Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40

Tuotekuvaus Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40

Tutki Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40 ja sen eduista jo tänään Lamppuexpress.comissa! Tarjoamme parhaan Sylvanian laadun ja nopean toimituksen, älä missaa tätä vaan tilaa verkkokaupastamme!

Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40

Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40 on monimetallilamppu eli kaasunpurkauslamppu, joka ei himmene käyttöiän aikana ja se on   käyttöön. Korkean suorituskyvyn omaava Sylvania monimetallilamppu on energiatehokkaimpien valkoisen valonlähteiden keskuudessa kaupallisessa käytössä. Tässä lampussa on loistava värintoistoindeksi 20-29 Ra ja sitä käytetään yleensä kauppojen näyteikkunoissa, ravintoloissa, myyntitiloissa ja sisäänkäynneillä, koska lamppu sopii hyvin värintoistamista vaativiin paikkoihin, kuten tuotteiden jälleenmyyntiin. Lampussa on E40 kanta, tehden näin lampun vaihtamisesta helpompaa. Sen värikoodi 220 Erittäin Lämmin Valkoinen, edustaa värintoistoindeksiä ja värilämpötilaa 2000K - Erittäin Lämmin Valkoinen Kelviniä, joka luo mukavan ja miellyttävän tunnelman. Muut ominaisuudet:

  • E40 kanta
  • Teho: 250 W
  • Valovirta: 33000 lm
  • Himmennettävä: Ei
  • Keskimääräinen käyttöikä: 32000 tuntia

Hyödynnä energialuokka E ja tilaa Sylvania SHP-T 250W BASIC PLUS E40 verkosta Lamppuexpress.comista.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.