• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) | 85cm - Kylmä Valkoinen

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) | 85cm - Kylmä Valkoinen

Tuotekuvaus Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) | 85cm - Kylmä Valkoinen

Vaihda Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) -loisteputkiin ja huomaa syntyneet säästöt! Lamppuexpress tarjoaa kilpailukykyisimmät hinnat ja luotettavan, nopean toimituksen. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan hyödyt alennetuista hinnoistamme. Lisäksi yli sadan euron tilauksiin tarjoamme toimituskulut ilmaiseksi!

Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) - Ominaisuudet

Philips TL5 HE Eco 19W 840 (MASTER) on loisteputki erinomaisella suorituskyvyllä ja energiatehokkuudella. Säilytät kaikki samat ominaisuudet mitä TL5 High Efficiency -loisteputket tarjoavat, mutta säästät 10% energiankulutuksessa. Lisäksi erittäin pitkä, jopa 25 000 tunnin käyttöikä pidentää lampunvaihtoväliä, säästäen myös asennus- ja ostokuluissa!

Erinomainen värintoisto (85Ra) ja 4000 kelvinin värilämpötila auttavat luomaan tehokasta ja tuottavaa ilmapiiriä. Nämä lamput ovatkin laajalti käytössä esimerkiksi kouluissa, toimistoissa ja teollisuudessa. Lampuilla on G5 -kanta ja ne ovat himmennettävissä.

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.