Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Lamppuexpress.com: Virallinen Philips -jälleenmyyjä

Lamppuexpress.com: Virallinen Philips -jälleenmyyjä

Lamppuexpress.com on virallinen Philips -lamppujen ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Toimimme itsenäisenä ryhmänä tarjoten Philips -tuotemerkin tuotteita, taattua huippulaatua. 

Löydät seuraavia Philips -tuotteita Lamppuexpress.comista:

Philips

Philips LED -lamput

 koostuu yhdestä tai useammasta LEDistä (light emitting diode - hohtodiodi). Nämä lamput ovat erittäin energiatehokkaita ja varustettu pitkällä käyttöiällä. LED -lamput ovat tulevaisuuden polttimoita!

Philips halogeenilamput

 on halogeenikaasua sisältävä muunnelma hehkulampusta. Polttolämpötila on korkeampi, lisäten energiatehokkuutta ja käyttöikää. Philips halogeenilamput valmistetaan kvartsilasista, jonka ansiosta ne kestävät paremmin korkeita lämpötiloja.

Philips Pistokantaloistelamput (MASTER PL)

 -lamput ovat pistokantaisia pienloistelamppuja, joille ominaista ovat korkea valoteho (lumen) yhdistettynä taloudellisuuteen. Lamput vaativat esilämmityksen ja liitäntälaitteen. Löydät laajan kattauksen eri tehoja, värejä ja muotoja.

Philips loisteputket

 ovat taloudellinen ratkaisu yleisvalaistukseen. Monipuolisen loisteputken käyttökohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuteen ja myymälöistä kotitalouksiin. Löydät eri kokoisia, tehoisia ja mallisia lamppuja erilaisilla erityisominaisuuksilla.

Philips Kaasupurkauslamput

 koostuu putkesta tai lasista, joka on korkeassa/matalassa paineessa täytetty kaasulla tai metallihöyryllä. Tehonsa ja erinomaisen hyötysuhteen ansiosta Philips kaasupurkauslampuilla voidaan valaista suuria alueita, kuten teitä.

Philips Kompaktit kaasupurkauslamput

 etuihin lukeutuvat pieni koko, korkea valontuotto, sekä erinomainen energiatehokkuus. Löydät Philips -valikoimastamme monimetalli-, suurpainenatrium- ja keraamisia lamppuja.