• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips Softone Liekki Kynttilä 5W E14

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntösi on onnistuneesti vastaanotettu

Asiantuntijamme käsittelevät pyyntösi mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä 4 tunnin kuluessa henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen.

Tuote on lisätty tarjoukseen

Please wait, adding to cart...

Tekniset tiedot Philips Softone Liekki Kynttilä 5W E14

Tuotekuvaus Philips Softone Liekki Kynttilä 5W E14

Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 alennettuun hintaan! Osta Philips laatua ja nauti merkittävistä alennuksista, kun ostat isoja eriä! Nopea toimitus, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 Tekniset tiedot

Philips Softone energiaasäästävä 6 vuoden kynttilälamppu on liekinmuotoinen standarditehoinen kompakti fluoresoiva hehkulamppu. Nämä lamput ovat samanmuotoisia kuin hehkulamput ja ne syttyvät melkein välittömästi vilkkumatta. Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 on E14 kanta, joten se integroituu helposti kaikkiin valaisimiin. Nämä lamput on suunniteltu korvaamaan hehkulamput samanlaisella kannalla. Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 keskiarvo käyttöikä on 8000 tuntia, joka vastaa noin viiden vuoden käyttöä.

Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 käyttö

Philips Softone kynttilälamppu 5W E14 tuottaa erittäin lämpimän valkoisen valon, jonka värilämpötilan on 2700K. Valo on korkealaatuista, koska sen värintoistoindeksi on korkea (80-89Ra). 

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!