• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips MASTERColour CDM-TD Essential 150W 830 RX7s

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips MASTERColour CDM-TD Essential 150W 830 RX7s

Tuotekuvaus Philips MASTERColour CDM-TD Essential 150W 830 RX7s

Tilaa Philips CDM-TD Essential 150W 830 RX7s (MASTERColour) Lamppuexpress.comista edullisesti ja luotettavasti. Tilauksen tekeminen on vaivatonta ja lamput toimitetaan suoraan ovellesi muutaman arkipäivän kuluttua. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan hyödyt alennetuista hinnoistamme. Tarkasta porrastuva hinnastomme yllä olevasta taulukosta!

Philips CDM-TD Essential 150W 830 RX7s (MASTERColour) - Ominaisuudet

Tuplakantainen Philips CMD-TD Essential 150W on kompakti ja kustannustehokas kaasupurkauslamppu. Laadukas valontuotto ja erinomainen valon säilyvyys tekevät näistä lampuista vaihtoehdon kvartsi- ja halogeenilampuille. 15 000 tuhannen käyttöikä varmistaa, että valaistuksesta ei tarvitse huolehtia pitkään aikaan. 3000 kelvinin värilämpötila valaisee säkenöivää, lämpimän valkoisen sävyistä valoa, joka luo kutsuvaa ja viihtyisää tunnelmaa.

Philips CDM-TD Essential 150W 830 RX7s (MASTERColour) - Käyttö

Korkea valovirta (13000lm) mahdollistaa käytön esimerkiksi koristeellisessa kohdevalaistuksessa, kuten monumenttien, julkisivujen ja patsaiden valaistuksessa. Yleisiä käyttökohteita ovat myös myymälät ja näyteikkunat, sillä UV-blokki suojaa lämpöherkkiäkin kohteita. Vinkki: parhaan hyödyn varmistamiseksi asenna lamppu horisontaalisesti.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.