• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

Tuotekuvaus Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

Lamppuexpress.com tarjoaa Philips HID-Constant wattage (SOX) liitäntälaitteet erittäin edullisesti! Useampia kappaleita tilatessasi saat määräalennukset! Tarkista määräalennuksen määrä yksittäisiltä tuotesivuilta. Jos haluat lisätietoja tuotteista tai tilaamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

 

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX) - Ominaisuudet

Philips HID-Constant wattage (SOX) on pienikokoinen ja kevyt ylikuumenemiselta suojattu liitäntälaite, joka sopii hyvin ahtaisiin valaistuksiin. Nämäliitäntälaitteet on tarkoitettu SOX ja SOX-E lampuille. 

Näissä liitäntälaitteissa on silikonikuori, joka suojaa laitetta erinomaisesti kosteudelta. Keskimääräinen käyttöikä näillä liitäntälaitteilla on noin 15 vuotta jatkuvalla käytöllä. Liitäntälaitteen teho määräytyy lamppujen wattitehon mukaan.

 

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX) - Käyttö

Philips HID-Constant wattage (SOX)-liitäntälaitteita käytetään useimmiten ulkona. Liitäntälaitteita löytyy lampuille joiden teho on 36W - 180W.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.