• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips MASTERColour CDM-T Warm 70W 925 G12

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips MASTERColour CDM-T Warm 70W 925 G12

Tuotekuvaus Philips MASTERColour CDM-T Warm 70W 925 G12

Philips CDM-T Warm 70W/925 G12 (MASTERColour) Lamppuexpress.comista edullisimmin! Tilaaminen on vaivatonta ja tilaus toimitetaan suoraan ovellesi muutaman arkipäivän kuluttua. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan hyödyt alennetuista hinnoistamme. Tarkasta porrastuva hinnastomme yllä olevasta valikosta - jo 12 kappaleen tilauksiin alennus!

Philips CDM-T Warm 70W/925 G12 (MASTERColour) - Ominaisuudet

Philips CDM-T Warm on erittäin lämpimän sävyistä valoa tuottava monimetallilamppu, erinomaisilla värintoisto-ominaisuuksilla. 90Ra:n värintoistoindeksi takaa, että valaisemiesi kohteiden värit näkyvät todenmukaisina ja 2600 kelvinin värilämpötila puolestaan luo miellyttävää ja viihtyisää tunnelmaa.

G12 -kanta varmistaa helpon asennuksen. Käyttöikä näillä lampuilla on keskimäärin 15 000 tuntia. Erityisen ihanteellisia käyttökohteita ovat esimerkiksi myymälät, supermarketit, huonekaluliikkeet ja leipomot. 

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.