Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta


LED_banner

 

LEDiin siirtyminen kannattaa!

LED-polttimot ja -valaisimet ovat todella energiatehokkaita, sillä säästät energiaa keskimäärin 70 %. Tämän lisäksi nämä ympäristöystävälliset valonlähteet kestävät vuosikausia. Niitä ei siis tarvitse vaihtaa tai uusia yhtä usein. Tuotteet siis maksavat itsensä nopeasti takaisin. Kuka ei pitäisi tästä!? LED-tuotteilla on kuitenkin muitakin etuja, joilla on positiivinen vaikutus esimerkiksi kotona, työpaikalla tai muussa tilassa, kuten:


Bulb

Valo ei ärsytä - Työntekijät tai vieraat eivät kärsi valosta, sillä LED-valo ei välky. LED-valaistuksessa viihdyt paremmin ja työskentelet tehokkaammin.

Bulb

Voit valita sopivimman värilämpötilan - LED-lamppuja ja -valaisimia on saatavilla kaikissa värilämpötiloissa jopa niin, saman tuotteen värilämpötilaa voi säätää. Voit siis luoda täydellisen valaistuksen työskentelyyn tai vapaa-ajan viettoon.

Lamp

Älykäs DALI-valaistus - DALI-järjestelmän ansiosta voit luoda valaisinryhmiä, joita voit esimerkiksi himmentää tai sytyttää ja sammuttaa automaattisesti.

bulb

Käyttäjäystävällisyys - Voit korvata vanhat polttimot tai valaisimet suoraan vastaavilla LED-tuotteilla. LED-polttimot ja -valaisimet eivät myöskään kuumene käytettäessä.
 


Halogeenien LED korvaajat

Halogeenien LED korvaajat


Loisteputkien LED korvaajat

Loisteputkien LED korvaajat


PL-C & Dulux LED korvaajat

PL-C & Dulux LED korvaajat


LED Kapseli Lamput

LED Kapseli Lamput 


 

Suurimmat väärinkäsitykset LED-valaistuksesta

Yhä useampi on siirtynyt käyttämään LED-tuotteita. Olemme kuitenkin huomanneet, että joillakin on yhä vääriä käsityksiä LED-valaistuksesta. Tässä muutama yleisin harhaluulo:

CRI

Huono värintoisto? Ei

Värintoistoindeksi (CRI) kuvaa sitä, miten hyvin värit näkyvät polttimon tai valaisimen valossa. Mitä suurempi CRI-arvo on, sitä vähemmän värit poikkeavat aidosta. Nykyään LED-tuotteiden CRI ei ole enää huonompi kuin halogeenilamppujen. Yleensä indeksi on vähintään 80.


Kelvin

Viileät, kylmät värit? Ei

LED-lamppuja on saatavilla erilaisissa värilämpötiloissa, joten kaikenlaisiin työ- ja oleskelutiloihin löytyy sopiva tuote. Skaala vaihtelee erittäin lämpimästä (1800K - 2700K) ja lämpimästä (3000K) kylmän valkoiseen (4000K) ja päivänvalonvalkoiseen (6500K). Kylmä valkoinen on neutraali ja suosittu värilämpötila esimerkiksi toimistoissa, myymälöissä ja varastoissa. Lämpimät sävyt 1800K - 3000K sopivat tunnelmalliseen valaistukseen.

Asennus

Pitääkö vanha valaisin vaihtaa? Ei

Valikoimistamme löytyy perinteisiin valaisimiin sopivia LED-vaihtoehtoja. Ne voidaan asentaa suoraan valaisimeen, joten yleensä sinun ei siis tarvitse tehdä muutoksia olemassa olevaan valaisimeesi. Voit siis aloittaa energian säästämisen saman tien! Halutessasi voit vaihtaa kestävään LED-integroituun valaisimeen.

ROI LED

LED on kallista? Ei

LED-tuotteisiin siirtyminen maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä ne kuluttavat vähemmän sähköä ja niiden käyttöikä on pitkä. Keskimäärin LED säästää sähköä 70 %, eikä tuotteita tarvitse vaihtaa tai huoltaa pitkään aikaan.

LED Himmennin

LED-valaisin välkkyy himmennettäessä? Ei

On hyvä tietää, että LED-lamppuja voi himmentää vain LED-himmentimellä. LED toimii erilaisella teknologialla kuin perinteiset valonlähteet. Himmennettäviä LED-lamppuja voi himmentää haluttuun kirkkauteen - 50 % himmennys tarkoittaa 50 % kirkkautta. Himmentimen minimi- ja maksikuormaan (esim. 0-100 W) tulee kuitenkin aina kiinnittää huomiota.


Watt Lumen

Kertooko wattimäärä lampun kirkkaudesta? Ei

Perinteisten hehku-, halogeeni- ja energiansäästölamppujen kohdalla lampun wattimäärä korreloi valon määrän kanssa. LED-lamppujen kohdalla sama sääntö ei kuitenkaan päde, sillä watit kertovat ainoastaan tuotteen energiankulutuksesta. Jos haluat ottaa selvää, minkä verran valoa lamppu tuottaa, tutustu lumen-arvoon. Huom! Suuri valoteho voi saada värilämpötilan vaikuttamaan kylmemmältä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota sekä lumen-arvoon että värilämpötilaan.

 

 


 

Oletko jo tutustunut suosituimpiin LED-tuotteisiimme?