• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Vesitiiviit Valaisimet

Vesitiiviit LED-valaisimet ovat täydellinen valaistusratkaisu ulkotiloihin ja kosteisiin tai pölyisiin tiloihin, kuten autotalleihin, varastoihin ja logistiikkatiloihin, parkkihalleihin, käytäviin, porrashuoneisiin, maatiloihin ja muihin tiloihin. Näitä valonlähteitä käytetään tyypillisesti seinä- tai kattoasennukseen, mutta niitä on saatavana myös maahan asennettaviksi. Valaisimien suojausluokka on vähintään IP44, täysin vesitiiviit ovat valaisimet, joiden suojausluokka on vähintään IP65. Vesitiiviit valaisimet ovat helppoja asentaa, kestäviä ja perinteiseen tekniikkaan verrattuna LED-valaisimet vähentävät valaistuksen energiaa ja käyttökustannuksia 50 prosenttia. Niiden pitkä käyttöikä vähentää huoltotarvetta ja uusien valaisimien hankintaa. Perinteisiin loisteputki- ja pienloistelamppuihin verrattuna LED-valaisimissa on laadukas valo, joka parantaa henkilöstön hyvinvointia ja keskittymistä, mikä lisää osaltaan tuotantoa. Valikoimaan kuuluu teollisuusvalaisimia, valonheittimiä, LED-loistelamppuvalaisimia, seinä- ja kattovalaisimia ja paljon muuta. Tarvitsetko neuvoja? LamppuExpress voi tarjota valaistusratkaisuja tiloihisi ja irtotavarana alennuksia suuremmista tilauksista, ota yhteyttä ja autamme sinua.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 581 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitkä ovat vesdenkestävien valaisimien ominaisuudet?

Vesitiiviit valaisimet voivat - kuten nimikin kertoo - antaa valoa myös kosteissa ympäristöissä ilman, että sääolosuhteet vahingoittavat valaisinta. Tämä riippuu suojaustasosta. Valaisinta voidaan kutsua kosteudenkestäväksi vain, jos sen suojausluokka on vähintään IP40 tai 44. Mitä korkeampi luokitus, sitä vedenpitävämpi tuote on. Nettikaupastamme löydät kosteudenkestävät LED-valaisimet, joiden suojausluokka on IP40 - 66. Voit käyttää suodatintoimintoa nähdäksesi vastaavat valaisimet.

Monissa eri tuotteissa on ominaisuuksia, jotka tekevät niistä vedenpitäviä. Siksi on olemassa erilaisia kosteudenkestäviä valaisimia. Myymälästämme löydät esimerkiksi katto- ja seinävalaisimia, valaisimia, jotka kuuluvat kosteudenkestävien valaisimien luokkaan. Verkkokaupassamme on myös suuri valikoima tuotemerkkejä odottamassa sinua: Philips vedenkestävät valaisimet, sekä muut valaisimet huippumerkeiltä kuten Noxion tai Ledvance - tarjoamme vain parasta laatua.

 

 

Miksi kannattaa ostaa vedenpitävä LED-valaisin?

Jos päätät ostaa kosteudenkestävän LED-valaisimen, voit odottaa seuraavia etuja:

 • Korkean hyötysuhteen ansiosta säästät jopa 90 % sähköstä ja siten energiakustannuksista, kun vaihdat perinteisen kosteussuojatun valaisimen LED-malliin.
 • Erittäin pitkä, jopa 70 000 tunnin käyttöikä takaa, että hankintahinta maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.
 • Nykyaikaisen LED-tekniikan ansiosta ei huolto- tai vaihtokustannuksia.
 • Valaiset kostean huoneen ilman elohopeaa - LED-lamput eivät sisällä myrkyllisiä aineita. Ne ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja kestäviä.
 • Yrityksenä voit hyötyä valtion tuista, kun siirryt LED-valaistukseen - halusitpa sitten varustaa teollisuushallin tai pesuhuoneet.

 

 

Mille alueille vedenkestävät LED valot soveltuvat?

Kosteussuojattuja LED-valaisimia voidaan käyttää yksilöllisesti niiden erilaisten muotojen ansiosta. Seuraavaksi esittelemme suosituimmat sovellukset ja annamme vinkkejä täydelliseen tuotevalintaan.

 

Kylpyhuone/pesuhuone: Kosteudenkestävät LED-valaisimet ovat ihanteellisia kylpyhuoneen valaistukseen. Niillä on tarvittavat IP-luokitukset, ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa. Halusitpa sitten tehdä yksityisestä kylpyhuoneestasi hyvinvointikeitaan tai etsit valaistusta julkiseen wc-tilaan (esim. lentokentälle tai ostoskeskukseen) - löydät valikoimastamme oikeat tuotteet jokaiseen tilaan.

 

Kellarit: Kosteudenkestävät LED-valaisimet soveltuvat erinomaisesti myös kellareihin. Suosittelemme tähän ympäristöön viileän valkoista värilämpötilaa (4000 kelviniä). Tämä sopii moniin eri tilanteisiin - käytitpä kellaria sitten työhuoneena, harrastehuoneena tai varastohuoneena. Kosteisiin tiloihin tarkoitetut valaisimet kestävät varmasti kovia olosuhteita (kylmät lämpötilat, kosteus ja mahdollisesti pöly).

LED teollisuushallissa

 

Teollisuusalueet: Isoissa teollisuushalleissa ei usein ole ikkunoita. Siksi on entistäkin tärkeämpää tarjota oikeanlaista valoa tällä alalla. Päivänvalonvalkoisten, kosteudenkestävien LED-valaisimien avulla työntekijäsi saavat oikean valon työskennelläkseen. Päivänvalon valkoinen värilämpötila tarjoaa myös parhaan kontrastin värien välillä. Keskittymistä ja varovaisuutta vaativaa työtä voi tehdä sujuvammin. Löydät sopivat valaisimet tuotekategoriastamme “Teollisuusvalaistus”.

 

Ulkona: Ulkotiloissa kosteudenkestäviä LED-valaisimia käytetään usein koristetarkoituksiin, esimerkiksi Seinävalaisimia. Jos haluat käyttää valaisimia korostuksiin - joko talon julkisivussa tai puutarhassa - voit valita (ylimääräisen) lämpimän valkoisen valon värin. Kosteussuojatun valaisimen värilämpötilan tulisi kuitenkin olla viileän valkoinen tai päivänvalonvalkoinen, jos haluat käyttää valoa kutsumattomien vieraiden karkottamiseen... Katso kategoriamme: “LED-Ulkovalaistus”.

 

 

Onko olemassa kosteudenkestäviä valaisimia, joissa on liiketunnistin?

Liiketunnistimella varustettuja kosteudenkestäviä LED-valaisimia käytetään usein ulkona tai tiloissa, joita ei käytetä jatkuvasti. Tunnistimen tai liiketunnistimen avulla voit helposti säästää rahaa, koska valon ei tarvitse olla jatkuvasti päällä - se reagoi heti, kun joku lähestyy sitä. Löydät sopivia tuotteita kategoriastamme “LED-Tunnistinvalaisimet”.

 

 

Onko altaiden lamppujen ja vedenpitävien lamppujen välillä eroa?

Ei, koska altaanvalaisin on eräänlainen vedenpitävä valaisin. Se koostuu tukevasta muovipaketista, jossa loisteputki ja pistorasia on suojattu. Niillä on siis korkean IP-luokituksen lisäksi myös korkea IK-luokitus. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat paljon iskunkestävämpiä kuin esimerkiksi klassiset LED-kattovalaisimet.

 

 

Ovatko vedenpitävät valaisimet himmennettävissä?

Kaikki kosteudenkestävät valaisimet eivät ole himmennettävissä. Joissakin malleissa on kuitenkin himmennystoiminto. Näin voit säätää kirkkautta mieleiseksesi. Etsitkö himmennettävää kosteudenkestävää valaisinta? Voit käyttää suodatintoimintoamme sopivien tuotteiden näyttämiseen. Vaihtoehtoisesti voit vierailla sivullamme: “himmennettävät LED vesitiiviit valaisimet”.

 

 

Onko olemassa kosteudenkestäviä valaisimia, joissa on hätätoiminto?

Sähkökatkon sattuessa kosteudenkestävät valaisimet, joissa on hätämoduuli, pysyvät valaistuina tietyn ajan (2-4 tuntia). Tällainen hätätoiminto on erityisen hyödyllinen teollisuushalleissa, joissa ei yleensä ole päivänvaloa ja työntekijät saattavat helposti loukata itsensä, jos valo ei pala.

 

 

Kosteudenkestävien LED-valaisimien asennus

LED valoputkivalaisin sisältä

Kosteudenkestävän valaisimen asennus tapahtuu muutamassa vaiheessa. Koska kosteudenkestäviä valaisimia on erilaisia, näytämme alla esimerkkinä, miten asennetaan LED-kylpyhuoneen valaisin.

 

 1. Katkaise virta ja sulake.
 2. Jos haluat korvata perinteisen valaisimen LED-kylpyammeen valaisimella, irrota johto ja poista edellinen valaisin.
 3. Poista uuden kosteudenkestävän LED-valaisimen kansi.
 4. Irrota alumiininen tukilevy ja LED-yksikkö varovasti painamalla kahta kiinnikettä yhteen ja nostamalla alumiiniliuska irti. Varo koskemasta LED-moduuleihin.
 5. Asenna PG-tiiviste. (Tiivistekorkki, jossa tiivisteyksikkö on ulospäin).
 6. Vie EU:n virtajohto PG-tiivisteen aukon läpi ja liitä liittimet.
 7. Sulje PG-kytkin kääntämällä kantta myötäpäivään.
 8. Aseta alumiininen tukilevy, jonka sisällä on LED-yksikkö, takaisin paikalleen ja varmista, että kiinnitysklipsit napsahtavat paikalleen.
 9. Aseta suojakansi LED:n päälle ja sulje kaikki 10 lukituskiinnikettä.

Nyt voit asentaa uuden kosteudenkestävän LED-valaisimesi:

 

 1. Asenna metallikannattimet kattoon.
 2. Kiinnitä valaisin metallikannattimiin.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.