Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Miten näen tilaukseni tilan?

Näet tilauksesi tilan helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen. Riittää, että täytät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ensimmäiseen sarakkeeseen. Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi? Ei hätää! Tällöin löydät tilauksesi tiedot täyttämällä pyydetyt tiedot toiseen sarakkeeseen.  

 

Usein kysytyt kysymykset tilauksen tilasta
Kuinka kauan tilaukseni saaminen kestää?

Suurin osa tilauksistamme lähetetään 24 tunnin sisällä. Normaalisti tilauksesi toimitus kestää 4 - 5 työpäivää. Jos tilauksesi lähetetään FedEx Express -lähetyksenä, toimitusaika on 1 - 2 työpäivää. Kun tilauksesi on lähetetty, voit tarkistaa tilan seuranta-linkistä, joka on lähetetty sinulle sähköpostitse. Voit aina tarkistaa tilauksesi tilan ja odotetun lähetyspäivän kirjautumalla sisään henkilökohtaiselle tilillesi.


Mitä seurantalinkin näyttämä tila tarkoittaa?

Heti kun pakettisi on lähtenyt varastostamme, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa on rahdinkuljettajan seurantakoodi. Tässä sähköpostiviestissä voit seurata toimituksen tilaa klikkaamalla seurantalinkkiä. Huomaa, että tilan päivittäminen voi joskus kestää jonkin aikaa. Tämä johtuu siitä, että kaikki matkan varrella olevat postilaitokset eivät skannaa pakettiasi. Kestääkö pakettisi toimitus tavallista kauemmin tai onko toimituksen tila pysynyt samana useita päiviä? Ota sitten yhteyttä kuljetukseen.
Onko sinulla jokin muu tilaukseesi liittyvä kysymys? Voit aina vierailla ohjekeskuksessamme napsauttamalla tätä linkkiä. Keskuksemme antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot toimitusprosessistamme. Jos haluat mieluummin henkilökohtaisen keskustelun, voit myös ota yhteyttä asiakaspalveluumme.