Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips Halogeeni G9 EcoHalo Clickline 28W

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips Halogeeni G9 EcoHalo Clickline 28W

Tuotekuvaus Philips Halogeeni G9 EcoHalo Clickline 28W

Philips EcoHalo Clickline 28W G9 230V CL -halogeenit Lamppuexpress.comista edullisesti ja nopeasti. Tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, lamput toimitetaan suoraan ovellesi muutaman arkipäivän kuluttua. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan, hyödyt alennetuista hinnoistamme. Jo kymmenen kappaleen tilauksiin alennus!

Philips EcoHalo Clickline 28W G9 230V CL - Ominaisuudet

Philips EcoHalo Clickline 28W G9 230V CL -halogeenikapselit loistavat erittäin lämpimän valkoisen (2800K) sävyistä valoa, joka on erinomainen valinta tiloihin, joihin halutaan kutsuva ja miellyttävä tunnelma. Lamput ovat lisäksi myös himmennettävissä.

Erittäin hyvän värintoisto-ominaisuuden vuoksi lamput valaisevat kohteesi täydellisesti niin, että värit näkyvät todellisina. G9 -kanta varmistaa helpon asennuksen, ja koska lamput toimivat 230V jännitteellä, ne eivät tarvitse muuntajaa.

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 39 : n perusteella.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.