Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips MASTER PL-T 13W - 840 Kylmä Valkoinen | 4 Pin

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips MASTER PL-T 13W - 840 Kylmä Valkoinen | 4 Pin

Tuotekuvaus Philips MASTER PL-T 13W - 840 Kylmä Valkoinen | 4 Pin

Tilaa Philips PL-T 13W 840 4P (MASTER) Lamppuexpress.comista erittäin edullisesti! Paras palvelu ja nopea toimitus ovat taattuja. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät - tarkasta porrastuva hinnastomme yllä olevasta taulukosta. Yli sadan euron (alv. 0%) tilauksiin toimituskulut 3,95€!

Philips PL-T 13W 840 4P (MASTER) - Ominaisuudet

Jokaiselle Philips PL-T 4P -loistelampulle on omantehoisensa liitäntälaite. Jos siis esimerkiksi haluat vaihtaa tehokkaamman lampun, tarvitset myös tehokkaamman liitäntälaitteen.Näillä pistokantaloistelampuilla on 4-nastainen GX24q-1 -kanta. Philips PL-T 13W 840 4P (MASTER) -lamppu on kooltaan 10,7 cm.

Lampun pituus määräytyy wattitehon mukaan. Jos siis haluat vaihtaa lampun tehoa, joudut vaihtamaan myös liitäntälaitteen ja varmistamaan, että uusi lamppu sopii valaisimeen.

Tämän lampun energialuokka on A. Käyttöikä näillä lampuilla on keskimäärin noin 13 000 tuntia. Kun lamppu alkaa käynnistymään huonosti, tai välkkymään, se kannattaa vaihtaa.

Philips PL-T 13W 840 4P (MASTER) - Käyttökohteet

Philips PL-T 13W 840 4P (MASTER) -loistelamppu on tehokas ja pienikokoinen loisteputkilamppu, joka sopii yleiseen alasvalaistukseen myymälöissä, palvelutiloissa ja toimistoissa, joissa tarvitaan korkeita valaistustasoja! 4000K:n värilämpötila tuottaa viileää, neutraalia valkoista valoa. Erinomainen esimerkiksi toimistotiloissa. 

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 1 : n perusteella.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.