Menu
Asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Laadukkaat Valaisimet

Lamppuexpress.comista löydät kattavan valikoiman valaisimia eri kantaisille lampuille ja eri käyttötarkoituksiin. Etsit valaisinta sitten kotiisi, teollisuuskäyttöön tai ulos, löydät sen tästä osiosta. SLVn valaisimet ovat suunnattu enemmän koristelukäyttöön, kun taas Philipsin ja LINDENin valaisimet sekä koristeeksi että käytännön valaistukseksi.

 

Mikä on valaisin?

Valaisin koostuu tavallisesti kotelosta, heijastimesta, valonlähteestä ja ruudukosta. Valaisimen tehtävä on suojata lamppua kosteudelta, pölyltä ja kosketukselta.

Valaisin myös varmistaa, että valo säteilee kauniisti, kontrasti on hyvä ja että tilan valaistus on kaunis ilman ylimääräisiä heijastuksia. Parhaimman valaistuksen saa, kun lamppu ja valaisin ovat täydellisesti yhteensopivia.

 

Valikoima

Philips

Philipsin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Myös takuut ovat varsin houkuttelevat. Valaisimilla, joiden käyttöikä on alle 25 000 tuntia, on yhden vuoden takuu. Yli 25 000 tunnin käyttöikäisillä valaismilla taas on kolmen vuoden takuu. Philipsin valikoima koostuu Philips CoreLine ja uudesta Philips HUE-mallistosta. 

Suurin osa Philipsin valaisimista sisältää lamput ja liitäntälaitteet, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa. Osa valaisimista ei kuitenkaan sisällä lamppuja, joten tutustu tuotetietoihin huolella ennen tilaamista. Tämä tieto mainitaan tuotteen ominaisuuksissa. Tarvittava lamppu on saatavana tuotteen sivulta "liittyvät tuotteet"-osiosta. 

LINDEN

LINDEN on Lamppuexpress.comin oma tuotemerkki, joten edullinen hinta ja laadukkaat tuotteet ovat taattuja. Laadukkaiden tuotteiden valikoima on valmistettu Euroopan Unionissa. Jotkin LINDENin valaisimet vaativat tiettyjä lamppuja tai liitäntälaitteita, jotka löytyy vain Philipsin valikoimasta. LINDEN LED -valaisimilla on kolmen vuoden takuu.

SLV

SLVn valaisimilla saat välittömästi luotua lisää tyyliä ja laadukkuutta huoneeseen. Valinnanvaraa on niin väreissä, muodoissa kuin asennustavoissa. Valaisimet sisältävät standardikannat, kuten E27 ja GU10. Täten voit siis valita juuri sinulle sopivimman. Valaisimilla on yhden vuoden takuu.

 

Miten valita sopiva valaisin?

Valaisinta valittaessa on olennaista valita yhteensopiva lamppu valaisimen kanssa ja valita käyttötarkoitukseen sopiva valaisin. Lampun tulee siis olla esimerkiksi teholta ja kannaltaan sopiva, jotta se voidaan asentaa valaisimeen. Helpottaaksemme valaisimen valintaa, olemme jakaneet valaisimet muutamaan kategoriaan:

 • LED-Valaistus: Jos etsit energiaa säästävää ratkaisua, LED on oikea tuote! LED:eillä ei ole vain pidempi käyttöikä kuin halogeeneilla ja pistokantaloistelampuilla, vaan ne myös alentavat sähkönkulutustasi jopa 80%! Näiden valaisinten asennus on helppoa ja käyttöikä on jopa enemmän kuin 30 000 tuntia.
 • Sisävalaistus: Etsitkö täydellistä tapaa huoneen valaisuun? Nämä valaisimet ovat vain sisäkäyttöön.
 • Ulkovalaistus: Ulkovalaisimilla voi olla useita eri tarkoituksia, kuten turvallisuuden lisääminen, huomion herättäminen tai mielihyvä. Nämä valaisimet ovat vain ulkokäyttöön.
 • Teollisuusvalaistus: Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia valaisimia erilaisilla asennustavoilla: kattoon, seinälle ja maahan. Kaikki tämän kategorian tuotteet soveltuvat teollisuuteen ja liiketiloihin. Meiltä löydät myös valikoiman tulvavaloja ja turvallisuusvaloja, joita voidaan käyttää esimerkiksi toimistoissa ja urheilukentillä.
 • Valaisintarvikkeet: Tutustu valaisintarvikkeisiimme, joita saatat tarvita valaisimellesi. Valikoimastamme löytyy niin kaapelit, varaosat kuin liittimet ja adapterit. 

Huomioithan, että useimmat valaisimet eivät sisällä lamppua, vaan se tulee hankkia erikseen. Tietoa valaisimesta ja sen kanssa yhteensopivasta lampusta löydät yksittäisen valaisimen tuotesivulta.

Jos valaisin tulee kylpyhuoneeseen tai ulkokäyttöön, sillä tulee olla IP-suojaus, joka määrittelee vedenkestävyyden. Määrittele tämän lisäksi myös haluttu asennustapa ja-paikka: haluatko kenties pinta-asennettavan vai upotettavan valaisimen ja onko mieluisin paikka seinässä, katossa vai lattiassa? Käytännön seikkojen lisäksi tulee miettiä myös esteettisyyttä: valitse valaisin sopivalla värillä ja muodolla.

Valikoimastamme löytyy myös valaisimia turvavalaistukseen. Näillä valaisimilla on kyky varastoida energiaa, minkä ansiosta ne voivat tarjota valoa vielä 1-3 tunniksi sen jälkeen, kun valo on sammutettu.

 

Vaihda vanha valaisimesi LED:iin

Jotta pääset eroon jatkuvasta lamppujen vaihtamisesta ja saat sähkönkulutusta pienemmäksi, sinun kanttaa vaihtaa LED-valaisimet. LED-valaisinten asennus on varsin helppoa ja nopeaa ja käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin vanhalla valaisimellasi.

 • LED on markkinoiden johtava valonlähde
 • Käyttöikä noin 20 000 - 45 000 tuntia
 • Säästä jopa 85% sähköä vanhoihin valaisimiin verrattuna
 • Ympäristöystävällinen eikä sisällä elohopeaa