Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER)

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER)

Tuotekuvaus Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER)

Tämä lamppu täyttää korkeat tekniset standardit ja on laadultaan huippuluokkaa. Tilaa suurempi erä niin saat määräalennuksen ja pääset nauttimaan erinomaisista valaistusratkaisuista vielä edullisempaan hintaan!

Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER)

Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER) Osram Dulux -sarjasta on kompakti pienloistelamppu jännitteellä V. Yleensä näitä lamppuja kutsutaan energiansäästölampuiksi. Nämä lamput ovat erityisen taloudellisia ja vakuuttavat alhaisella virrankulutuksellaan (energialuokka ) sekä pitkällä käyttöiällä tuntia, joka on 20x pidempi kuin hehkulampuilla. Kun korvaat näillä hehkulamppusi, voit hyötyä jopa 80% energiansäästöistä. On siis todella kannattavaa investoida uusiin CFL –lamppuihin!

Lampun värikoodi 320 erittäin lämmin valkoinen edustaa värintoistoindeksiä 30-39 Ra ja värilämpötilaa 2000K - Erittäin Lämmin Valkoinen Kelviniä,  tuottaen miellyttävää valoa. Muut ominaisuudet:

  • E40 Kanta
  • 150 Teho ( W)
  • Valovirta (lm): 17600 lm
  • Himmennettävä: Kyllä
  • Käyttö:

Korvaa hehkulamppusi ja saat  parhaat valaistusratkaisut nopealla toimituksella, tilaa Philips SON APIA Plus Xtra 150W E40 (MASTER)!

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 1 : n perusteella.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.