Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED ja värilämpötilat

Värilämpötila käsitteenä tarkoittaa lampun tuottamaa valonväriä, jonka yksikkö on Kelvin (K). Mitä korkeampi värilämpötila on, sitä "kylmempi" valonväri, ja mitä matalampi värilämpötila, sitä lämpimämpi..

 

 

Kolea ja kylmä LED valaistus?

Itse asiassa tämä ei ole totta! LED on saatavilla kaikissa valon väreissä, myöskin 1700K (hyvin lämmin valkoinen) ja 6500K (päivänvalo).Kuinka minun tulisi valita oikea värilämpötila?

 

 

1700K - 2700K Erittäin lämmin valkoinen

Tätä rentouttavaa ja tunnelmaa luovaa valoa käytetään usein kotiolosuhteissa, hotelleissa ja ravintoloissa. (tyypillinen hehkulampun värilämpötila).

 

4000K Kylmä valkoinen

Neutraali valon väri, jota käytetään yleisvalaistuksena toimistoissa, varastoissa ja näyttelytiloissa. Värisävy ei ole liian kylmä, mutta takaa hyvän valaistuksen.

 

6500K Päivänvalo

Viileää päivänvaloa vastaavaa värilämpötilaa käytetään parantamaan keskittymiskykyä., kuten toimistoissa, varastoissa ja teollisuuskäytössä.

 

Alla suosituimpia LED tuotteitamme, joita voidaan suodattaa halutulla värilämpötiloilla:

 LED-LoisteputketLED PaneelitLED-LamputKohdevalaisimet

 

 Aidot värit

Värintoistoindeksi (CRI, tai Ra) kertoo miten hyvin valaisunlähde toistaa valaistun kohteen eri värejä. On tärkeää huomata, että värintoistoindeksi ei liity värilämpötilaan vaan se tulee nähdä omana indeksinä. Lisätietoja värintoistoindeksistä saat täältäTarvitsetko apua LED valaistukseen siirtymisessä?

Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua