• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram LED-Lamput

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman Osram LED-lamppuja. Niitä tulee monessa eri koossa ja muodossa, ollen kuitenkin aina energiatehokas. On tärkeää tarkistaa LED-lampun kanta, jotta valitset oikean lampun. LamppuExpressissä meillä on suuri valikoima Osram lamppuja LED-tekniikalla, E14 & E27 LED-lampuista GU10 LED-lamppuihin, joita voi käyttää spottivaloissa. Sivun vasemmassa reunassa olevalla suodattimella voit etsiä oikean lampun kannan perusteella. Osram LED-Lamput auttavat sinua säästämään rahaa ja vähentämään energiankulutusta. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 678 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mistä Osram LED lampuista voin valita?

LamppuExpressistä voit ostaa erilaisia Osramin LED lamppuja verkossa. Nopeasti, helposti ja aina kilpailukykyiseen hintaan. On hyvä tietää, että valinnanvaraa on paljon, kun on kyse teknisistä ominaisuuksista, kuten värilämpötilasta, valovoimakkuudesta (lumen), sädekulmasta ja tietysti lampputyypistä. Olemme laatineet alla olevan taulukon yleiskatsauksen antamiseksi. Voit klikata haluamaasi Osram-lampputyyppiä nähdäksesi kaikki tuotteet.

Lampputyyppi / kanta Ominaisuudet
Osram E27 LED Lamput Suosittuja koriste- tai tunnelmavalaistuksena. 
Osram E14 LED Lamput Suosittuja koriste- tai tunnelmavalaistuksena. 
Osram GU10 LED Spotit Suosittuja koriste- tai korostusvalaistuksena.
Osram GU5.3 LED Spotit Suosittuja koriste- tai korostusvalaistuksena.
Osram G53 LED Spotit Suosittuja koriste- tai korostusvalaistuksena.
Osram G4 / GU4 LED Lamput Suosittuja koriste- tai korostusvalaistuksena.
Osram T8 LED Loisteputket Suosittuja yleis- tai toiminnallisessa valaistuksessa.
Osram T5 LED Loisteputket Suosittuja yleis- tai toiminnallisessa valaistuksessa.

 

Mitkä Osramin lamput (LED) ovat himmennettävissä?

Valikoimassamme on yli 190 himmennettävää Osram-lamppua. Etsitkö erityisesti Osramin himmennettävää LED lamppua? Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki vaihtoehdot. Suosittuja himmennettäviä Osramin LED-lamppuja ovat E27-, E14-, GU10- ja GU5.3-kannat. Tiesitkö, että LED-lamppuja himmentämällä säästät ylimääräistä energiaa? Tämä johtuu siitä, että lamppu ei pala täydellä teholla, kun valoa himmennetään. Tämä tarkoittaa, että energiaa kuluu vähemmän.

 

Mistä Osram brändi on peräisin?

Osram on saksalaista alkuperää oleva yritys. Sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Osram-nimi muodostuu kahden hehkulamppujen valmistuksessa käytettävän metallin, OSmiumin ja wolfRAMin, ensimmäisestä ja viimeisestä kirjaimesta. Kuten tällä sivulla näkyy, Osramin tuotevalikoima on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella. Tämä tekee Osramista kansainvälisen huipputoimijan, jonka tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia.

 

Mitkä ovat Osram Parathom LED lamppujen edut?

Menestyksekäs Osram Parathom -valikoima sisältää laajan ja monipuolisen valikoiman korkealaatuisia LED-lamppuja. Mitkä ovat Osram Parathom LED-lamppujen edut? Ensinnäkin pitkä käyttöikä ja alhainen tehonkulutus yhdistettynä laajaan sovellusvalikoimaan. Näin varmistetaan, että suuresta Parathom-perheestä löytyy tuote jokaiseen tilaan. Valitse myös haluamasi värilämpötila. Etsitkö erityisesti Osramin retro/vintage LED lamppua? Tätä varten meillä on Osram 1906 -sarja! Se koostuu erilaisista tunnelmallisista LED-lampuista, joiden värilämpötila on erittäin lämmin valkoinen ja ulkonäkö tyylikäs. Täydellinen ravintoloihin, hotelleihin, olohuoneisiin, makuuhuoneisiin ja muihin paikkoihin, joissa voit rentoutua. 

 

Mitkä ovat Osram SubstiTUBE LED loisteputkien edut?

Nimi kertoo kaiken: Osram SubstiTUBE LED -loisteputki korvaa samanpituisen perinteisen loisteputken. Tuotteita on saatavana T8-muodossa ja hieman pienemmässä/kapeammassa T5-muodossa. On hyvä tietää, että Osram LED T8 loisteputkia on kolmenlaisia. LED-sytyttimellä varustetut tuotteet soveltuvat valaisimiin, joissa on perinteinen liitäntälaite (EM), ja Osram LED-loistelamput ilman sytytintä toimivat elektronisella liitäntälaitteella (HF). Ja lopuksi: Osramin LED-yleisputket (UN) sopivat sekä perinteisiin että elektronisiin liitäntälaitteisiin. Saatavilla on useita eri pituuksia. Etsitkö Osram LED-loisteputkea 60 cm, Osram LED-loisteputkea 120 cm tai Osram LED-loisteputkea 150 cm? Voit ostaa niitä kaikkia ja paljon muuta LamppuExpressistä.

 

Missä voin käyttää Osramin LED-lamppua?

Jokaisella Osram-lampulla on oma käyttötarkoituksensa ja ominaisuutensa. Esimerkiksi SubstiTUBE LED loisteputki soveltuu toimistojen, varastojen, supermarkettien ja myymälöiden yleisvalaistukseen, kun taas kompaktimmat Parathom GU10 LED-spotit soveltuvat erityisesti korostusvalaistukseen olohuoneissa, vaatekaupoissa, supermarketeissa, museoissa ja taidegallerioissa. E27- ja E14-Osram-lamppuja voidaan käyttää lähes missä tahansa. Erittäin lämpimän valkoisen värilämpötilan (1800-2700K) LED-lamput tuovat erityisesti tunnelmaa huoneisiin. Lämmin valkoinen (3000K) valon väri sopii paremmin julkisiin tiloihin, kuten käytäviin, saleihin, vastaanottotiloihin ja pukuhuoneisiin. Kylmänvalkoinen (4000K) antaa hieman kirkkaamman/luonnollisen valon, ja sitä käytetään pääasiassa työpöytälamppujen, kauneushoitoloiden, varastojen ja toimistojen valaistukseen.

 

Tiedätkö jo mikä ero on Lumenilla ja Watilla?

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman Osram LED-lamppuja. Niitä tulee monessa eri koossa ja muodossa, ollen kuitenkin aina energiatehokas. On tärkeää tarkistaa LED-lampun kanta, jotta valitset oikean lampun. LamppuExpressissä meillä on suuri valikoima Osram lamppuja LED-tekniikalla, E14 & E27 LED-lampuista GU10 LED-lamppuihin, joita voi käyttää spottivaloissa. Sivun vasemmassa reunassa olevalla suodattimella voit etsiä oikean lampun kannan perusteella. Osram LED-Lamput auttavat sinua säästämään rahaa ja vähentämään energiankulutusta. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.