• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

E14 LED-Lamput

Korvaa vanhat energiansäästö- ja hehkulamput moderneilla E14 LED-lampuilla. LED vie huomattavasti vähemmän sähköä ja tarjoaa lampulle erittäin pitkän eliniän ilman turhia ylläpitokustannuksia siinä välillä. LED-tekniikka, joka aikaisemmin tunnettiin paljon tyyriimpänä muihin valaistusvaihtoehtoihin verrattuna, on nykyään kaikista kannattavin investointi valaistuksessa. Unohda kuumenevät, rätisevät tai välkkyvät lamput ja astu nykyaikaan kirkkailla, korkealaatuisilla LED-lampuilla joiden laatu ei heikkene iän myötä. Himmennettävät E14 LED lamput, tai erittäin lämpimän valkoisesta värilämpötilasta päivänvalon valkoiseen, löydä helpoiten haluamasi LED lamppu käyttämällä vasemmallaolevaa suodatinta. Huom! Muistathan tarkistaa valovoiman (lumen) vanhoissa lampuissasi ennen kuin ostat LED-version. LED loistaa paljon voimakkaammin kuin halogeeni- tai energiansäästölamput, vaikkakin se vie jopa 80% vähemmän sähköä. Kyllä, LED-aikakausi on täällä. Lue lisää siirtymällä sivun alareunaan.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 297 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä
E14-LED-Lamppuja Noxionilta

Minkä muotoisia E14-lamppuja on saatavilla?

Jos valitset E14-LED-valaisimen, voit valita monenlaisista lamppumuodoista: klassisesta polttimosta (vakio) putkimaiseen tai pyöreään (pallo). Valikoimastamme löydät myös epätavallisia muotoja, kuten litteän Reflector E14-lampun. Suosituin malli on kuitenkin niin sanottu kynttilälamppu. Tämä muistuttaa muodoltaan tyypillistä kynttilää - ihanteellinen moderniin kattokruunuun tai muuten vain tuomaan hieman vintage-tunnelmaa. Löydät sopivia tuotteita kategoriastamme: “E14 LED Kynttilälamput.”

 

Miten E14-lamppu eroaa E27-lampusta?

Sekä E14- että E27-lampuissa on pyörivä kanta, joka on merkitty E-kirjaimella. Tällainen pohja yksinkertaisesti kierretään pistorasiaan. E-kannan kierre muistuttaa Thomas Edisonin ensimmäistä hehkulamppua. Siksi näille valaisimille annetaan kirjain E. Kirjaimen perässä oleva numero tarkoittaa pohjan leveyttä millimetreinä. E14- ja E27-lamppujen ero on siis kannan leveys, joka on 14 mm ja 27 mm. Jos haluat korvata perinteisen E14-lamppusi tehokkaalla LED-mallilla, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota E-kirjaimen jälkeiseen numeroon. Muuten uusi lamppusi voi vaurioitua. Muuten uusi LED ei välttämättä sovi pistorasiaan.

 

Voiko E14-lamppuja himmentää?

Kyllä, on olemassa myös himmennettäviä E14-LED lamppuja. Tämä ominaisuus tarkoittaa, että voit muuttaa lampun kirkkautta ja tuotteesta riippuen myös valon väriä mieleiseksesi. Jos etsit himmennettävää E14 LED-valaisinta, löydät sen kategoriastamme "Himmennettävät E14 LED lamput".

Himmennettävien E14-ledien joukossa on myös lamppuja, joissa on niin sanottu "Dim to Warm" -tekniikka. Näillä lampuilla voit himmentää paitsi valon voimakkuutta myös värilämpötilaa. Lämmin valkoinen (3000 K) valo muuttuu siis nopeasti erittäin lämpimäksi valkoiseksi (2700 K ja vähemmän). Siksi ne sopivat erinomaisesti vaihtelevaan tunnelmavalaistukseen. Kaikki tämäntyyppiset tuotteet löytyvät kategoriastamme: Dim to Warm LED-lamput. Siellä voit helposti suodattaa vasemmalla puolella olevan E14-kannan tyypin mukaan.

 

Mikä on E14 LED-lampun värilämpötila?

E14-LED-Lamput lämmin värilämpötila

Meiltä voit ostaa E14 LED-lamput eri värilämpötiloissa. Kun valitset valon väriä, kiinnitä huomiota ledin käyttötarkoitukseen. Käyttötarkoituksesta riippuen eri värilämpötila on järkevä.

 

2.000 - 2.700 Kelvin - Erittäin lämmin valkoinen E14-lamppu, jonka valoväri on Erittäin Lämmin Valkoinen, sopii parhaiten käytettäväksi, kun tarvitaan erityisen kodikasta ja miellyttävää tunnelmaa. Värilämpötilassa on erittäin korkea punainen osuus, mikä lisää rentouttavaa tunnelmaa. E14 LED-valaisimet sopivat erinomaisesti viihtyisiin oleskelutiloihin tai makuuhuoneeseen - niin hotellissa kuin kotonakin.

 

3.000 Kelvin - Lämmin valkoinen Lämpimän valkoisen valon värisissä E14-lampuissa on vähemmän punaista, joten ne soveltuvat paremmin jokapäiväiseen käyttöön. Niitä käytetään tukemaan kodikasta tunnelmaa, ja ne ovat suosittuja korostusvalaisimia olohuoneissa tai hotelleissa.

 

4.000 Kelvin - Kylmä valkoinen E14-LED-lamput, joissa on neutraali viileän valkoinen valon väri, vahvistavat keskittymistä ja näkökykyä. Siksi viileän valkoisia lamppuja käytetään usein toimistoissa, vähittäiskaupassa tai keittiöissä.

 

6.500 Kelvin - Päivänvalon valkoinen: Päivänvalonvalkoisella värilämpötilalla varustettua E14-lamppua voidaan käyttää myös silloin, kun keskittyminen ja tarkka näkyvyys ovat tärkeitä. Päivänvalon valkoinen valo tarjoaa myös parhaan kontrastin värien välillä. Siksi tätä vaaleaa väriä käytetään usein terveydenhuoltoalalla tai teollisuudessa (varastoissa ja halleissa).

 

Onko olemassa E14 LED lamppuja, joissa on eri sädekulmat?

Tarjoamme E14 LED-valaisimia lukuisilla eri sädekulmilla. Sädekulma ilmaisee valon hajonnan asteina. Se valitaan huoneen koon, valojen määrän ja käyttötarkoituksen mukaan.

 

36°: E14-lamppu, jonka sädekulma on 36°, käytetään huoneen tiettyjen alueiden korostusvalaistukseen. Voit esimerkiksi valaista ja korostaa myyntinäyttöjä vähittäismyymälässä, näyteikkunoiden tuotteita, tai pöytiä ravintolassa.

 

120° tai suurempi: Tämä sädekulma on ihanteellinen huoneen valaistukseen, jos käytät useita lamppuja.

 

360°: E14-lamput, joiden sädekulma on 360°, säteilevät tasaisesti ympäriinsä.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.