• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Toimitus

 

Pyrimme lähettämään kaikki tuotteet 24h sisällä tilauksesta, maanantaista perjantaihin. Jokaiselle tuotteelle valikoimastamme annamme arvioidun lähetysajan tuotesivulla. Huomioithan, että lähetämme tuotteet Alankomaista, yhteistyökumppanimme DPD kuljetuspalvelun avulla. Toimitusaika riippuu kuljetuspalvelun valinnasta.

  • Paketin toimitus DPD:llä toimitus on noin 4-5 arkipäivää

 

Toimituskulut

 

Toimituskulut ovat 7.50€* (ilman ALV) kaikille tilauksille jotka ovat alle 100€ (ilman ALV). Kaikille yli 100€ (ilman ALV) tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen.

 

Lähetyksen kulku

Lähetyksen kulku
Kaikki toimitukset lähetetään maanantaista perjantaihin DPD. Kuljetuspalvelut käyttävät omia aikataulujaan, mikä tarkoittaa ettemme pysty vaikuttamaan tarkkoihin toimitusaikoihin ja lähetykseen varastoltamme.

DPD toimittaa tilauksen yrityksille ovelle ja yksityisille lähipostiin, josta ilmoitetaan asiakkaalle paketin saapuneen.

 

Tilauksen seuranta


Kun tilauksesi on lähetetty, saat lähetyksen seurantanumeron sähköpostiisi. Tällä numerolla voit seurata lähetyksesi etenemistä osoitteessa: DPD

Kirjautumalla sisään asiakastilillesi, nettisivuillamme, voit myöskin seurata lähetystäsi sen lähdettyä varastoltamme. Jos lähetyksen tila on ”Valmis”, se tarkoittaa, että tilauksesi on pakattu ja annettu DPD:n haltuun varastoltamme.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien toimituksia, soita meidän asiakaspalvelunumeroon 09-4259 9591 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]