• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

G4 LED-Lamput

LED G4- lamput ovat pienikokoisia kapselimuotoisia lamppuja, joiden piikkien väli on 4 mm. Nämä toimivat 12 V:lla eli niitä ei voida yhdistää suoraan verkkovirtaan, vaan vaativat toimiakseen muuntajan. Vanhojen lamppujen vaihtaminen on helppoa kaksipiikkisten kantojen avulla. Kompaktin kokonsa ansiosta nämä G9- lamput sopivat mainiosti myös pienempiinkin valaisimiin. LED -lampuilla säästät energiankulutuksessa unohtamatta valon laatua. Lisäksi sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja vuosittain, sillä LED- lamput kestävät jopa 20 kertaa pidempään verrattuna perinteisiin lamppuihin. Tutustu aina LED-lampun kokoon, koska ne voivat poiketa vanha perinteisen halogeenin koosta.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 61 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mihin G4 LED-lamput soveltuvat?  

G4-LED-lamppuja voidaan käyttää joustavasti, sillä niiden rakenne on erityisen kompakti ja niitä on saatavana eri värilämpötiloissa:  

Värilämpötilat LED lamput

Erittäin lämmin valkoinen (2.700 Kelvin): Erittäin lämpimän valkoisen valon värin omaavissa LED-valoissa on korkea punapitoisuus, mikä vaikuttaa erityisen miellyttävästi valaistuksen tunnelmaan. Erittäin lämpimänvalkoiset G4-lamput sopivat siksi erityisen hyvin asuintiloihin, kuten kodin makuuhuoneisiin, mutta myös hotellihuoneisiin, baareihin ja ravintoloihin.  

 

Lämmin valkoinen (3.000 Kelvin): G4-lampor med Lämpimän valkoisen valon värisiä G4-lamppuja voidaan käyttää lähes kaikkialla. Tällä värilämpötilalla on viihtyisä ja kutsuva vaikutus. Siksi suosittelemme niitä erityisesti olohuoneeseen ja eteiseen. Lämpimänvalkoisia G4 LED-valaisimia voidaan kuitenkin käyttää myös kaupallisissa sovelluksissa, esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden sisäänkäynneissä tai myymälöissä.  

 

Kylmänvalkoinen (4.000 Kelvin): Viileän valkoinen valon väri luo neutraalin ilmapiirin ja parantaa keskittymistä ja näkökykyä. Tämän vuoksi G4-nastakantaisia kapselilamppuja käytetään usein keittiöissä (esim. kaapin alla olevissa valaisimissa).  

 

 

Mitä eroa on G4- ja GU4-kantojen välillä?

G4- tai GU4-kantaisten lamppujen tappiväli on 4 mm. Ainoa ero näiden kahden pohjan välillä on nastojen halkaisija. GU4-lamppujen osalta tämä on 0,95-1,05 mm ja G4-lamppujen osalta 0,65-0,75 mm.  

 

 

Voidaanko G4-halogeenilamput korvata G4-LED lampuilla?  

G4-halogeenilamppujen korvaamisesta LED-malleilla on monia etuja. Säästät sähkö- ja ylläpitokustannuksissa ledien korkeamman hyötysuhteen ansiosta, saat pitkäikäisempiä lamppuja ja voit jopa kierrättää ne! Mutta ole varovainen: kun vaihdat G4-halogeenilamput G4-ledilamppuihin, sinun on kiinnitettävä huomiota lampun mittoihin ja muotoon. Suodatintoimintomme auttaa sinua löytämään oikean G4- tai GU4-LED-valaistuksen. Jos olet vielä epävarma siitä, voiko LED-lamppu korvata tavallisen G4-lamppusi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

 

Voiko G4-LED-lamput himmentää?  

Kaikki G4-lamput eivät ole himmennettävissä. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin joitakin malleja, joissa on himmennystoiminto. Tämän avulla voit säätää G4 LED -lamppujen kirkkautta. Sopivia tuotteita voi tarkastella käyttämällä "Himmennettävät" -suodatintoimintoa tai vierailemalla seuraavassa linkissä: “Himmennettävät G4 LED-lamput”.


Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.