• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips HID-SDU Ohjauslaitteet HID lampuille

22,52  18,16  ilman ALV. Sis. ALV
i
Alle 121,00 €(sis. ALV.) tilauksille toimitus on 9,95 € Alle 97,58 € (ilman ALV.) tilauksille toimitus on 8,02 €
Saatavilla heti

Tuotekuvaus Philips HID-SDU Ohjauslaitteet HID lampuille

Lamppuexpress.com tarjoaa Philips HID-SDU laitteet erittäin edullisesti! Useampia kappaleita tilatessasi saat määräalennukset! Tarkista määräalennuksen määrä yksittäisiltä tuotesivuilta. Jos haluat lisätietoja tuotteista tai tilaamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

 

Philips HID-SDU - Ominaisuudet

Philips HID-SDU -säätimet toimivat HID-kaasupurkauslamppujen kanssa. Näillä säätimillä voidaan himmentää valoa 50%:sta 100%:iin.

Philips HID-SDU for light control systems on erittäin pitkäikäinen säädin, sen keskimääräinen käyttöikä on jopa 200 000 tuntia. Tämä on todellakin tuote, johon voit hankkimisen jälkeen luottaa, uusien hankkimista ei tarvitse miettiä!

 

Philips HID-SDU - Käyttö

Himmennintä käytetään usein ulkotiloissa. Se on suojattu hyvin sähköiskuilta ja tärinältä. Himmentimen koko on 89x41x38mm, joten se mahtuu ahtaisiinkin tiloihin.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.