• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Paneelit

Tästä kategoriasta löydät kaikki korkealaatuiset LED-paneelit helposti ja varmasti. Vasemmalla puolella sijaitsee suodatin, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen. LED-paneelit ovat energiatehokkaita upotettavia ja pinta-asennettavia valaisimia, jotka korvaavat perinteiset loisteputket. Nykyaikaiset LED-paneelivalot ovat häikäisemättömiä ja välkkymättömiä, ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa. Integroitujen LED-sirujen käyttöikä on jopa 70.000 tuntia, joten niiden keskimääräinen käyttöaika on noin 25 vuotta. LED-paneelit UGR<19:llä ovat ihanteellinen toimistovalaistus. Näitä tilaa säästäviä kattovalaisimia voidaan jopa ohjata DALI-järjestelmällä, jolloin voit yhtäaikaisesti säätää useampaa valaistusta kerralla.

SuodataKategoria
Econox panel
Tuotehaku
1-24 pois 434 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitkä ovat LED-paneelien edut?

 

LED-paneeleilla on monia etuja, jotka tulevat erityisen selviksi verrattuna perinteisiin valonlähteisiin. Yleensä ne korvaavat loisteputket, mutta niillä voi myös helposti korvata minkä tahansa muun tyyppisiä kattovalaisimia tai valonheittimiä.

Jos LED-paneeleita verrataan loisteputkiin, käy nopeasti selväksi, että ne ovat paljon tehokkaampia. Tämä johtuu osittain siitä, että ne kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä. Tämä tarkoittaa, että voit säästää jopa 70 % energiakustannuksissa. Toiseksi niiden käyttöikä on pidempi, eivätkä ne ole yhtä alttiita vioille. Näin ollen vaihto- ja ylläpitokustannukset pienenevät. Tämä ei ole hyväksi vain lompakollesi vaan myös ympäristölle. LED-paneelit eivät myöskään sisällä myrkyllisiä kaasuja, ja ne voidaan kierrättää.

Toinen etu on, että ne hajottavat valoa eivätkä säteile sitä kohdennetusti. Tämä luo epäsuoran valaistuksen, joka ei häikäise ympärillä olevia, ja sopii erinomaisesti huoneen tai alueen valaistukseen. Esimerkiksi toimistossa tämä on pakollista: lamppujen ja valaisimien UGR-arvo ei saa ylittää arvoa 19. LED-paneelit täyttävät tämän vaatimuksen. Mitä UGR tarkoittaa? Kerromme blogissa.

Asennus on yksinkertaista, erityisesti kattoristikoissa: vaihda vain yksi paneeleista oikean kokoiseen LED-paneeliin. LamppuExpress tarjoaa paneeleita kaikissa yleisissä koossa, mukaan lukien: 60x60 cm, 20x120 cm ja 30x120 cm.

Jos sinulla ei ole kattoristikkoa, se ei ole ongelma: sopivien lisävarusteiden avulla voit helposti kiinnittää LED-paneelimme suoraan kattoon tai jopa ripustaa ne.

Toinen etu: LED-paneeleista on saatavana myös Smart Lighting -versio. Tämä vaihtelee DALI-tuotteista yksittäisiin valaisimiin, joita voit ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla ja luoda jopa yksilöllisiä valaistussuunnitelmia. Löydät kaikki Smart LED -tuotteet Älyvalaistus -kategoriastamme.

 

 

Kaikki edut yhdellä silmäyksellä:

  • Alhainen virrankulutus
  • Pienemmät korvaus- ja ylläpitokustannukset
  • LED-paneelit eivät sisällä myrkyllisiä materiaaleja
  • LEDit ovat kierrätettäviä
  • UGR <19
  • Helppo asentaa

 

 

Miksi LED-paneelit sopivat erityisesti toimistoihin?

 

LED-paneelit tyhjässä toimistossa

LED-paneelit soveltuvat parhaiten toimistoihin useista syistä: Kuten edellä on kuvattu, ne on helppo asentaa kattoristikkoon. Tämä tekee asennuksesta erityisen sujuvaa ja luo myös erittäin tasaisen kattonäkymän, koska valaisimet sopivat täydellisesti kattoon. Suuren valovirran ansiosta ne tuottavat myös riittävästi lumenia takaamaan hyvän valaistuksen toimistossa.

Toinen tämäntyyppisen valaisimen erityisen houkutteleva ominaisuus on sen UGR-arvo. Tämä on yleensä alle 19, minkä vuoksi valonlähde ei häikäise ihmisiä. Tämä johtuu siitä, että paneelit eivät säteile valoa kohdennetusti vaan hajallaan.

LED-paneelit ovat ihanteellisia toimistoon myös värilämpötilan suhteen. Niitä on saatavana pääasiassa kirkkaina väreinä viileän valkoinen (4000 K) ja päivänvalon valkoinen (6500 K). Ne tukevat työntekijöiden keskittymistä ja tarkkaavaisuutta ja varmistavat, että pienimmätkin yksityiskohdat tulevat näkyviin. Erityisesti toimistokäyttöön soveltuvat valaisimet löydät kategoriastamme: Toimistovalaistus.

 

 

Mitä värilämpötiloja LED-paneeleissa on?

 

LED-paneeleita on saatavana eri värilämpötiloissa: päivänvalonvalkoinen (6500 K), viileänvalkoinen (4000 K) ja lämminvalkoinen (3000 K). Kaksi ensin mainittua soveltuvat erityisesti käytettäväksi toimistoissa tai julkisissa tiloissa sekä terveydenhuoltoalalla. Ne tukevat huomiota ja tuovat esiin yksityiskohtia, jotka lämmin valkoinen valoväri häivyttäisi pois.
Lämpimänvalkoista valoa taas käytetään erityisesti silloin, kun tarvitaan kodikasta ja rentoa ilmapiiriä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi hotellit, ravintola-ala, mutta myös oma olohuone. Lämmin valkoinen valo stimuloi kehoa rentoutumaan ja luo siten miellyttävän ilmapiirin. Löydät kaikki lisätietoja tästä laajasta aiheesta blogikirjoituksesta: LED ja värilämpötilat.

 

 

Onko olemassa himmennettäviä LED-paneeleita?

 

Kyllä, monet LED-paneeleistamme ovat himmennettävissä. Myymme täällä pääasiassa DALI-tuotteita. Lyhenne tulee sanoista Digital Addressable Lighting Interface (digitaalinen osoitteellinen valaistusliitäntä), ja se tarkoittaa, että tällaisia valoja voidaan ohjata ja himmentää sekä yksittäin että ryhmissä. Voit myös määrittää oman valaistusjärjestelmän, joka toimii täysin automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää tehdä mitään itse. Himmennys säästää myös energiakustannuksia: mitä vähemmän lumeneita valaisin tuottaa, sitä vähemmän se kuluttaa sähköä. Löydät kaikki himmennettävät LED-paneelit kategoriastamme.

 

 

Minkä kokoisia LED-paneeleita on saatavana?

 

LED-paneeleita on saatavilla kaikenlaisissa mitoissa. Yleisimmät ovat 60x60 cm, 20x120 cm ja 30x120 cm. Voit etsiä muita kokoja tuotteiden vasemmalla puolella olevan suodattimen avulla.

 

 

Miten LED-paneelit asennetaan kattoon?

 

Sinulla on useita vaihtoehtoja LED-paneelin kiinnittämiseksi kattoon. Yksinkertaisin on asennus kattoristikkoon. Tässä voit yksinkertaisesti irrottaa yhden kattolaatoista ja asentaa LED-paneelin.

LED-valaisin voidaan myös asentaa suoraan tavalliseen kattoon. Tätä varten tarvitset yleensä sopivan lisävarusteen. Monissa tapauksissa kyseessä on kehys, joka kiinnitetään kattoon. Voit sitten asettaa LED-paneelin siihen.

 

Noxion LED-paneelejen kehys

 

Toinen tapa kiinnittää LED-paneeli on ripustaa se ylös. Myymälässämme on saatavilla myös sopivia lisävarusteita. Näihin kuuluvat köydet ja karabiinit, jotka kiinnitetään ensin kattoon. Sen jälkeen voit yksinkertaisesti ripustaa sen siihen.

 

Noxion LED-paneelien ripustustarvikkeet

 

 


Upotettavat paneelit taas on suunniteltu upotettaviksi kattoon. Tämä soveltuu erityisen hyvin kattoristikoiden valaisuun, sillä tässä tapauksessa kattopaneeli tarvitsee vain korvata LED-paneelilla. Suurin osa tuotteistamme on upotettavia paneeleita. Voit kuitenkin kiinnittää ne myös suoraan kattoon sopivilla lisävarusteilla tai ripustaa ne katon alle.

 

Mitä eroa on pinta-asennettavien ja upotettavien LED-paneelien välillä?

 

Pinta-asennettavien ja upotettavien LED-paneelien ero on helppo selittää: pinta-asennettavat paneelit kiinnitetään suoraan kattoon. Nämä on varustettu tiedolla "pinta-asennus", jonka mukaan voit myös suodattaa sivustollamme.

Upotettavat paneelit taas on suunniteltu upotettaviksi kattoon. Tämä soveltuu erityisen hyvin kattoristikoiden valaisuun, sillä tässä tapauksessa kattopaneeli tarvitsee vain korvata LED-paneelilla. Suurin osa tuotteistamme on upotettavia paneeleita. Voit kuitenkin kiinnittää ne myös suoraan kattoon sopivilla lisävarusteilla tai ripustaa ne katon alle.

 

 

Mitä sinun on otettava huomioon, kun ostat LED-paneeleita kylpyhuoneisiin tai märkätiloihin?

 

Jos haluat asentaa LED-paneelin kylpyhuoneeseen tai kosteaan tilaan, sinun on kiinnitettävä huomiota tuotteen IP-suojausluokkaan. Tämä koostuu aina kahdesta numerosta. Ensimmäinen osoittaa, kuinka hyvin valaisin on suojattu kiinteiden esineiden (kuten pölyn) tunkeutumista vastaan. Toinen osoittaa suojauksen vettä ja höyryä vastaan.

Perussääntönä voit muistaa: LED-valaisimet, joiden suojausluokka on IP44, ovat suojattuja roiskevedeltä joka puolelta. Voit siis käyttää näitä hyvin kylpyhuoneessa. Tuotteet, joiden suojausluokka on IP65, ovat puolestaan täysin pölytiiviitä ja suojattuja voimakkaita vesisuihkuja vastaan. Jos haluat asentaa LED-paneelin tilaan, jossa se todennäköisesti joutuu kosketuksiin veden kanssa tai jopa puhdistetaan vedellä, kannattaa valita tuotteet, joilla on tämä IP-suojausluokka.

 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.