Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Kanta tyypit

Kanta varusteet…mikä on erona ?


Kanta tyypit

Ilman aiempaa tietoisuutta, et ehkä tunne pakottavaa tarvetta tunnistaa hehkulamppujen kanta tyyppejä. Totuus on se, että se ei ole mitään sellaista joka pitäisi sinut öisin hereillä. Mutta se voi säästää sinulta aikaa, rahaa ja vaivannäköä varmistamalla, että saat oikean kanta tyypin heti ensimmäisellä kerralla.

 

Mitkä ovat yleisimmät tyypit ?

E27 on yleisin ruuvi tyyppi. E tulee sanasta Edison, kuka on mies, joka keksi hehkulampun. 27 tarkoittaa taas korkin halkaisijaa. Mutta sinun ei tarvitse tietää sitä. Jos sinulla on kanta tyyppi E27, kaikki mitä sinun tulee tietää on se, että pysyttelet samassa tyypissä. Muut korkkien halkaisijoita sisältävät tyypit ovat E14 (14 mm halkaisija) ja E40 (40mm halkaisija). Kannan tyyppi vaikuttaa aina lampun asentamiseen, ja tässä on muutama esimerkki joidenkin eri tuotteiden vastaavuudesta tyyppeihin:

Mitkä ovat yleisimmät tyypit
GU10 on erittäin yleinen kotitalous tyyppi. Kun katsot keittiösi tai olohuoneesi valaisinta, todennäköisesti huomaat, että se on tyyppi GU10. Nämä ovat tyyppejä, jotka sinä yksinkertaisesti työnnät ja kierrät kiinni pidikkeeseen. GU10 tyypit ovat samankaltaisia lamppuja GU5.3 tyyppien kanssa. Vaikka ne näyttävät samalta, et varmasti halua sekoittaa GU10 ja GU5.3 laitteita ja valoa keskenään, sillä ne eivät varmasti sovi yhteen. Tässä on vastaavasti valikoimamme GU10 ja GU5.3 LED valoista :

Onko se aina näin yksinkertaista ?

Todellisuudessa ei. Esimerkiksi G6.35 ja GY6.35 ovat todella samanlaisia ja näin ollen helposti sekoitettavissa. Vaikka niiden välillä on vain pieni ero, erot kuitenkin estävät luomasta puhtaan yhteyden jättäen sinut pimeään pidemmäksi aikaa. Sinun onneksesi, meidän asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua. Vaikka olemmekin valmistaneet kaaviokuvia jokaista kanta tyyppiä kohden, voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia saadaksesi neuvoja, täysin ilmaiseksi.

 

Joten, miten tiedän että olen etsimässä oikeaa lamppua, joka mukautuu minun kanta tyyppiini ?

Jos kuvat eivät kerro tarpeeksi helposti tyyppien eroa, silloin on muutama helppo tapa varmistaa ettet löydä itseäsi täyttämästä meidän palautus lomaketta ostamisen jälkeen. Jos sinulla vielä on lampun laatikko tallella, tarkista se. Tämä kertoo sinulle selvästi kannan tyypin. Jos, kuten suurin osa ihmisistä, olet hävittänyt laatikon, voit aina lähettää meille kuvan kannan tyypistä mittoineen osoitteeseen [email protected] ja näin saat parhaan neuvon, ilmaiseksi, 24 tunnin kuluessa.

 

 

 

Haluat tietynlaisen lampun, mutta kanta tyyppisi on erilainen ?

Älä pelkää, me olemme keskittyneet muuttamaan mahdottomankin mahdolliseksi ! Meillä on sinulle valikoima ’kanta adaptereita’ Linden merkiltämme. Toinen pää sopii sinun valaisimesi kantaan ja toinen lamppuun, se on näin helppoa. Näillä adaptereilla voit muuntaa E27:n B22:ksi, E14:ta GU10:ksi, E14:ta E27:ksi ja niin edelleen. Katso kaikki mahdollisuudet täältä :

 

Suosittuja LED tuotteita

 LED-LoisteputketLED PaneelitLED-LamputKohdevalaisimet