• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.

Ulkovalaistus

Ulkovalaistusta voi käyttää moniin eri tarkoituksiin kodin pihapiirissä.


Voit valaista kodin lisäksi piha-alueita, kuten ajoväyliä, polkuja, puutarhoja ja parvekkeita. Valaistuksella voit luoda pihapiiristä turvallisemman, mutta myös esteettisesti miellyttävän. Lamppuexpressin valikoimista löydät runsaasti erilaisia pihavalaisimia. Valaisimet, joissa on sisäänrakennettu hätäkytkin, pysyvät päällä myös sähkökatkojen aikana. Sensorivalaisimet syttyvät ja sammuvat automaattisesti. Suurin osa valaisimistamme sisältää valonlähteen, mutta mikäli valitset pelkän valaisimen, älä unohda tilata tarvittavaa polttimoa. Muistathan myös tarkistaa, että tilaamasi tuotteen IP-luokitus on riittävän korkea juuri sinun tarpeisiisi. Lähes kaikki valaisimemme ovat LED-tuotteita, jotka ovat erittäin energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.
Suositut tuotteet terasseille


Tee terassistasi täydellinen vedenkestävillä LED spotlighteilla tai terassilämmittimillä.