• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

G53 (AR111) LED-Lamput

G53 (AR111) LED-lamput ovat oiva energiaa säästävä ratkaisu kohde- ja yleisvalaistukseen. Nämä lamput sopivat myöskin valoherkille kohteille, sillä lamput eivät tuota infrapuna – tai UV- säteilyä. Tiesitkö, että vaihtamalla LED-teknologiaan voit säästää jopa 80% energiankulutuksessa? Osaan valikoimastamme  Lamppuexpress.com antaa  jopa 5 vuoden kattavan takuun. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 95 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mikä on G53 LED-lamppu?

G53-LED-lamput ovat taloudellisia ja kestäviä halogeenilamppujen korvaajia, joissa on sama lampun kanta/varustus. Tämän valaisimen nimi liittyy kahden nastan väliseen etäisyyteen: 53 millimetriä. Ulkonäöltään nämä LED-valot muistuttavat lentävää lautasta / ufoa. Näiden LED-valojen tärkeä ominaisuus on erittäin korkea värintoisto (90-99Ra). Tämä takaa, että värit heräävät eloon ja näkyvät luonnollisesti, aivan kuten päivänvalossa. Haluatko tietää lisää värintoistosta? Lue blogimme: LED - Värintoisto.

 

Mitä kirjaimet AR111 tarkoittavat G53 LED spoteissa?

Numero-/kirjainyhdistelmä AR111 tarkoittaa, että tämä on liitososan ja kiinnittimen välisen liitoksen vakiomerkintä. Se kertoo myös jotain valaisimen halkaisijasta, nimittäin 111 millimetriä. Kirjaimet AR tarkoittavat alumiiniheijastinta. LamppuExpressissä olet oikeassa paikassa ostaaksesi AR111 LED lamppuja verkosta. Saat parhaan valaistuksen pitkällä takuulla. Valitse G53-tuotteista huippumerkkien, kuten Noxionin, Philipsin ja Osramin, tuotteita.

 

Kuinka kauan G53 LED Spot kestää?

G53 LED-valaistuksen käyttöikä on yli 45.000 tuntia! Tämä on huomattavasti enemmän kuin G53-halogeenilampun keskimääräinen kesto, joka on 5000 tuntia. Tämä tarkoittaa, että energiakustannuksissa säästyy varmasti paljon. Nämä säästöt voivat olla jopa 90 %! Toinen hyöty on vaihto- ja ylläpitokustannukset. Ajattele: kun joudut vaihtamaan halogeenivalaisimen 5000 tunnin jälkeen ja G53 LED-valaisimen 45000 tunnin jälkeen, sinulla on itse asiassa 9 halogeenilamppua yhden hinnalla!

 

Tarvitsenko muuntajan G53 LED Spotin käyttöön?

Kyllä, tarvitset muuntajan G53-lamppujen käyttöä varten. Tämä johtuu siitä, että näitä valaisimia ei voi kytkeä suoraan sähköverkkoon (220-240 V). Sen sijaan G53 LED toimii 12 voltin jännitteellä. Tiedoksi: muuntaja muuntaa virran 220-240 voltista 12 voltiksi. Näin voit aina käyttää uutta G53-valaistustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat yleiskatsauksen kaikista saatavilla olevista muuntajistamme napsauttamalla tästä.

 

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota valitessani oikeaa G53 (AR111) LED spottivaloa?

On hyvä tietää, että valikoimassamme olevilla G53 spoteilla on eri asteen kulmat eli säteilykulmat. Voit valita kapeat asteen niput (4-19 astetta) tai keskipitkät asteen niput (24-45 astetta). Tämä osoittaa, että tämäntyyppinen LED spottivalo soveltuu erityisen hyvin korostusvalaisimeksi. Kirkkaan ja ennen kaikkea luonnollisen valon ansiosta voit asettaa tietyt esineet tai tuotteet täysin valokeilaan. Ajattele maalausta museossa tai hedelmiä ja vihanneksia supermarketissa. Muista katsoa tarkkaan värilämpötila. Tämä vaihtelee tunnelmallisesta erittäin lämpimästä valkoisesta valosta - 2700K - raikkaaseen ja luonnolliseen viileään valkoiseen valoon - 4000K. Haluatko lisätietoja oikean värilämpötilan valinnasta? Lue: LED ja värilämpötilat.

 

Mitkä ovat G53 LED-lamppujen ominaisuudet?

Alla on lueteltu G53 LED Spotin eri edut:

 • Välkkymätön ja kirkas valo
 • Erittäin korkea värintoisto (90-99Ra)
 • Ei sisällä myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa
 • Ei kuumene
 • Alhainen energiankulutus
 • Ympäristöystävällinen ja kestävä
 • Saatavana useissa värilämpötiloissa
 • Saatavana eri asteen kulmissa

 

Onko olemassa myös himmennettäviä G53 (AR111) LED-spotteja?

Kyllä on! Lähes koko valikoimamme koostuu himmennettävistä G53 LED-lampuista. Näin voit luoda valoon lisää tunnelmaa tai eri ulottuvuuksia. Toinen himmennettävän G53-lampun etu on se, että valoa himmennettäessä kuluu vielä vähemmän energiaa. Haluaisitko ostaa himmennettävän G53-lampun? Sitten tarvitset myös LED-himmentimen. Klikkaa tästä saadaksesi yleiskatsauksen kaikista LED-himmenninlaitteistamme.

 

Missä voit käyttää G53 LED spottilamppuja?

Tämä joustava LED-valaistus soveltuu useille teollisuudenaloille ja sovellusalueille. Olemme listanneet tärkeimmät niistä alla:

 • Vähittäiskauppa / myymäläala (vaatekaupat, sisustusliikkeet jne.).
 • Supermarketit / rautakaupat
 • Museot / taidegalleriat
 • Näyttelytilat
 • Ravintolat / hotellit / teatterit
 • Urheilutilat / Hyvinvointikeskukset
 • Olohuoneet  

 

Mikä ero on Lumenilla ja Wattilla? Katso video:

G53 (AR111) LED-lamput ovat oiva energiaa säästävä ratkaisu kohde- ja yleisvalaistukseen. Nämä lamput sopivat myöskin valoherkille kohteille, sillä lamput eivät tuota infrapuna – tai UV- säteilyä. Tiesitkö, että vaihtamalla LED-teknologiaan voit säästää jopa 80% energiankulutuksessa? Osaan valikoimastamme  Lamppuexpress.com antaa  jopa 5 vuoden kattavan takuun. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.