• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Sylvania Classic Eco E14

Tuotekuvaus Sylvania Classic Eco E14

Tilaa Sylvania Classic Eco Candle Twisted Lamppuexpress.comista edullisimmin! Tarkasta porrastuva hinnastomme - Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät. 

Ominaisuudet Sylvania Classic Eco Candle Twisted

Sylvania Classic Eco Candle Twisted on kierretty kynttilälamppu, joka on muotoiltu liekin muotoiseksi. Tätä halogeenilamppua voit käyttää korvaajana tavalliselle kynttilälampullesi. Varustettu E14 -kannalla.

Tuotetta on saatavilla usealla eri teholla, värilämpötilan ollessa 2800K (erittäin lämmin valkoinen). Tuotteessa on erittäin korkea 90-100Ra värintoistoindeksi, joten värit todella toistuvat luonnollisina.

Keskimääräisellä 2000 tunnin käyttöiällä ja edullisella hinnalla teet selvää säästöä energiakustannuksiisi! Tämä halogeenilamppu on myös 100% himmennettävä. 

Käyttökohteet Sylvania Classic Eco Candle Twisted

Sylvania Classic Eco Candle Twisted -halogeenilamppu soveltuu moneen käyttöön koristeellisen muotoilun ja lämpimän valkoisen valonsa ansiosta. Soveltuu esimerkiksi pöytävalaisimiin ja kynttelikköihin, mutta muotoilunsa ansioista myös julkisiin tiloihin valaistukseen esim. ravintoloihin.

 


 

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Phone 09-4259 9591

Vastaa 24 tunnin sisällä