Edellinen

Toimitus

Pyrimme lähettämään kaikki tuotteet 24h sisällä tilauksesta, maanantaista perjantaihin. Jokaiselle tuotteelle valikoimastamme annamme arvioidun lähetysajan tuotesivulla. Huomioithan, että lähetämme tuotteet Alankomaista, yhteistyökumppanimme DHL/UPS kuljetuspalvelun avulla. Toimitusaika riippuu kuljetuspalvelun valinnasta.

  • Paketin toimitus DHL:llä toimitus on noin 4-5 arkipäivää
  • Paketin toimitus UPS Standard-palvelulla toimitus on noin 3 arkipäivää
  • Paketin toimitus UPS Express Saver-palvelulla toimitus on noin 2 arkipäivää

Toimituskulut

Toimituskulut ovat 7.50€* (ilman ALV) kaikille tilauksille jotka ovat alle 100€ (ilman ALV). Kaikille yli 100€ (ilman ALV) tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen.

*Meillä on joitain poikkeus alueita (Ahvenanmaa ja saaristo), jossa lähetyskulut määräytyvät tilauksen koon mukaan. Jos tilauksesi on alle 200€ (ilman ALV) tilauskulut ovat 19.99€ (ilman ALV)! Yli 200€ (ilman ALV) tilauksiin toimitus on ilmainen. 

*Yli 120 cm ylittävät paketit lähetetään UPS kuljetuspalvelulla. Toimituskulut ovat 12,50€.

Lähetyksen kulku

Kaikki toimitukset lähetetään maanantaista perjantaihin joko DHL:llä tai UPS:llä. Kuljetuspalvelut  käyttävät omia aikataulujaan, mikä tarkoittaa ettemme pysty vaikuttamaan tarkkoihin toimitusaikoihin ja lähetykseen varastoltamme.

DHL toimittaa tilauksen yrityksille ovelle ja yksityisille lähipostiin, josta ilmoitetaan asiakkaalle paketin saapuneen. Jos yritysasiakas ei ole paikalla lähetyksen saapuessa, DHL toimittaa lähetyksen lähipostiin.

UPS toimittaa kaikki paketit kotiovelle. Jos asiakas ei ole paikalla lähetyksen saapuessa,  on kuljettajan päätös jätetäänkö paketti UPS:n  Access Point:iin.

Muussa tapauksessa UPS tekee  kolme jakeluyritystä,jonka jälkeen lähetys jää lähimpään UPS varastoon noutoa varten. UPS:llä ei kuitenkaan ole monta varastoa Suomessa, joten yleensä paketit tuodaan UPS Vantaan varastolle, jolloin as iakas voi pyytää uutta jakelua paketille.

Lähettäjän on mahdollista osoittaa paketti suoraan Access Point osoitteeseen. Nämä löytyvät UPS kotisivun kautta, välilehden SIJAINNIT alta.

Huomio: Kun tilauksesi on rekisteröity, toimitusosoitetta ei voida enää muuttaa. Kehotamme sinua tarkistamaan toimitusosoitteesi ennen kuin tilaat.

Tilauksen seuranta

Kun tilauksesi on lähetetty, saat lähetyksen seurantanumeron sähköpostiisi. Tällä numerolla voit seurata lähetyksesi etenemistä osoitteessa: DHL tai UPS.

Kirjautumalla sisään asiakastilillesi, nettisivuillamme, voit myöskin seurata lähetystäsi sen lähdettyä varastoltamme. Jos lähetyksen tila on ”Valmis”, se tarkoittaa, että tilauksesi on pakattu ja annettu DHL:n haltuun varastoltamme.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien toimituksia, soita meidän asiakaspalvelunumeroon 09-4259 9591 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@lamppuexpress.com 

 

 

loading

Ole hyvä ja odota...

Jatka ostoksia
Ostoskori & kassa