Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta


lampunpäivä

Lampunpäivänä juhlimme ensimmäisen kaupallisen sähkölampun keksimistä!lampunpäivä

Thomas Edison suunnitteli 21. lokakuuta 1879 ensimmäisen kaupallisen sähköisen lampun. Thomas Edison on yksi Amerikan kaikkien aikojen tunnetuimmista keksijöistä, ja yksi hänen suurimmista keksinnöistään oli hehkulamppu, josta tuli valtava kaupallinen menestys. Edisonin kehittämä ensimmäinen testilamppu kesti 13,5 tuntia.

Lampusta on tullut uusien ideoiden symboli vasta sen jälkeen, kun Edison keksi sen. Viimeisen sadan vuoden aikana lamppu on kehittynyt valtavasti, ja nykyään on olemassa LED-lamppuja, joita on monia eri malleja ja kokoja. Ne kestävät jopa 40 000 tuntia.

Lampunpäivän kunniaksi LamppuExpress tarjoaa 10% alennuksen kaikista hehkulangalla varustetusta Noxion LED-lampuista 21. Lokakuuta - 27. Lokakuuta 2021 ajan. Kirjoita alennuskoodi EDISON142 ostoskoriin ja saat 10 % alennuksen, kun ostat lampun retro- ja koristelamppuvalikoimastamme.Noxion LED lamput hehkulangalla

Nauti 10% alennusta koristeellisista Noxion LED-retrolampuista, joita kutsutaan myös hehkulankalampuiksi, vintage-lampuiksi ja koristelampuiksi.

Valitsemalla LED-valaistuksen valitset kestävän, kierrätettävän ja laadukkaan valaistuksen!
Globe muoto

Noxion LED GlobeEdison muoto

Noxion LED EdisonLiekki -muoto

Noxion LED KynttiläPäärynä

Klassiset Noxion LED-lamputYli sadan vuoden ajan hehkulamppu on ollut yleisimmin käytetty valonlähde kodeista ravintoloihin. Viime vuosisadan hehkulampulle oli ominaista sen sisäinen hehkulanka, joka antoi hyvin lämpimän keltaisen värin.

Lampusta on tullut uusien ideoiden symboli siitä lähtien, kun Edison keksi sen. Viimeisen sadan vuoden aikana lamppu on kehittynyt valtavasti, ja nykyään on olemassa LED-lampuja, joita on monia eri malleja ja kokoja. Ne kestävät jopa 40 000 tuntia!

Vaikka nykyaikainen teknologia on kehittänyt perinteistä hehkulamppua, suuri osa Edisonin keksinnöistä on edelleen käytössä olevissa lampuissa. Yleisimmin käytetyt Edison-kierrekannat E27 ja E14 on suunniteltu korvaamaan helposti ja tehokkaasti vanhat lamput.

Nykyaikaiset ja suositut LED-Edison-lamput on tietenkin nimetty keksijänsä mukaan! Edison-lampussa on sama ruuvikanta, sama muoto ja näkyvä hehkulanka, joka antaa saman lämpimän hehkun kuin perinteiset hehkulamput.