Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips LED GU10-lamput

Philips LED GU10-lamput


Korvataksesi vanhat GU10-kantaiset hehku- ja halogeenilamppusi Lamppuexpress.com suosittelee Philipsin LED GU10-lamppuja! Näiden lamppujen käyttöaika on noin kuusi kertaa pidempi vanhoihin lamppuihin nähden. Lisäksi säästät huomattavasti sähkölaskussa. Esimerkiksi Philips MASTER LEDspot MV 4-35W kuluttaa miltei 9 kertaa vähemmän energiaa vanhaan vastaavaan 35W-hehkulamppuun nähden. LED GU10-energiansäästölamppuja löytyy eri värilämpötiloilla, wattimäärillä (kirkkaus) ja valaistuskulmilla.
 

Suosituimmat Philips LED GU10-lamput:

Philips LED GU10-energiansäästölamppujen valovärit

Philips LED GU10-lampuista löytyy vaihtoehtoja kolmelle eri valonvärille; 827 (erittäin lämmin valkoinen), 830 (lämmin valkoinen) ja 840 (viileä valkoinen). Valonvärillä on paljon merkitystä siihen, millaista tunnelmaa halutaan luoda.

Himmentäminen

Toisin kuin vanhat GU10-hehkulamput, Philips LED GU10-energiansäästölamput ovat himmennettäviä. Näät sivuiltamme yksittäisiltä tuotesivuilta vasemman laidan tuotetiedoista, onko tuote himmennettävä vai ei. Tässä esimerkki.

Minkä tehoinen lamppu vanhan tilalle?

Kun haluat korvata vanhoja GU10-kantaisia lamppuja, katso uudesta tuotteesta vastaava teho. Esimerkiksi 6W LEDspot vastaa 50-wattista vanhaa lamppua. Vastaavuus näkyy tuotteen nimestä, se on siis helppo löytää. On tärkeää muistaa, että tehon on oltava juurikin entistä vastaava, muuten lamppu ei toimi.

GU10-lamppujen valaistuskulmat

Philips LED GU10-lampuissa on eri valaistuskulmavaihtoehtoja, joten voit suunnitella hyvin valon jakamisen. Esimerkkinä MASTER LEDspot MV 4-35W-lamput, joita löytyy 25 ja 45 asteen valaistuskulmilla.

 

Tilaa Philips GU10 -lamput täältä!