Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips MASTER TL5 Secura HE 14W - 840 Kylmä Valkoinen | 55cm

Tekniset tiedot Philips MASTER TL5 Secura HE 14W - 840 Kylmä Valkoinen | 55cm

Tuotekuvaus Philips MASTER TL5 Secura HE 14W - 840 Kylmä Valkoinen | 55cm

Philips TL5 HE Secura 14W 840 (MASTER) -loisteputket Lamppuexpress.comista helposti ja nopeasti. Tilauksen teet vaivattomasti ja lamput ovat ovesi takana muutaman arkipäivän kuluttua. Tarkasta porrastettu hinnastomme yllä olevasta taulukosta - mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät

Philips TL5 HE Secura 14W 840 (MASTER) - Ominaisuudet

Philips TL5 HE Secura 14W 840 (MASTER) ovat loisteputkia suojaavalla päällysteellä, pitäen lasin ja lampun osat yhdessä äkkinäisen rikkoutumisen sattuessa. Tämän vuoksi lamput ovatkin erittäin soveltuvia paikkoihin, joissa rikkoutunut lasi pysäyttäisi operoinnin ja vaikuttaisi ihmisten tai tuotteiden turvallisuuteen, esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuudessa.

Käyttöikä näillä loisteputkilla on jopa 24 000 tuntia, pidentäen lampunvaihtoväliä. Erinomainen värintoisto (85Ra) ja 4000 kelvinin viileän valkoinen värilämpötila auttavat luomaan kirkasta ja tuottavaa ilmapiiriä.

Philips TL5 HE Secura 14W 840 (MASTER) -loisteputkilla on erinomainen lämmönkestävyys, jopa 200°C. Lämpötila tai UV-säteily eivät aiheuta heikkenemistä.

  

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.