• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Sylvania Superia CMI-TD

Tuotekuvaus Sylvania Superia CMI-TD

Tilaa Sylvania Superia CMI-TD Lamppuexpress.comista edullisimmin! Tarkasta porrastuva hinnastomme - Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät. 

Ominaisuudet Sylvania Superia CMI-TD

Sylvania Superia CMI-TD -lamput ovat kaksikantaisia kompakteja kaasupurkauslamppuja (RX7s -kanta). Saatavilla 70W:n ja 150W:n tehoilla.  Keraaminen purkausputki varmistaa valovärin ja valovoiman pysyvyyden koko lampun eliniän (80% 9000 tuntiin).

Tämä tuote takaa korkean suorituskyvyn ja pitkän, jopa 12 000 tunnin käyttöiän, joten sinun ei tarvitse huolehtia lamppujen vaihtamisesta niin usein. Tuotetta on saatavilla värilämpötilalla 3000K (lämmin valkoinen) ja 4200K (viileä valkoinen). Tuotteen värintoistoindeksi (CRI) on erittäin korkea 90-100Ra, joten valaistavien kohteiden värit todella toistuvat luonnollisina.

UV-suojattu kvartsilasi suojaa valonarkoja tuotteita värien haalistumiselta.

Käyttökohteet Sylvania Superia CMI-TD

Sylvania Superia CMI-TD -kaasupurkauslamput soveltuvat mm. hotellien, ravintoloiden, myymälöiden ja arkkitehtoonisten kohteiden valaisuun.

Philipsin vastaava malli on


Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

arvosteluun

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 1 : n perusteella.
1 of 1 reviews have been collected by our website

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.