrankulutuksella kokonaiskulutuksesi pienenee huomattavasti. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.