• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.

Valaisintarvikkeet

Lamppuexpress.comista löydät kattavan valikoiman valaisintarvikkeita, kuten sytyttimiä ja liitäntälaitteita. Tutustu valikoimaan ja löydä tarvitsemasi!

 

Minkä tarvikkeen tarvitsen?

Alla katsaus valikoimastamme löytyviin tarvikkeisiin. Tarvikkeiden valinta riippuu käytössä olevasta lampusta.

Sytyttimet

Sytyttimiä käytetään sekä perinteisten että LED-loisteputkien kanssa. Sytytin on helppo asentaa, se auttaa loisteputkea syttymään ilman välkkymustä ja se voi pidentää loisteputken käyttöikää jopa 25%. Sytyttimen tehtävä on käynnistää loisteputken syttyminen silloin, kun se toimii perinteisellä / sähkömagneettisella kuristimella. Kuristin muuntaa verkkovirran jännitteen (230V) loisteputken jännitteeseen sopivaksi. Valitse LED-loisteputkile Philips LEDtube Starter EMP -sytytin.

 

Kuristimet loisteputkille ja HID-lampuille

Loisteputkien kuristimet ovat tarkoitettu TL-D, T8, TL5, T5, PL ja TL Mini -lampuille. Kuristimet HID-lampuille ovat tarkoitettu CDM, SDW, SOX (-E), SON CDOs, HPI, HPL, MHN-SA ja sähkömagneettisille HID-lampuille.

Kuristin muuntaa verkkovirran jännitteen (230V) loisteputken jännitteelle ja syttymiselle sopivaksi. Ilman kuristinta rajoittamassa jännitettä loisteputki ylikuumenee ja palaa sekunnissa. Optimaalisen elektrodin lämpötilan säilyttäminen on avain loisteputken pitkään käyttöikään.


Sytyttimet ja ohjaimet

Näitä sytyttimiä vaaditaan tiettyjen lamppujen syttymiseen.

Ohjauslaitetta käytetään sytyttämään ja sammuttamaan siihen kytketyt lamput itsenäisesti. Lamput tulee siis kytkeä ohjauslaitteeseen ja ohjelmiston kautta voit laittaa valot päälle ja pois silloin kuin haluat.


Muuntajat

Halogeenimuuntajaa käytetään muuntamaan matalajännitteisten (12V) halogeenilamppujen jännite verkkovirran jännitteeseen (230V) sopivaksi. Valikoimastamme löytyy vain Osram HTM Halotronic, joka on elektroninen muuntaja.

 

Tarvikkeet LED-lampuille

Valikoimastamme löydät myös LED-lamppujen vaatimat LED-tarvikkeet. Osa LED-lampuista vaatii LED-driverin ja perinteisellä kuristimella toimivat LED-loisteputket taas vaativat LED-sytyttimen.

 

Kaapelit, liittimet ja kannat

Meiltä saat myös kaapelit, liittimet ja kannat (joiden avulla voit vaihtaa kantaa).

 

Muut Tarvikkeet

Muiden tarvikkeiden osiosta löydät asennustarvikkeet ja varaosat, joita valaisimen asennuksessa saatetaan tarvita.

 

Kiskovalotarvikkeet

Kiskovalotarvikkeista löydät 3-vaiheiset kiskot sekä asennustarvikkeet. Kiskoja löytyy sekä 1m että 2m pituisina. Lisäksi tästä kategoriasta löytyy liittimet ja muut asennustarvikkeet, joiden avulla saat luotua personaallisen kiskovalaistuksen.