• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips LED GU10-lamput

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.

Philips LED GU10-lamput


Korvataksesi vanhat GU10-kantaiset hehku- ja halogeenilamppusi Lamppuexpress.com suosittelee Philipsin LED GU10-lamppuja! Näiden lamppujen käyttöaika on noin kuusi kertaa pidempi vanhoihin lamppuihin nähden. Lisäksi säästät huomattavasti sähkölaskussa. Esimerkiksi Philips MASTER LEDspot MV 4-35W kuluttaa miltei 9 kertaa vähemmän energiaa vanhaan vastaavaan 35W-hehkulamppuun nähden. LED GU10-energiansäästölamppuja löytyy eri värilämpötiloilla, wattimäärillä (kirkkaus) ja valaistuskulmilla.
 

Suosituimmat Philips LED GU10-lamput:

Philips LED GU10-energiansäästölamppujen valovärit

Philips LED GU10-lampuista löytyy vaihtoehtoja kolmelle eri valonvärille; 827 (erittäin lämmin valkoinen), 830 (lämmin valkoinen) ja 840 (viileä valkoinen). Valonvärillä on paljon merkitystä siihen, millaista tunnelmaa halutaan luoda.

Himmentäminen

Toisin kuin vanhat GU10-hehkulamput, Philips LED GU10-energiansäästölamput ovat himmennettäviä. Näät sivuiltamme yksittäisiltä tuotesivuilta vasemman laidan tuotetiedoista, onko tuote himmennettävä vai ei. Tässä esimerkki.

Minkä tehoinen lamppu vanhan tilalle?

Kun haluat korvata vanhoja GU10-kantaisia lamppuja, katso uudesta tuotteesta vastaava teho. Esimerkiksi 6W LEDspot vastaa 50-wattista vanhaa lamppua. Vastaavuus näkyy tuotteen nimestä, se on siis helppo löytää. On tärkeää muistaa, että tehon on oltava juurikin entistä vastaava, muuten lamppu ei toimi.

GU10-lamppujen valaistuskulmat

Philips LED GU10-lampuissa on eri valaistuskulmavaihtoehtoja, joten voit suunnitella hyvin valon jakamisen. Esimerkkinä MASTER LEDspot MV 4-35W-lamput, joita löytyy 25 ja 45 asteen valaistuskulmilla.

 

Tilaa Philips GU10 -lamput täältä!