• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Paneelit

Tästä kategoriasta löydät kaikki korkealaatuiset LED-paneelit helposti ja varmasti. Vasemmalla puolella sijaitsee suodatin, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen. LED-paneelit ovat energiatehokkaita upotettavia ja pinta-asennettavia valaisimia, jotka korvaavat perinteiset loisteputket. Nykyaikaiset LED-paneelivalot ovat häikäisemättömiä ja välkkymättömiä, ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa. Integroitujen LED-sirujen käyttöikä on jopa 70.000 tuntia, joten niiden keskimääräinen käyttöaika on noin 25 vuotta. LED-paneelit UGR<19:llä ovat ihanteellinen toimistovalaistus. Näitä tilaa säästäviä kattovalaisimia voidaan jopa ohjata DALI-järjestelmällä, jolloin voit yhtäaikaisesti säätää useampaa valaistusta kerralla. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Econox panel
Tuotehaku
1-24 pois 442 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitä ovat LED-paneelit?

LED paneeli on valaisin, joka koostuu paneelista, jossa on sisäänrakennettuja LED-valoja. Se on käytännöllinen ja energiatehokas korvaaja loisteputkille, jotka aiemmin asennettiin järjestelmäkattoihin tarvittavine kiinnikkeineen. LED paneelien etuna on se, että niiden asentamista varten tarvitsee irrottaa vain yhden paneelin katosta. Voit myös asentaa tämän valaisimen kattoon kehyksen tai ripustussarjan avulla. Tämän ansiosta paneelia voidaan käyttää lähes minkä tahansa valaisimen, kuten perinteisten kattovalaisimien ja kohdevalaisimien, korvaajana.

 

Mitä tuotemerkkejä on saatavilla?

Valaisin on saatavilla LamppuExpressissä eri tuotemerkeiltä: Philips, LEDvance ja Noxion LED-paneelit. Nämä huippumerkit takaavat sinulle hyvän valonlaadun.

 

Mitkä ovat tämän valaisimen edut?

LED-paneeleilla on useita etuja perinteisiin valaisimiin verrattuna. Olemme luetelleet ne alla:

 • Ne ovat 70 % taloudellisempia kuin loisteputkivalaisimet, joten energiankulutuksessa säästetään valtavasti.
 • Valaisimen pitkä käyttöikä on jopa 70 000 tuntia, mikä on 3-4 kertaa pidempi kuin perinteisen loisteputkivalaisimen.
 • Paneelit ovat vähemmän vikaantumisalttiita, mikä vähentää vaihto- ja huoltokustannuksia.
 • Ne eivät sisällä myrkyllisiä kaasuja, ja ne voidaan kierrättää, mikä on hyväksi ympäristölle.
 • Valaisin voidaan asentaa helposti kolmella eri tavalla.

 

Mikä LED paneelivalo on minulle sopivin?

Paras tapa nähdä, millaisia LED-paneeleita on saatavilla, on tarkastella valaisimen häikäisysuhdetta (UGR). UGR kertoo jotain siitä, missä tiettyä LED paneelia tulisi käyttää. Tämä on jopa pakollista standardissa SFS-EN 12464-1. Seuraavassa esitetään käytetyt UGR-arvot:

 • UGR<16 (<15) - Ihanteellinen käyttö yksityiskohtaisissa työympäristöissä, kuten teknisissä piirustussaleissa.
 • UGR<19 - Tämä häikäisytaso on yleisin, ja se sopii erinomaisesti opiskelu- ja toimistoympäristöihin.
 • UGR<22 - UGR-arvoa 22 suositellaan vaativaan teolliseen työhön.
 • UGR<25 - Tätä UGR-luokkaa käytetään monipuolisesti; vaatehuoneista, porrashuoneista, käytävistä ja muista yleisistä tiloista keskisuuriin teollisiin työympäristöihin.

Häikäisyarvolla on tärkeä merkitys työntekijöiden, opiskelijoiden ja muiden vierailijoiden tuottavuuden ja hyvinvoinnin kannalta. Mitä kauemmin ihmiset oleskelevat huoneessa, sitä todennäköisemmin valosta tulee häiritsevä tekijä jos sitä ei ole valittu huolella. Asianmukainen UGR on siksi tärkeää monissa yrityksissä ja laitoksissa.

 

Miksi LED paneelivalot, joiden UGR<19, soveltuvat erityisen hyvin toimistoihin?

Toimistoympäristöissä on keskittynyt työilmapiiri. Työntekijät ovat kiireisiä erilaisten toimintojen parissa noin 8 tuntia päivässä, ja hyvä valaistus on tarpeen. UGR<19-arvo varmistaa, että valo säteilee siten, että liian kirkas valo ei haittaa sinua koko työpäivän ajan. Tätä vahvistaa tapa, jolla LED paneeli jakaa valoa. Itse asiassa näitä valaisimia käytetään yleisvalaistukseen, ja ne säteilevät epäsuoraa valoa. Tämä tarkoittaa, että valo ei ole suunnattua vaan hajavaloa.

Vinkki: Jos haluat ylläpitää keskittymistä toimistossa, suosittelemme valitsemaan valon väriksi viileän valkoisen (4000K). Tutustu parhaisiin LED-paneelivaloihin toimistotiloissa täällä!

 

Tiesitkö, että voit yrityksenä hyötyä ympäristövaikutusten arviointijärjestelmästä?

Investoimalla LED valaisimiin voit hyötyä huomattavista energiansäästöistä. Suomi myös palkitsee tällaiset investoinnit EIA-järjestelmällä (Energy Investment Allowance). Voidaksesi saada tätä tukea sinun on täytettävä tietyt ehdot ja vaatimukset.

 

Mitä värilämpötiloja näihin valaisimiin löytyy?

LamppuExpress tarjoaa LED-tekniikalla varustettuja paneeleita eri värilämpötiloissa: päivänvalonvalkoinen (6500K), kylmänvalkoinen (4000K) ja lämmin valkoinen (3000K). Kaksi ensimmäistä soveltuvat erityisesti käytettäväksi toimistoissa tai julkisissa tiloissa ja terveydenhuoltoalalla. Ne tukevat huomiota ja tuovat esiin yksityiskohtia, jotka häviäisivät lämpimän valkoisen valon värissä.

Lämmin valkoinen puolestaan on erityisen hyödyllinen kodikkaan ja rennon ilmapiirin luomisessa. Käyttökohteita ovat esimerkiksi hotellit, ravintola-ala, mutta myös oma olohuoneesi. Lämmin valkoinen valo stimuloi kehoa rentoutumaan ja luo siten miellyttävän ilmapiirin. Löydät kaikki lisätiedot tästä kattavasta aiheesta blogikirjoituksesta: Kuinka valitsen värilämpötilan?

 

Kuinka paljon valoa paneeli tuottaa?

Monien LED paneelien valoteho on 3000-4500 lumenia. LamppuExpressistä löydät kuitenkin valaisimia, joiden valovirta on 1500-7200 lumenia. Näin saat oikean valaistusratkaisun jokaiseen tilaan! Kunkin valaisimen ominaisuuksissa ilmoitetaan niiden tuottama valovirta.

 

Onko saatavilla himmennettäviä LED paneeleita?

Kyllä, monet LED-paneeleistamme ovat himmennettävissä. Täällä myymme pääasiassa DALI-tuotteita. Lyhenne tulee sanoista Digital Addressable Lighting Interface, ja se tarkoittaa, että tällaisia valoja voidaan ohjata ja himmentää sekä yksittäin että ryhmissä. Voit myös luoda oman valaistusjärjestelmän, joka toimii täysin automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää tehdä mitään itse. Himmennys säästää myös energiakustannuksia: mitä vähemmän lumeneita valaisin tuottaa, sitä vähemmän se kuluttaa sähköä.

 

Mitä kokoja on tarjolla?

LED-paneeleita on saatavilla kaikissa mahdollisissa mitoissa. Yleisimmät ovat 60x60 cm, 20x120 cm ja 120x30 cm. Muut mitat ovat:

 • 20x120 cm
 • 20x150 cm
 • 15x150 cm
 • 60x120 cm
 • 12x150 cm
 • 30x60 cm
 • 30x30 cm
 • 5x113 cm

 

Miten LED-paneelit asennetaan?

Sinulla on kolme eri tapaa asentaa LED paneeli kattoon; voit suodattaa tämän suodatinvalikossa:

 1. Upotettava asennus järjestelmäkattoon.
 2. Pinta-asennus kehyksen avulla.
 3. Pinta-asennus (ripustettu) ripustussarjaa käyttäen.

LED-paneelien asennus järjestelmäkattoon

Yksinkertaisin tapa on asennus ristikkokattoon. Tässä voit yksinkertaisesti irrottaa yhden kattolaatoista ja kiinnittää LED-paneelin. Järjestelmä- /ristikkokattoja on saatavana eri kooissa, joista yleisimmät ovat 60x60cm ja 120x30cm. Tämä pätee myös LamppuExpressissä saatavilla olevien LED-paneelien kokoon. Eikö olekin käytännöllistä? Vihje: Katso blogin video LED-paneelien asentamisesta.

LED-paneelien asentaminen pinta-asennettuun kattoon

LED paneelivalo voidaan asentaa suoraan tavalliseen kattoon kehyksen avulla joka kiinnitetään kattoon. Voit sijoittaa LED-paneelin tähän kehykseen.

Toinen tapa kiinnittää LED-paneeli on ripustaa se; tähän tarvitaan kiinnityspuristimista ja kaapeleista koostuva ripustussarja. Kiinnität nämä kattoon ja voit sitten ripustaa paneelin näihin ripustimiin.

 

Kuinka monta paneelia tarvitsen neliömetriä kohden?

Määrittääksesi, kuinka monta paneelivaloa tarvitset neliömetriä kohden, sinun on otettava huomioon kattokorkeus, huoneeseen tulevan päivänvalon määrä (paljon vai vähän ikkunoita) sekä seinien ja katon värit. Valkoiset seinät ja katot heijastavat enemmän valoa kuin tummat seinät ja katot.

Keskimäärin tarvitset yhden 60x60 LED-paneelin 8 neliömetriä kohden, kun kattokorkeus on 2,5 metriä. Jos tämä muunnetaan 100 neliömetrin huoneeseen, tarvitaan 13 tällaista valaisinta. Voit aina täydentää yleisvalaistusta lisävalaistuksella, esimerkiksi LED alasvalaisimilla tai upotetuilla LED-spottivalaisimilla.

 

Oletko aikeissa asentaa paneelin kosteaan tilaan? Lue vielä tämä:

Jos haluat asentaa LED-paneelin kylpyhuoneeseen tai märkätilaan, sinun on kiinnitettävä huomiota tuotteen IP-suojausluokkaan. Se koostuu aina kahdesta numerosta. Ensimmäinen osoittaa, kuinka hyvin valaisin on suojattu kiinteiden esineiden (esim. pölyn) tunkeutumista vastaan. Toinen osoittaa suojauksen vettä ja höyryä vastaan.

Perussääntönä on, että IP44-suojausluokan LED-valaisimet on suojattu roiskevedeltä joka puolelta. Voit siis käyttää niitä hyvin kylpyhuoneessa. Tuotteet, joilla on IP65-suojaus, ovat puolestaan täysin pölytiiviitä ja suojattuja voimakkaita vesisuihkuja vastaan. Jos haluat asentaa LED-paneelin tilaan, jossa se voi joutua kosketuksiin veden kanssa tai jopa puhdistua vedellä, sinun kannattaa valita tuotteet, joilla on tämä IP-luokitus.

 

Oletko jo nähnyt Noxion Ecowhite V2 LED paneelin?

Tästä kategoriasta löydät kaikki korkealaatuiset LED-paneelit helposti ja varmasti. Vasemmalla puolella sijaitsee suodatin, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen. LED-paneelit ovat energiatehokkaita upotettavia ja pinta-asennettavia valaisimia, jotka korvaavat perinteiset loisteputket. Nykyaikaiset LED-paneelivalot ovat häikäisemättömiä ja välkkymättömiä, ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa. Integroitujen LED-sirujen käyttöikä on jopa 70.000 tuntia, joten niiden keskimääräinen käyttöaika on noin 25 vuotta. LED-paneelit UGR<19:llä ovat ihanteellinen toimistovalaistus. Näitä tilaa säästäviä kattovalaisimia voidaan jopa ohjata DALI-järjestelmällä, jolloin voit yhtäaikaisesti säätää useampaa valaistusta kerralla. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.