Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta


LED_banner

 

LEDiin siirtyminen kannattaa!

LED-polttimot ja -valaisimet ovat todella energiatehokkaita, sillä säästät energiaa keskimäärin 70 %. Tämän lisäksi nämä ympäristöystävälliset valonlähteet kestävät vuosikausia. Niitä ei siis tarvitse vaihtaa tai uusia yhtä usein. Tuotteet siis maksavat itsensä nopeasti takaisin. Kuka ei pitäisi tästä!? LED-tuotteilla on kuitenkin muitakin etuja, joilla on positiivinen vaikutus esimerkiksi kotona, työpaikalla tai muussa tilassa, kuten:


Bulb

Valo ei ärsytä - Työntekijät tai vieraat eivät kärsi valosta, sillä LED-valo ei välky. LED-valaistuksessa viihdyt paremmin ja työskentelet tehokkaammin.

Bulb

Voit valita sopivimman värilämpötilan - LED-lamppuja ja -valaisimia on saatavilla kaikissa värilämpötiloissa jopa niin, saman tuotteen värilämpötilaa voi säätää. Voit siis luoda täydellisen valaistuksen työskentelyyn tai vapaa-ajan viettoon.

Lamp

Älykäs DALI-valaistus - DALI-järjestelmän ansiosta voit luoda valaisinryhmiä, joita voit esimerkiksi himmentää tai sytyttää ja sammuttaa automaattisesti.

bulb

Käyttäjäystävällisyys - Voit korvata vanhat polttimot tai valaisimet suoraan vastaavilla LED-tuotteilla. LED-polttimot ja -valaisimet eivät myöskään kuumene käytettäessä.

Päivitä LEDiin ja auta ympäristöä


Lamppuexpressistä saat kestäviä valaistusratkaisuja. Tämän lisäksi autat samalla pitämään maapallon vihreämpänä ja puhtaampana. Kompensoimme vuosittain hiilidioksidipäästöjämme metsittämällä uudelleen alueita, jotka ovat kärsineet esimerkiksi maastopaloista tai metsien hakkuista. Teemme tämän yhteistyössä Land Life Companyn kanssa. Tavoitteemme on olla täysin hiilineutraali vuonna 2023. Ostamalla LEDiä olet mukana vaikuttamassa!


Energieneutraal

Olemme istuttaneet jo 6 546 puuta! Näin sidomme yli 1 432 tonnia hiilidioksidia ilmakehästä joka vuosi.
 


Halogeenien LED korvaajat

Halogeenien LED korvaajat


Loisteputkien LED korvaajat

Loisteputkien LED korvaajat


PL-C & Dulux LED korvaajat

PL-C & Dulux LED korvaajat


LED Kapseli Lamput

LED Kapseli Lamput 


 

Suurimmat väärinkäsitykset LED-valaistuksesta

Yhä useampi on siirtynyt käyttämään LED-tuotteita. Olemme kuitenkin huomanneet, että joillakin on yhä vääriä käsityksiä LED-valaistuksesta. Tässä muutama yleisin harhaluulo:

CRI

Huono värintoisto? Ei

Värintoistoindeksi (CRI) kuvaa sitä, miten hyvin värit näkyvät polttimon tai valaisimen valossa. Mitä suurempi CRI-arvo on, sitä vähemmän värit poikkeavat aidosta. Nykyään LED-tuotteiden CRI ei ole enää huonompi kuin halogeenilamppujen. Yleensä indeksi on vähintään 80.


Kelvin

Viileät, kylmät värit? Ei

LED-lamppuja on saatavilla erilaisissa värilämpötiloissa, joten kaikenlaisiin työ- ja oleskelutiloihin löytyy sopiva tuote. Skaala vaihtelee erittäin lämpimästä (1800K - 2700K) ja lämpimästä (3000K) kylmän valkoiseen (4000K) ja päivänvalonvalkoiseen (6500K). Kylmä valkoinen on neutraali ja suosittu värilämpötila esimerkiksi toimistoissa, myymälöissä ja varastoissa. Lämpimät sävyt 1800K - 3000K sopivat tunnelmalliseen valaistukseen.

Asennus

Pitääkö vanha valaisin vaihtaa? Ei

Valikoimistamme löytyy perinteisiin valaisimiin sopivia LED-vaihtoehtoja. Ne voidaan asentaa suoraan valaisimeen, joten yleensä sinun ei siis tarvitse tehdä muutoksia olemassa olevaan valaisimeesi. Voit siis aloittaa energian säästämisen saman tien! Halutessasi voit vaihtaa kestävään LED-integroituun valaisimeen.

ROI LED

LED on kallista? Ei

LED-tuotteisiin siirtyminen maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä ne kuluttavat vähemmän sähköä ja niiden käyttöikä on pitkä. Keskimäärin LED säästää sähköä 70 %, eikä tuotteita tarvitse vaihtaa tai huoltaa pitkään aikaan.

LED Himmennin

LED-valaisin välkkyy himmennettäessä? Ei

On hyvä tietää, että LED-lamppuja voi himmentää vain LED-himmentimellä. LED toimii erilaisella teknologialla kuin perinteiset valonlähteet. Himmennettäviä LED-lamppuja voi himmentää haluttuun kirkkauteen - 50 % himmennys tarkoittaa 50 % kirkkautta. Himmentimen minimi- ja maksikuormaan (esim. 0-100 W) tulee kuitenkin aina kiinnittää huomiota.


Watt Lumen

Kertooko wattimäärä lampun kirkkaudesta? Ei

Perinteisten hehku-, halogeeni- ja energiansäästölamppujen kohdalla lampun wattimäärä korreloi valon määrän kanssa. LED-lamppujen kohdalla sama sääntö ei kuitenkaan päde, sillä watit kertovat ainoastaan tuotteen energiankulutuksesta. Jos haluat ottaa selvää, minkä verran valoa lamppu tuottaa, tutustu lumen-arvoon. Huom! Suuri valoteho voi saada värilämpötilan vaikuttamaan kylmemmältä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota sekä lumen-arvoon että värilämpötilaan.

 

 


 

Oletko jo tutustunut suosituimpiin LED-tuotteisiimme?